Şimdi Ara

D.H. YÖNETİCİLERİNE BİR TAVSİYEM OLACAK !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnsan yıllarca dişinden tırnağından biriktirdiği para ile alabileceği bir araç tavsiyesi için konu açıyor 2 yorum 2 tavsiye zar zor alırken , adamın biri çıkıyor x6 aldım diyor 5 sayfa yorum tavsiye gidiyor !.. kafama takılan nokta , ya forumun üyeleri harbi ultra zengin x6 , ferrari, lamborgini lerden aşağı araçları pek tanımıyor dolayısı ile pek yorum yapamıyor , yada hayatlarında gördüklerinden bile şüphe duyduğum araçlar hk.da sanki çok çok iyi tanıyormuş gibi yorum yapabiliyorlar !..

Forum yöneticilerine bir tavsiyede bulunmak istiyorum , şunu aldım , buna biniyorum diye ortalıkta gezinen tipler (ne kadarı doğrudur tartışılır) orta direk bütçelere göre (örneğin ben) görmemişlik olarak algılandığı için araç tafsiye başlığının SEGMENTLERE ya da FİYAT ARALIĞINA göre sınıflandırılması kanaatimce hem daha sade ve anlaşılır bir görünüm hemde bu tarz münakaşaları ortadan kaldırmak babında mantıklı bir adım olacağına inanıyorum . SAYGILAR !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 3 Kasım 2010; 6:43:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

vay anasını arkadaş yaa !..

İnsan yıllarca dişinden tırnağından biriktirdiği para ile alabileceği bir araç tafsiyesi için konu açıyor 2 yorum 2 tafsiye zar zor alırken , adamın biri çıkıyor x6 aldım diyor 5 sayfa yorum tafsiye gidiyor !.. kafama takılan nokta , ya forumun üyeleri harbi ultra zengin x5 , x6 lardan aşağı araçları pek tanımıyor dolayısı ile pek yorum yapamıyor , yada hayatlarında gördüklerinden bile şüphe duyduğum araçlar hk.da sanki çok çok iyi tanıyormuş gibi yorum yapabiliyorlar !..

Forum yöneticilerine bir tafsiyede bulunmak istiyorum , şunu aldım , buna biniyorum diye ortalıkta gezinen tipler (ne kadarı doğrudur tartışılır) orta direk bütçelere göre (örneğin ben) görmemişlik olarak algılandığı için araç tafsiye başlığının SEGMENTLERE ya da FİYAT ARALIĞINA göre sınıflandırılması kanaatimce hem daha sade ve anlaşılır bir görünüm hemde bu tarz münakaşaları ortadan kaldırmak babında mantıklı bir adım olacağına inanıyorum .

öncelikle tafsiye değil tavsiye olcak

fiyat aralığına göre sınıflandırma başlıklarda karışıklık çıkarabilir. çünkü bir araç 20bine de satılıyor 40 bine de.
    segmente göre sınıflandırma belki mantıklı olabilir ama bazı marka modellerde bu sınıflandırmada sorun çıkarabilir. Mesela jetta gt nin hangi sınıf olduğu yıllardır tartışılıyor forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 3 Kasım 2010; 6:35:21 >

• uyarın için sağol
  • Adam hiç olmazsa alıcam dediği arabayı alıyor ve tecrübelerini bizimle paylaşıyor.Başkaları gibi fake konu açmıor yani
  • X6 ile ilgili konuyu okuduysaniz
    1 sayfa: hayirli olsun dilekleri
    3 sayfa: kim daha zengin yarisi
    son sayfa: kufurler

Bunlari yorum olarak kabul etmek ne derece dogru bilmeiyorum. Boyle mesajlar olacagina 2 tane duzgun yorum olmasi daha iyidir.
  • Forumda her bütçeden birilerinin olması ve bizimle tecrübelerini paylaşması foruma renk katıyor ancak aralarda gereksiz atışmalar ya da küfürleşmeler olmasa çok daha keyifli olacak.
  • attractionun açtıgı konularda gördügüm şeyleri en açık haliyle yazayım.

attracitonun geniş bi arkadas cevresi var forumda yani genişten akstım 10 tane samimiye yakın arkadası var diyelim ve bunlar haliyle adamı kutluyolar yorumlar yazıyolar vs..

onun haricindekilerin bir kısmı sırf adam zengin diye yalakalıktan yazıyor , olabilir normaldir..

ama gel gelelim bu adamla ilgili , görgusuz buraya böle seyleri neden yazıyosun diye laf atılmasını cok yanlıs buluyorum..

cunku bu adam bu formun uyesi. fiesta alan adam başlık acıp arabasını paylasıyorsa veya fiesta mı alayım polo mu alayım diye sorabiliyorsa bu adam da sormalı veya paylasmalı..

emin olun bu adamın böle bir forumda hava atmaya ihtiyacı yok cunku dışarda f430 uyla gezerken , en iyi mekanlarda takılırken istedigini yapar , birde gelip internette bi forumda hava atma ihtiyacı duymaz....

şahsen uzun suredir forumu takip edip yeni yazmaya başlayan biri olarak söluyorum attactionun luks araçlarla ilgili söledigi seylerden cok faydalandım , bilmedigimiz yönlerini biliyor cunku kullanıyor bu adam bunları..

onun için kimse çekememezlik yapmasın, bu adamın artislik yaptıgını düşünmesin fiesta alan adamdan da farklı gormesin..

bırakın adam diledigince paylassın ve bu araçları sadece topgearda veya bağdat caddesinde gormeyelim , sahibi olan birinden de ögrenelim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o konunun 1.5 sayfası yalakalıktı.geri kalanı küfür kıyamet ve dalga geçmeyle geçti.konu kilitlendi sonra.bundan böyle o arkadaşın böyle konular açacağını sanmıyorum...
  • Ben de arkadaşa karşı hep olumlu düşünceler besliyordum ta ki Autoshow kısmına yazdığı VIP isteklerini görünceye kadar. Umarım yazdıklarının yanlışlığını farketmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

X6 ile ilgili konuyu okuduysaniz
    1 sayfa: hayirli olsun dilekleri
    3 sayfa: kim daha zengin yarisi
    son sayfa: kufurler

Bunlari yorum olarak kabul etmek ne derece dogru bilmeiyorum. Boyle mesajlar olacagina 2 tane duzgun yorum olmasi daha iyidir.

COK GÜZEL ÖZETLENMIS;bu forumda benım gordugum araban ultra pahalı bır seyse " abi süpersin,abi kralsın,sen en iyisini bilirisn" ;sürü toplumu
    diğer tarafta da kurtarırı sizi o abı dedıklerınız ,,emın olun....

10 .000 lik araba soran olsa bir yerine takan yok
    bmw,mercedes, premium markalara bındım diye dunyayı yarattıgını sananlar var bu forumda,
    para hakikaten öyle bir konuma gelmıs ki kim oldgunun öenmı yok,imzana yaz bütün malvarlıgını,-kullandıgın tuvalet kagıdı markasına kadar -daha karızmatık oluyosun milletin gözünde,konuyu açan kişi ve türevlerını ztn sadece gülmek için okudugumu yazdım önceden-ciddiye alıp tartısma baslatmak da boşuna vakıt kaybı-

ilerde şöyle konular beklıyorum

-BENDE 1 MILYAR DOLAR NAKIT PARA VAR NE ALSAM"
    -X-Y-Z MARKAYA O KDR PARA VERILIR MI DEDILER,VERDIM,ALACAM"
    bo forum kendi "ağaoğlu"ları yarattı ya ne diyim....

• quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

o konunun 1.5 sayfası yalakalıktı.geri kalanı küfür kıyamet ve dalga geçmeyle geçti.konu kilitlendi sonra.bundan böyle o arkadaşın böyle konular açacağını sanmıyorum...

bir sen normalsin forumda değil mi? herhangi bir üye araç aldım alacağım tarzında konu açtığında ona şimdiden hayırlı olsun demek yalakalıkmı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

o konunun 1.5 sayfası yalakalıktı.geri kalanı küfür kıyamet ve dalga geçmeyle geçti.konu kilitlendi sonra.bundan böyle o arkadaşın böyle konular açacağını sanmıyorum...

bir sen normalsin forumda değil mi? herhangi bir üye araç aldım alacağım tarzında konu açtığında ona şimdiden hayırlı olsun demek yalakalıkmı oluyor?

üstüne alınma kardeşim.ben lafı söyledim.isteyen alır isteyen almaz.pulse yalakalık etti demedim.saygılar...
  • benimde dikkatini çeken attractionın açtığı başlıkların sonu hüsranla btmesi ve kapanması.
  • Kaç defa söyledim, sağda solda ofansif yorum yapanlar mümkünse bir forum buluşmasına gelip orada yapsınlar. Yok gelmem demekte ısrarcı iseler o zaman söz verildiği ölçüde konuşsunlar.
    Attraction buna sık sık değindi ama çoğunluk idrak etmek istemiyor; yine o ofansif yorum yapanlar yorum yaptıkları kişi veya kişilerle gerçek hayatta karşı karşıya gelseler çok farklı olur durumlar. Bende şahsen söylüyorum bunu, ama tehdit anlamında değil. Aksine bir mesaj verme amacıyla, belki yorumlar biraz daha düşünülerek yapılır diye. Eleştiriye maruz kalan/lar nasıl eleştiren kişilerin maddiyatlarıyla alay etmiyorsa eleştirenler de bu bağlamda sözlerine biraz dikkat etmeli bence, eğer insan yerine konulmak istiyorlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Ben de arkadaşa karşı hep olumlu düşünceler besliyordum ta ki Autoshow kısmına yazdığı VIP isteklerini görünceye kadar. Umarım yazdıklarının yanlışlığını farketmiştir.

bu düşüncesini öğrenene kadar kendisi hakkında benim de olumsuz bir fikrim olmadı.ancak aklıma da şöyle bir soru geldi;
    auto showlara fakirin girmesi onun için anlamsız geliyorsa kendine almış oldugu ya da almayı düşündüğü aracın buradakileri de ilgilendirmesi anlamsız olmalı.
    çünkü bu forumdaki ile oraya gelmesini istemediği insanlar arasında sınıf farkı yok.olanların sayısı da çok azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

Ben de arkadaşa karşı hep olumlu düşünceler besliyordum ta ki Autoshow kısmına yazdığı VIP isteklerini görünceye kadar. Umarım yazdıklarının yanlışlığını farketmiştir.

bu düşüncesini öğrenene kadar kendisi hakkında benim de olumsuz bir fikrim olmadı.ancak aklıma da şöyle bir soru geldi;
    auto showlara fakirin girmesi onun için anlamsız geliyorsa kendine almış oldugu ya da almayı düşündüğü aracın buradakileri de ilgilendirmesi anlamsız olmalı.
    çünkü bu forumdaki ile oraya gelmesini istemediği insanlar arasında sınıf farkı yok.olanların sayısı da çok azdır.

İyi güzel söylüyorsunuz da "fakir" olarak addetmek diye bir durum yok ki ortada. VIP açılışındaki hengameden dert yandı, ki bende aynı düşünceler içerisindeyim.
    Vaktim olmadığı için gidememiştim açılış günü, daha sonra giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla aşağı yukarı normal bir fuar günü kadar kalabalıkmış.
    Hal böyle olunca normal açılıştan bir gün önce özel açılış yapıp adını "vip açılışı" koymanın ne esprisi kalıyor?
    Özel açılış günü ziyaretçilere ve potansiyel alıcılara uygun nitelikte bir ücret karşılığı giriş imkanı sağlasalar, ondan sonra halka açıldığında ise bilet fiyatını daha da düşürseler.
    Sizce de daha mantıklı olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

quote:

İyi güzel söylüyorsunuz da "fakir" olarak addetmek diye bir durum yok ki ortada. VIP açılışındaki hengameden dert yandı, ki bende aynı düşünceler içerisindeyim.
    Vaktim olmadığı için gidememiştim açılış günü, daha sonra giden arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla aşağı yukarı normal bir fuar günü kadar kalabalıkmış.
    Hal böyle olunca normal açılıştan bir gün önce özel açılış yapıp adını "vip açılışı" koymanın ne esprisi kalıyor?
    Özel açılış günü ziyaretçilere ve potansiyel alıcılara uygun nitelikte bir ücret karşılığı giriş imkanı sağlasalar, ondan sonra halka açıldığında ise bilet fiyatını daha da düşürseler.

sevgili arkadasım öyle düşünmeyi hiç istemezdim ama aşagıdaki yazı beni böyle düşünmeye itiyor.

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

bende ilk gün VIP olarak gıdenlerdenim.

Ancak vip ve normal zıyaretcıye bellı bır standart getırmelerı gerek..

Yapacaklar bilet ucretlerini soyle 150-200 TL Ozaman sadece belli bir kesim gelmiş olur

Haberlerde izledım sabah ıpını koparan fuara gelmıs metrelerce kuyruklar fln..

Böylesine buyuk bır organızasyon daha elit kesime hitap etmeli. Kartal oto pazarı gıbı olmuş

alacak olanı da almayacak olanı da hıc alakasız olanı da orda...

Dedıgım gıbı VIP ozel bır standart getırılecek bilet ücretleri ise 200 TL den aşagı olmayacak

ozaman tadından yenmez bir organızasyon olurdu. Boyle kapıcı mesutun bıle orda oldugu bır yer degil..

sadece rengini değiştirdiğim cümle üzerinde yorum yaptım.yoksa diğerlerinin de savunulacak yönü yok bence.
    arkadasın bindiği arabalar burada bizi nasıl ilgilendiriyorsa o fuardaki araçlarda oraya gelen herkesi o derece ilgilendiriyordur.
    merak etmiştir özenmiştir gelmiştir.kiminin geme nedeni de araçlardan çok çıtır hatunlardır o da ayrı mevzu

amacım tartışma yaratmak değildir sadece düşüncelerimi aktarmak istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

quote:

sevgili arkadasım öyle düşünmeyi hiç istemezdim ama aşagıdaki yazı beni böyle düşünmeye itiyor.

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

bende ilk gün VIP olarak gıdenlerdenim.

Ancak vip ve normal zıyaretcıye bellı bır standart getırmelerı gerek..

Yapacaklar bilet ucretlerini soyle 150-200 TL Ozaman sadece belli bir kesim gelmiş olur

Haberlerde izledım sabah ıpını koparan fuara gelmıs metrelerce kuyruklar fln..

Böylesine buyuk bır organızasyon daha elit kesime hitap etmeli. Kartal oto pazarı gıbı olmuş

alacak olanı da almayacak olanı da hıc alakasız olanı da orda...

Dedıgım gıbı VIP ozel bır standart getırılecek bilet ücretleri ise 200 TL den aşagı olmayacak

ozaman tadından yenmez bir organızasyon olurdu. Boyle kapıcı mesutun bıle orda oldugu bır yer degil..

sadece rengini değiştirdiğim cümle üzerinde yorum yaptım.yoksa diğerlerinin de savunulacak yönü yok bence.
    arkadasın bindiği arabalar burada bizi nasıl ilgilendiriyorsa o fuardaki araçlarda oraya gelen herkesi o derece ilgilendiriyordur.
    merak etmiştir özenmiştir gelmiştir.kiminin geme nedeni de araçlardan çok çıtır hatunlardır o da ayrı mevzu

amacım tartışma yaratmak değildir sadece düşüncelerimi aktarmak istedim

+1
    mesela erman toroglu ardaya fazla cinsel ilişkiden sakatlamıstır iması yaptı
    gazeteler ne yazdı:BU KACINCI ERMAN HOCA
    aynı durum Attraction içinde gecerli,birçok lafı var böyle,aklıma gelen ilk gelen arabaya 5 kişi bimnek kekoluktur",x6M konusunda artık sıkıntısı olan üyeler kurtlarını döktü,ortalık karıstı .ATTRACTION bence bunları bilerek yapıyor,tartısma cıkakcagını biliyor
    sonra herkes ona saydırınca " ooo benım dedikodum yapılmıs,karı kılıklılar sizi " dıyerek kendını tatmın edıyor,herkes onu konusuyor hesabı,
    isteyen bloklayabilir istemedıgı üyeyi forum o sansı verıyor ,ama gülmek için okuyorum yazılarını,kendınısın de ciddiyetle yazdıgını düsünmüyorum,"ben ortaya bir laf,konu atıyım de millet birbirine girsin"havasında,eglence işte.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 4 Kasım 2010; 1:52:34 >

• Düşüncemi söylemek gerekirse donanım haber motorlu araçlar kısmı sadece arada girdiğim bir bölüm . Bunun sebebi yazılanların %90 gereksiz sadece yazmış olmak için yazılıyor. (takip ettiğim yazar sayısı bir elin parmaklarını geçmez)Size bu konuda tavsiyem alacağınız veya düşündüğünüz araçların kendi forumlarına üye olup orada sorularınıza cevap aramanız. Bu bölümde aşırı hız konusunda o kadar adminlere mesaj attım uyarıda bulundum fakat seviye ve konuşulan konuların bana hitap etmediğini anladım. Herkeste bir marka holiganlığı almış başını gidiyor. İnsanlar araçların kötü yönlerini bile yazmak istemiyor. Tabiki istisnalarda var.
    Donanımhaber artık günümüzün sanal köşe kıraathanesi (günümüz anlamıyla) olma yolunda baş aday olarak görüyorum.(Donanım ve teknolijileri konuları dışında).
    İnternette araştırırsanız seviyeli gerçekten bilgili forumlar olduğunu görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Düşüncemi söylemek gerekirse donanım haber motorlu araçlar kısmı sadece arada girdiğim bir bölüm . Bunun sebebi yazılanların %90 gereksiz sadece yazmış olmak için yazılıyor. (takip ettiğim yazar sayısı bir elin parmaklarını geçmez)Size bu konuda tavsiyem alacağınız veya düşündüğünüz araçların kendi forumlarına üye olup orada sorularınıza cevap aramanız. Bu bölümde aşırı hız konusunda o kadar adminlere mesaj attım uyarıda bulundum fakat seviye ve konuşulan konuların bana hitap etmediğini anladım. Herkeste bir marka holiganlığı almış başını gidiyor. İnsanlar araçların kötü yönlerini bile yazmak istemiyor. Tabiki istisnalarda var.
    Donanımhaber artık günümüzün sanal köşe kıraathanesi (günümüz anlamıyla) olma yolunda baş aday olarak görüyorum.(Donanım ve teknolijileri konuları dışında).
    İnternette araştırırsanız seviyeli gerçekten bilgili forumlar olduğunu görürsünüz.

Ben donanimhaber motorlu araclar kismindan daha aktif bir forum bulamiyorum. Bazi aktif marka forumlari var ama her marka icin ayri forum takip etmek cok zor. Ayrica marka forumu olunca konu marka disina pek cikmiyor. Ben kendi aracim icin olan yabanci forumlari takip ediyorum. Genel olarak araba uzerine ise buradan daha iyi bir foruma rastlamadim.
    Marka spesifik forumlardan baska tavsiye ettiginiz forum var mi? Yazarsaniz cok memnun olurum. Ya da buradan forum vermek yasaksa PM atabilir misiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.