Şimdi Ara

:::: D.H. SAYESİNDE GELDİĞİM SON NOKTA TEŞEKKÜRLER:::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cem ve can yazdım defalarca fakat gene tekrarliim hocam üstteki lcd yi tv olarak kullanabiliorum yada ps3 yada video kamera kullanırken...
  • kasayi çok beğendim hakkaten süper bir çalışma olmus.lcd lere de karışmam
  • eyw teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihktu34

Harika bir sistem tebrikler keşke kurulumu yaptıgın esnalarda da fotolayabilseydin daha iyi olurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

Bunlarda benım ufaklıklar philips ide viewsonic le değiştiricem heralde ama sımdı bi tanede laptop geldı koyucak yer sorunu yasıyorum ve mod una dvm ettııgım lcd yı takıcak yerde yok :(

:::: D.H. SAYESİNDE GELDİĞİM SON NOKTA TEŞEKKÜRLER::::

Kaan hocam konunu bölüyorum ama kusura bakma

@TAG Heuer dikkat ettiysen Phılıps monitörün solu biraz aşağı yatık fabrika hatası bu butun aynı modeller için geçerli benimde yan hafiften Philips e

Kaan hocam seninde mod güzel Hele monitörler bitiriyo hep hayalimdir 2 monitör kullanmak

• teşekkür ederim hocam estafirullah ne demek bölmek burun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®èstIήPèácè

quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

Bunlarda benım ufaklıklar philips ide viewsonic le değiştiricem heralde ama sımdı bi tanede laptop geldı koyucak yer sorunu yasıyorum ve mod una dvm ettııgım lcd yı takıcak yerde yok :(

:::: D.H. SAYESİNDE GELDİĞİM SON NOKTA TEŞEKKÜRLER::::

Kaan hocam konunu bölüyorum ama kusura bakma

@TAG Heuer dikkat ettiysen Phılıps monitörün solu biraz aşağı yatık fabrika hatası bu butun aynı modeller için geçerli benimde yan hafiften Philips e

Kaan hocam seninde mod güzel Hele monitörler bitiriyo hep hayalimdir 2 monitör kullanmak

Hocam Artık Phılıps Fabrikası Kaliteli Üretmiyor Hollandaya Tatile Giderken Kuzenlerde Kalıyordım Yakınlarında Koskocaman Fabrika Vardı Phılıps Fabrikası Hep Çalak Çocuk Çalışıyor Orda Eski Elemanları Çıkartmışlar Yenisine Genç Adamları Almışlar Kuzenim Traş Makinası Aldı Oda 3Gün Sora Bozuldu Phılıps

• güzel olmuş

yaptığın şeyleri yazsaydın daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.