Şimdi Ara

:::: D.H. SAYESİNDE GELDİĞİM SON NOKTA TEŞEKKÜRLER::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ilk başlarda normal sıradan bir bilgisayarım vardı.sonraları donanım haber ile tanıştım ve başladım modding e...deişik fanlar ledler neonlar kablo toplama kitleri soğutucular su soğutma sistemleri derken bir baktım ki baya yol almışım,sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı almak istedim...buyrun;

arkadaşlar kasam bu siz bir göz atın ben size birkaç yerini anlatacağım...

bunu ince bir şeffaf plastik malzemeyi keserek elde ettim maket bıçağıyla daha sonra uv boya ile boyadım ve hem üstte hem altta uv neon koydum...

daha önce su soğutma sistemi kullandım fakat bunun kadar verim alamadım zalmanın bir soğutucusu bu aynı zamanda ram lerde pasif soğutucu war güney köprüsündede kablo toplama kiti ve sata kablosuda uv duyarlı olarak takıldı...sağ dada bir kasa fanı war yüksek devirli...

bir ara bağlantımda sorunlar yaşamaya başladım baktım adsl modem çok ısınıyor bende üzerine aerocoolun 14 cm lik mavi ledli fanını koydum hem şık durdu hemde işim görüldü...

ve arkadaşlar beni en çok etkileyen yönü bilgisayarın çift lcd!...ikiside 19" olmak üzere bir masada biri duvarda iki lcd bağladım ekran kartıma(8600 gt)
    İnanır mısınız süper oldu aynı zamanda avermedia nın harici bir ekran kartı var onunlada üstteki ekranı bir tuşla tv yapabiliorum bir tuşla pc birde şöle bir avantaj aynı karta ps3 ve video kamera bağlıyabiliorum çok kullanışlı ve etkileyici oldu kart sağ altta görünüyor..

buda bilgisayarın tümü arkadaşlar nasıl görünüyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_has -- 22 Eylül 2007; 3:26:31 >

• Harika bir sistem tebrikler keşke kurulumu yaptıgın esnalarda da fotolayabilseydin daha iyi olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihKOC -- 12 Eylül 2007; 2:37:27 >
  • way be..Dostum harika olmus..da sen buna kacpara harcadın merak ettim
  • teşekkür ederim arkadaşlar...

kaç para harcadım walla şöle söliim haftalığım 100 YTL benim ikide kredi kartım war işte anlayın bişeyler :D:D
  • kasanın ön tarafını diğer kapağını fln gösteren resimler yok mu? bu arada kasa o eski serverlardan değil mi?

eline sağlık
  • gerçekten hoş durmuşta kasanın içni gösteren daha detaylı ve büyük resimlerin var mı
  • eline sağlık yalnız bu çift ekran olayına bittim gerçekten. bende samsung 226bw var şimdi bir tane daha alsam biraz pahalıya gelir gibi sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğecek Bişi bulamıorum ellerine sağlık umarım daha daha iyilerini yaparsın
  • Bayaa bi guzel olmus kasanın icindeki alevler uv duyarlı değil dimi yok sa duyarlımı??
  • alevler güzel olmuş kasa hakikatten çok şık lcd desen ayrı bir güzellik
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar....kasa eski serverlardan doğru bildiniz...
  • gayet hoş bir çalişma amma sankı biraz abartıı
  • walla aslında haklısınız komutanım biraz abartı oldu ama naaparsın bigisayar okuorum eve gelenler desin bu çocuk okuo die böle bişey yaptım
  • İki Lcd abartı gibi kasa süper
  • haklısınız binbaşım ama odamda tv yoktu ondan dolayı yaptım onu rahatlık açısından hemde iki lcd kullanıorum pcde de...
  • güzel ama ben su sogutma göremiyorum
    iki lcd de güzel benim hayalim zaten şimdi 226bw alıyorum belki ikincisinide alırım
  • su soğutmayı kullandım sonra buna döndüm diye yazdım dostum pek fazla verim alamadım sus soğutmadan:..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_has

su soğutmayı kullandım sonra buna döndüm diye yazdım dostum pek fazla verim alamadım sus soğutmadan:..

• gördüğüm kadarıyla kasa içine speaker koymuşun. Peki ondaki manyetizmanın sistem bileşenlerine zarar verme ihtimali yokmudur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.