Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar motorola stature i9 ne zaman piyasaya çıkacak?
    güzel telefona benziyor.En ince istiridye kapaklı tasarımlı cep telefonu olacakmış ve Dünyanın en iyi push to talk teknolojisinden birini kullanıyor olacakmış.Milyarlarca dolar harcamışlar bu telefonu geliştirmek için(teknolojisidir herhalde)
    http://www.letsgomobile.org/tr/4615/motorola-stature/

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ]

• stature i9, sadece iden şebeke destekleyen bi model. İleride Gsm tabanlısını üretirlermi bilinmez.
  • Ben eskiden samsung t100 kullanmıştım.İstiridye kapaklı ama hoş bir telefondu,ancak samsung artık o kadar kaliteli telefon üretemiyor bana göre.Bir sonraki seçimim motorola olacak ama dünyada var olan modeller Türkiyede maalesef yok.Mediamarktta bile v3,v3i v8 v9 vardı sadece.
    Motorolanın Türkiye stratejisi nasıldır?Avrupaya dağıtılan model neden Türkiyeye de gelmiyor?Veya çok geç ve pahalı geliyor?Bunu anlayamyorum
  • Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler
    Telefon Motorola E6 Cep Telefonu
    Teknik servis kayit tarihi 25/03/2009
    Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez
    Durum Islem devam ediyor (Onariliyor)
    Son işlem tarihi 31/03/2009

• Hayırlısı.. İnşallah yakın bir zaman içerisinde sağlam-kullanılabilir hale getirirler. Garantili olmasının faydaları
  • Çok saol dostum.

Ama ben kararsızım genede işlm devam ediyor (onarılıyor) diyolar hasara bakmıyolar dimi tamir ediyolar
  • Ergün arayıp durumunu sorabilirsin cihazın. Dediğim şekilde gönderdiysen kesin tamir edilecektir, beceremezlerse de başka cihaz önerirler.
  • Evet sinan abi o şekilde gönderdim,daha arayamadım iş görüşmeleriyle uğraştım birde sürücü kursu olayı vs vardı arayamadım.

Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler
    Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez
    Durum Cihazinizin durumu güncellenmektedir, lütfen kisa bir süre sonra tekrar deneyiniz.
    Son işlem tarihi 01/04/2009

bugünde böyle diyorlar.
  • Teknosepet.com'dan 2 hafta önce Motorola Z66 aldım Bluetooth çalışmıyordu geri yolladım,yeni yazılım yüklenecekmiş.
    Geldiğinde,bluetoothda hala sorun varsa,para iadesi isteyebilir miyim ?
  • BT çalışmaması gibi bir sorun çok zayıf bir olasılık. Muhtemelen "discoverable" seçenğini görmediğiniz içim veri transferi yapamadığınız için, ücret iadesi gibi bir olay söz konusu değildir.

önce "discoverable" diyelim biz bu işe
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

BT çalışmaması gibi bir sorun çok zayıf bir olasılık. Muhtemelen "discoverable" seçenğini görmediğiniz içim veri transferi yapamadığınız için, ücret iadesi gibi bir olay söz konusu değildir.

önce "discoverable" diyelim biz bu işe

Çalışmıyor işte BT açık ve benim cihazım görünmüyor.Bazen hiç açılmıyor,bazen direk kilitliyor.Hayırlısı,gelsin bi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 3 Nisan 2009; 20:24:27 >
  • Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler
    Şube Teknik Servis ( Kadiköy )
    Durum Islemler tamamlanarak ,kayit alinan subeye Kargo ile gönderilmistir. (Henüz subeye ulasmamistir.)
    Son işlem tarihi 03/04/2009

heartless / sinan abi genpayı aradım ön kapak değişimi ve iç ekran olmuş nekadar mutluyum anlatamam birde cihaz elime geçsin bakalım.

Başta tamir olmadığı için çok üzülmüştüm dahası şaşırmıştım,eski E398'imin ekranını çizmiştim kasa okadar darbe almıştı joistik'ide bozmama rağmen yapmışlardı.Motorola tekardan güvenimi kazandı

• Motorola!da "harcama" bütçesi var. zengin şirket ne de olsa
  • hayırlı geceler arkadaşlar gelen maillerimi kontrol ederken motorolanın gönderdiği model çok hoş çok güzel sizlerle paylaşmak istedim belkide forumda verilmiş olabilir ama ben genede bilgileri bi tazeleyeyim.....

Kimden : "Motorola" <Motorola@motorola.chtah.com>

Motorola Evoke QA4

1 Network dependent feature, not available in all areas. Airtime, data charges, and/or additional charges may apply.
    Certain mobile phone features are dependent on the capabilities and settings of your service provider's network. Additionally, certain features may not be activated by your service provider, and/or their network settings may limit the feature's functionality. Always contact your service provider about feature availability and functionality. All features, functionality and other product specifications are based upon the latest available information and are believed to be accurate; however such product specifications are subject to change without notice or obligation.

• @Ergün,

Adına sevindim. Umarım en kısa zamanda E6'na kavuşur ve sony ericsson illetinden kurtulursun. Senin sağlığını düşünüyorum kardeşim, radrasyon bombası markaları kullanmak sağlıklı değil.

@caprice,

Seni görmek güzel umarım herşey gönlüncedir.
  • @heartless

teşekkürler kardeşim fırsat buldukça girmeye çalışıyorum malum seçimlerden dolayı baya bi yoğunduk...sen nasılsın iyisindir inşallah.
  • Çok şükür bende iyiyim. Bazı sorunlarım vardı hepsini aşıyorum inşallah yakın zamanda.
  • @heartless

inşallah allah yardımcın olsun..

usta MOTOROLA E1000 nasıl bir model 150 tl gibi bir fiyata almaya değermi kullanışlımıdır.
  • Güzel telefon ama 150 lira etmez.150 liraya Z6, V6, V3X, E2 gibi modelleri almak varken E1000 sınıfta kalır.

Temizi 80-100 liraya alınır ayrı konu, dış hoparlör sesini güzel yapmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.