Şimdi Ara

:::: D.H. SAYESİNDE GELDİĞİM SON NOKTA TEŞEKKÜRLER:::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lui9i kasanın içerisinde durmuyor önünde duruyorlar fotonun açısından kaynaklanan bir dorum söz konusu sanırım..fakat söylediğiniz teori doğrudur manyetizmanın etkisi olur kasa içerisinde haklısınız
  • çok güzel yapmışsın tebrikler
  • zuper olmus
  • teşekkür ederim arkadaşlar...
  • Hayırlı Olsun Arkadaşım Çok Güzel Olmuş Tabi Beni Hatırlarsan
  • bana bazı fikirler nedense tanıdık geldi ama:P
    hayırlı olsun gerçekten güzel olmuş kasan..
  • way neco way azad arda nasıl kardeşlerim beenidniz mi kasyı..?? :D:D neco sen hatırlarsın tabi :d
  • güzel güzel hayırlısı..
  • teşekkür ederim kardeşim saolasın
  • süper olmuş bayağı uğraşmışın
  • walla uğraştım bayaa bi şimdi üst tarafa projeksiyon düşünüorum ne dersiniz arkadaşlar...???
  • güzel çalışma
  • teşekür ederim...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_has

way neco way azad arda nasıl kardeşlerim beenidniz mi kasyı..?? :D:D neco sen hatırlarsın tabi :d

Süper Olmuş Ya Bizden Gizli İşler Çeviriyorsun Sen
  • wallka azad girdik bişiler yaptık daha ne yapabiliriz bi bak bakalım fikir verin biraz ya..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_has

wallka azad girdik bişiler yaptık daha ne yapabiliriz bi bak bakalım fikir verin biraz ya..?

Ya Kaan Yapacak Bişey Kalmamış Sanırsam
  • Bunlarda benım ufaklıklar philips ide viewsonic le değiştiricem heralde ama sımdı bi tanede laptop geldı koyucak yer sorunu yasıyorum ve mod una dvm ettııgım lcd yı takıcak yerde yok :(

:::: D.H. SAYESİNDE GELDİĞİM SON NOKTA TEŞEKKÜRLER::::
  • Valla kasa güzel olmuşta bence çift ekran işi mantıklı degil.Özellikle senin konumlandırdıgın yerde.Çok ters açılardalar.Ve bence bi yararı olmıcak...

Onun yerine tek 22 inç alsaydın çok daha güzel olurdu...

Ama tercih meselesi tabiki...

Ben kasayla daha çok ilgileniyorum
  • odada yer sorunu olunca ikinciyi koyucak yer pek bulunamyor ama olduğu yerde benim için pek ters değil.gerek tv izlerken gerek pc başındayken ikisinide rahatlıkla kullanabiliyoru...teşekkürler..
  • acaba ikincisini ne olarak kullanıyorsun yani ikisindede farklı işler yapma gibi bir şassın yok galiba yani biriyle tv izleyip diğeriyle iş yapmadıktan veya başka bir kasa olmadıktan sonra sadece hava atmaya değer onun yanına birde ucuz kasa al hem modlarsın hem diğer lcd bi işe yarar

not : kasan çok güzel olmuş demeye gerek duymadımda tekrar söyleyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem ve can -- 21 Eylül 2007; 21:08:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.