arkadaşlar ben motorola v9 almak istiyorum ama çok kararsızım bu ilk motorola olacak sizce nasıl bir telefon kullanışlımı sesi fln iyi mi lütfen yardım ediinnn
quote:
Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN
MOTOROLA ROKR E6 .. TeknoSA'da yok ...
İnternet sitesin de yok.. Mağazalara bakman gerekir. Kalmamış olabilir. Hiç alışverişim olmadı ama gittigidiyor ve sahibinden adlı siteler de var.. Araştırmak gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: helmetbond
arkadaşlar ben motorola v9 almak istiyorum ama çok kararsızım bu ilk motorola olacak sizce nasıl bir telefon kullanışlımı sesi fln iyi mi lütfen yardım ediinnn
Telefon da aradığın özellikleri 'daha' ayrıntılı belirtmen gerekiyor.
V9 güzel telefon...
bnim için sitil görüntü 3g ses kalitesi ve marka önemli tabi sıksık takılan bi tel olmasın ve 500 tl limit ama biraz geçebilir yardımcı olurmusun
helmetbond..
Ben V9 kullanmadım..
Görünüş itibari ile gerçekten 'karizma' bir model.. Kalitesine şüphe yok nede olsa Motorola..
Ses (müzik kalitesi) seviyesi çok önemli ise Rokr modelleri tabii ki daha iyidir..
3G özelliği.. 3G şuan için faaliyette değil ama yakın bir zamanda kullanıma açılacak gibi..
...Kullanıcı yorumları daha açıklayıcı olabilir
Detaylı biligi almak istersen, Gsmarena veya Ceptown... Kolay gelsin
saol dostum sanırım ben bu telefonu alacağım....ne de olsa MOTOROLA ses kaliteside muhtemelen çok düşük diildir.orta seviye ses bana yeter
Selam,
Razr2 V9'de aramalarda ses kalitesi CrystalTALK ile diğer markalardan 2 gömlek üstün. Kulaklık ve dışarıya verdiği ses idare eder. Müzik telefonu olarak görürsen beklentilerini karşılamayabilir ama orta şeker müziğini dinlersin.
arkadaşlar v9 un kullandıkça kapağının sallanmaya başlaması doğru mu bi kapaklı telefonda en nefret ettiğim şey kullanan arkadaşlar yazabilir mi????
iyi sabahlar herkese, yakin zamanda alacagim v6 maxx ile araniza katilmak isterim :)
quote:
Orjinalden alıntı: cedricc
iyi sabahlar herkese, yakin zamanda alacagim v6 maxx ile araniza katilmak isterim :)
cedricc..
Seni de aranız da görmek güzel olur. Telefonun şimdiden hayırlı olsun
Güzel tercih.. Güzel telefon..
heartless'in maxx'ı resmen uçurmasından bahsetmiyorum bile..
herkese selam.. arkadaşlar 2 sorum var çözemediğim.. 1) v6 nın kamera flaşında 2 tane led var gibi ama sadece biri yanıyo.. diğeri yanmaz mı ? 2) telefon modlandıktan sonra kameranın açılması normalinden hemen hemen 3 kat uzun sürüyo. bu nasıl düzelir yada düzelir mi ?
Herkese merhabalar,
@helmetbond,
V9 değil ama V8 uzun süre kullandım ve aynı kasa yapısına sahipler. Kapaklı telefonlarda kullanım ömrü uzasın diye kapak ve kasa arasında kapalı konumdayken az miktarda aralık bırakılır. Motorola'da durum böyledir, zamanla gevşeme diye birşey mümkün değil. Şahsen görmedim.
@ceddric,
Sende V6Maxx kervanına katılıyorsun demek, hayırlı olsun. Güzel tercih.
@LayLondon,
Bence E6 250 lirayı sonuna kadar hakeder. Telefonu aldığın gibi kullanmayıp, E6 mod rehberine uyarak geliştirirsen ki eminim tadından yenmez. Dokunmatik olması kimine göre avantaj kimine dezavantaj artık kullandıktan sonra görüşlerini paylaşırsın.
@endlesstr,
Modlu yazılımda kameraya iyileştirmeler yapıldığı için açılması biraz uzun sürüyor orjinal yazılıma göre, kesinlikle haklısın ama öyle abartı bi durum değil. Gördüğüm nokia ve samsung kameralarından başlangıç süresi olarak hala çok daha iyi.
Bu arada imzama k1 eklemeyi unutmuşum, belki ben kullanmadım ama almıştım sonuçta :) Yakın zamanda uygun fiyatlı bir L9 düşünüyorum ve sonra tekrar V3X istiyorum.
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.
saol ^heartles^ bu bilgi içimi rahatlattı bakalım bir yada iki hafta içinde bu teli almayı düşünüyorum ve motorolanın süper bi paylaşım sitesi burası kafama takılan çoğu şey halletti
bugun belki temiz bir ikinci el v6 bulurum diye tum dogubank'i teker teker dolastim ama temizi gectim, hic yok. bu geceye kadar netten bulamazsam baska, gittigidiyor'daki dukkandan alicam.