Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarim gercekten iyiymis Ozellikle dis kaplamasi K1 dekinin aksine soyulmayacak gibi gorunuyor.Eminim ozellikleri de daha iyidir
  • Gerçekten çok güzel cihaz bu resimde sağ alt köşedeki ROKR yazısı yok birde tuş takımı benim çok dikkatimi çekti
  • Bu kadar motorolacıyı bir arada bulmusken yeni telefonum rokr z6 ile ilgili yazdıgım soru ve dusuncelerimi
    sizlerle paylasmayı da uygun gördüm. Bu hızlı girişim için dilerim siz de aynı hızla cevap verirsiniz

*Oncelikle müzik telefonu olarak piyasaya cıkmıs olmasına karsın radyosu olmayısı bir eksi. RDS radyo ve radyodan kayıt olsaymıs
    tam super olacakmıs :) *Ayrıca belirli bir kutu iceriği soz konusu değil. Kimi kutudan hafıza kartı cıkarken kiminden kablolu kulaklık
    cıkıyor. Benim aldıgım kutudan da sadece data kablosu cıktı ki cok gereksiz, cunku cok sık kullanılan ve bulunan standart usb kablo.
    Hafıza kartını tercih ederdim. *Bu arada kılavuzlardan okudugum kadarıyla ki telefon cıktıgında yuksek kapasiteli kartlar piyasada
    bulunmayabilir o yuzden max. 2gb kart destegi oldugu yazıyor. Gunumzde 4 ile 8 gb kartlarla deneyenler oldu mu, performans nasıl?
    *Okudugum kadarıyla zamanla ekrana toz girdiği rivayet ediliyor. En uyuz oldugum seydir, sizin telefonlarınız ne durumda?
    Telefonun uzerindeki acıklıklara bakarak ne yazık ki bu yorumlara hak vermemek elde değil :(
    *Mod yuklemek benim tarzım değil motorola lisanslı olmadıktan sonra! orijinalde ne warsa onu kullanmayı tercih ederim.
    Bu yuzden modlarla değil de bildik sekilde kullanıslı programlar yuklemek istiyorum. Linux portable'da her ayrı amac icin isim yapmıs
    programları yazar mısınız? msn, oyun, mp4 player, video, bt vs. Juix telefonda calıstırılabilir dosya uzantısı ne?...
    *Kısa suredir kullanıyor olmama ragmen multitasking berbat. Aynı anda cok sayıda programın calıstırılamaması korkunc!
    mediaplayer haric. Yüm işlevselliği öldürmüşler bu yonuyle. Bu yuzden symbiandaki tek tusla ulastıgım program yoneticisini cok aradım!
    *Ayrıca her telefonun basına gelen, zamanla ekran parlaklıgını yitirmesi bu telefonun ne kadar zaman sonra basına geliyor?!
    Kaymak beyaz renge bakmak varken o beyazlıgın sarıya donusmesi telefonu elden cıkarma sebeplerimin basında geliyor da!
    *Son olarak ve simdilik son takıntım da pil azaldıgında 3dk'da bir duymak zorunda oldugum uyarıyı susturamaz mıym?!
    Pil bitmeden sarja takma huyum olmadıgı icin her 3dk da bir pil bitiyor ikazını duyunca telefonu duvara vurasım geliyor!
    *ve benim telefonumun kutusundan 750mah pil cıkıyor bu da bir standart değil sanırım sizin kullandıgınız pillerin gucu ne?
    Bu pil beni en fazla 2 gun goturuyor ki hic kullanıslı değil!

Sanırım biraz uzun oldu ama cok ilgili konu ve forum okudum yazdıklarımın cevabını henuz bulamadım.
    Yardımlarınız icin simdidedn cok tesekkurler

• quote:

Blur ..
    Bu kadar motorolacıyı bir arada bulmusken yeni telefonum rokr z6 ile ilgili yazdıgım soru ve dusuncelerimi
    sizlerle paylasmayı da uygun gördüm.

Burası motorola forumu..

Ama aynı soruyu kopyalama yaparak 3 başlıkta sorman ilginç.

Z6 Mod rehberi var.http://forum.donanimhaber.com/m_27585730/tm.htm Buradan devam edilirse forum kirliliği yaşanmaz.. Ve sorduğun sorulara bilgi sahibi (telefonu kullanan) kişiler cevap vereceği için daha sağlıklı olur..

• @inanki soylediğinin mantıklı olması icin o konuların acılmamıs ya da baska bir konuya yonlendirilimis olması gerekir.
    Gercekten yardımcı olmak istiyorsan sorularımın cevaplarını yazabilirsin. Verdiğin linke de mesajımı kopyalıyorum.
    Tesekkurler
  • Blur..

Mantıksız bir şey mi söylemişim ?

... sorduğun sorulara bilgi sahibi (telefonu kullanan) kişiler cevap vereceği için daha sağlıklı olur. ?!

Yardımcı olmak için yukarıdaki mesajı yazdım.. Ve bu cümlede de mantıksız bir şey yok !
  • pekii saygı duyuyorum
  • Evet Blur, bizler zaten burada motorola kullanıcıları olarak her türlü konuya ve soruya destek olmaya çalışıyoruz. Club'ın amacı genel sohbet, bilgi ve yeniliklerin paylaşımı.

Bu konu Z6'ya özel değil haliyle. Sorularının cevabını da kullanan arkadaşlar kısa sürede yanıtlar.
  • Ben de sadece z6 icin acılmıs olan sayfalara ozellikle yazdım kullanıcıları cevaplasın die. Bakalım hangi taraf once yanıtlayacak?!
  • Arkadaşlar L9 almıştım 1 hafta kullandım sonra K790 aldım. Kızmayın, en kısa sürede gene sağlam bi motorola alacağım.

K790i isteyen varsa kabul edebileceğim modeller ; V9, E8, V8, Z6, V6 ya da V3X.

Hepinize iyi forumlar.
  • heartless,sinan abi SE yerine Rokr e6 alsan güzel bi modlasan bize heartless mod rehberi lazım
  • Ergüncüm, E6 değilde bugün El Fuego'nun MpX200'ü ödünç aldım, bi süre mpx200 ve k790 ile takılacağım.
  • @heartless

V9, E8, V8, Z6, V6 ya da V3X....

Sana E6'yı sevdiremedik... Alsan güzel modlardın aslında. Yabancı sitelere bakıyorum telefonu gerçekten mükemmel hale getirmişler. Ben az çok bir şeyler yapıyorum ama benden başka paylaşım yapan olmadığı için artık ben de paylaşmıyorum..

İtiraf: Dokunmatik olmayan telefon yabancı geliyor. İşlem sırasında ekranı dokunuyorum.. Alışkanlık. Tuşları unuttum

Fakat gerçekten mükemmel telefon..
  • İnanki dostum haklısın cihaz gerçekten çok güzel,ama sadece beni tatmin etmeyen cihazın malzeme kalitesi. başka hiçbi eksi yanı yok bana göre.
    2. cihaz almayı düşünüyodum real de birde media markt da denedim 1-2 moto model dediğin gibi dokunmatik alışkanlık oluyo motosurf a3100'ü beklicem galiba,WM+dokunmatik+ wifi çok daha iyi olucak gibi ama ekranı beni kararsız kılıyo.
  • @HassicK_TherE

Malzeme kalitesi konusunda sana katılmıyorum.. Ben ce süper sağlam bir telefon. O kadar düşürmeme rağmen (Ekranın üzerine düştü bir ara) çok şükür hiç bir şey olmadı.. Hatta çizilmedi bile.

İlk zamanlar çok dikkat ediyordum çizilmesin diye. Bir ara ceketin iç cebine koydum. Aklıma geldi acaba cebimde çakmak varmı diye.. Çakmak değil de ceket cebinin fermuarı az bişii (Kılcal) ekranı çizmişti.. O günden sonra özen göstermeyi bıraktım. Ve çok şükür telefon sapasağlam. Forumda bir çok kullanıcının telefonu arızalandığı okudum sen dahil..

Bence, ilk aldığınız zaman arızalı olma ihtimali yüksek gibi.

Ve yineliyorum. Bu telefon mükemmel !!!
  • Altı yıldır motorola kullanıyorum E398, Rokr E6 ve Rokr E8 ile yola devam.Sizlere katılmak istiyorum.Benide ekleyin.
  • İnanki dostum sana katılıyorum telefon mükemmel ama malzeme kalitesi diğer markalara göre üstün ama motorola modelleri ile kıyaslayınca bence biraz geride kalıyo. E398,V360,k1 bunlar benim kıyasladıklarım.
    Bu arada benim telefon arızalanmadı ben biraz hor kullandım tuş takımı alt köşeden açıldı ve ekran çok çizildi oyüzden gönderdim yaptılar

Motorola v6maxx 199tl bu fiyata uygunmu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HassicK_TherE

İnanki dostum sana katılıyorum telefon mükemmel ama malzeme kalitesi diğer markalara göre üstün ama motorola modelleri ile kıyaslayınca bence biraz geride kalıyo. E398,V360,k1 bunlar benim kıyasladıklarım.
    Bu arada benim telefon arızalanmadı ben biraz hor kullandım tuş takımı alt köşeden açıldı ve ekran çok çizildi oyüzden gönderdim yaptılar

Motorola v6maxx 199tl bu fiyata uygunmu sizce?

Maxx için fiyat çok uygun.. Nerede satıyorlar ?
  • media markt'de satılıyo.

v6maxx mı alsam yoksa A3100'ümü beklesem kararsız kaldım 2 dokumatik iyi olmaz galiba.
    Biraz inceleme yapim şarj 3-4 gün giderse çok kullanımda alıcam.
  • Hoşgeldin DEGE

@Ergün,

199 Ytl maks için iyi fiyat. Günde 2 saat konuşana ve kurcalayana maxx 2 gün götürür. Normal konuşanı 3-4 gün çıkarır.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.