Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (888. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yapayım arkadaşlar sizce. araç temiz 160.000 de km fazla mı sizce 2005 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmt san

ne yapayım arkadaşlar sizce. araç temiz 160.000 de km fazla mı sizce 2005 model
    16 bini bulan 20 bini mi bulamıyor ? 2011 dizel al.satarken çok daha rahat satarsın.km si oynama olasılığı daha az olur.
  • quote:

bilmem ki nasıl olur. kararsız kalıyor insan.

Arkadasım öncelikle alacağın arac içine sinmeli ögretmenden doktordan ev hanımından olunca illa temiz olacak diye bir kayide yok alacağın adam devamlı karşılasıyorsan al yanlız cizikden dolayı ön kaput deyişmesi saçma geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivaanc

quote:

bilmem ki nasıl olur. kararsız kalıyor insan.

Arkadasım öncelikle alacağın arac içine sinmeli ögretmenden doktordan ev hanımından olunca illa temiz olacak diye bir kayide yok alacağın adam devamlı karşılasıyorsan al yanlız cizikden dolayı ön kaput deyişmesi saçma geldi

Alıntıları Göster
    malum havalar soğuk bugün arabayı temizledim pakladım ama silecek suyu fışkırtmıyor.Suda az antifiriz vardı.Bu durumda en kötü senaryo va maliyeti nedir aşağı yukarı.

• Edb arızası ve motor soğutma suyu diye bi uyarı veriyor benim albea hararet saati maksimum a kadar çıkıp normale Dönüyor antifriz kattım bu gün sorun çözülmedi sorun acaba ne

• quote:

Orijinalden alıntı: boran729

Edb arızası ve motor soğutma suyu diye bi uyarı veriyor benim albea hararet saati maksimum a kadar çıkıp normale Dönüyor antifriz kattım bu gün sorun çözülmedi sorun acaba ne

Ayni sorunu bende yasadim ve cok arastirdim bulamadim sonunda yetkili servise gittim tek sorun aku imis degistirdiler aninda hata kesildi bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

malum havalar soğuk bugün arabayı temizledim pakladım ama silecek suyu fışkırtmıyor.Suda az antifiriz vardı.Bu durumda en kötü senaryo va maliyeti nedir aşağı yukarı.

Cok sukur hava isininca cozuldu.artik cam suyuna antifiriz katmayi unutmam

• quote:

Edb arızası ve motor soğutma suyu diye bi uyarı veriyor benim albea hararet saati maksimum a kadar çıkıp normale Dönüyor antifriz kattım bu gün sorun çözülmedi sorun acaba ne

Benimde aku zayifa yakin.arada ebd arizasi isitma bujisi arizasi veriyor.bazende yakit gostergesi sapitiyor.bu araclarin elektronik töleranso böyle iste.

• Galiba benimkide aküden araba 2009 model üzerinde orjinal aküsü var sanırım hiç değişmemiş bügün de Marş a bastım çalışmadı 2 sefer tık tık etti demekki akü bitik o yüZden tşk ederim

• quote:

Galiba benimkide aküden araba 2009 model üzerinde orjinal aküsü var sanırım hiç değişmemiş bügün de Marş a bastım çalışmadı 2 sefer tık tık etti demekki akü bitik o yüZden tşk ederim

Benimde 2009 model kesin cozum aku degismesi

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelko

iyi günler bu forumu uzun zamandan beri takip ediyorum,yazmak bu güne kısmetmiş.Geçtiğimiz ağustos ayında albea premio 1.4 fire aldım,geçtiğimiz ayda tüp taktırdım
    şu an aracım 40 kuruş yakıyor herhalde yüksek diye düşünüyorun lpg de yakıtımı düşürmek için ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Mrb bende yeni 2003 1.2 EL Benzinli Albea aldım arabama 3. vitese atıp hızım 60 ları görür görmez direksiyon sağ sol sağ sol şeklinde titriyo afaki olarak sordugumda kronik diyorlar servisede hemen gitmek istemiyorum biliyorum illaki bişeyi var dicek artı aracı yeni aldıgımdan servisede verecek param yok sizce hemen gitmelimiyim yoksa kronik mi yada bana ilerde daha büyük sorun oluştururmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Benim 204.000 deki aslan.
     dђ ғіат аlвeа такımı dђ ғіат аlвeа такımı dђ ғіат аlвeа такımı dђ ғіат аlвeа такımı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2006 1.4 benzinli 82000km albea aracım motor ısındıktan sonra düşük devirde çalışıyor normalde devir saati 800de dururken şimdi 600 civarında duruyor arabada tekleme stop etme gibi bir sorun yok motor sesi normal ustaya götürdüm boğaz kelebeğini temizledi bişey değişmedi normal takma kkafanı havalar soğuk ondandır dedi arkadaşlar daha önce böyle bi sorunla karşılaşan varsa cevaplarını bekliyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muayfa_76

arkadaşlar 2006 1.4 benzinli 82000km albea aracım motor ısındıktan sonra düşük devirde çalışıyor normalde devir saati 800de dururken şimdi 600 civarında duruyor arabada tekleme stop etme gibi bir sorun yok motor sesi normal ustaya götürdüm boğaz kelebeğini temizledi bişey değişmedi normal takma kkafanı havalar soğuk ondandır dedi arkadaşlar daha önce böyle bi sorunla karşılaşan varsa cevaplarını bekliyorum teşekkürler.

Alıntıları Göster
    iyi akşamlar. 2008 model albea aracımın uzaktan kumanda sistemi çalışmıyor. merkezi kilit sistemi çalışıyor. kumandanın da ışığı yanıyor. ancak ikisi arasındaki frekans bağlantısı yok. anahtar düşmedi. çalışırken bir anda uzaktan kilitlemez oldu. servise sordum. servis anahtar değişecek dedi. bana saçma geldi. immobilizerde sıkıntı yok. bunun yerine yeni bir uzaktan kumanda sistemi taktırmak istiyorum. acaba albealarda merkezi kilit sistemi beyni ve uzaktan kumanda sisteminin beyni neresinde. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazin_Albea

Arkadaşlar Mrb bende yeni 2003 1.2 EL Benzinli Albea aldım arabama 3. vitese atıp hızım 60 ları görür görmez direksiyon sağ sol sağ sol şeklinde titriyo afaki olarak sordugumda kronik diyorlar servisede hemen gitmek istemiyorum biliyorum illaki bişeyi var dicek artı aracı yeni aldıgımdan servisede verecek param yok sizce hemen gitmelimiyim yoksa kronik mi yada bana ilerde daha büyük sorun oluştururmu ?

Hayırlı olsun direksiyon titreme rölantide ise araba dururken titremesi evet normal bunlarin hastaligi ama senin arac giderken titriyorsa ön düzene baktir rot balansciya gidip

• quote:

Orijinalden alıntı: imam139

iyi akşamlar. 2008 model albea aracımın uzaktan kumanda sistemi çalışmıyor. merkezi kilit sistemi çalışıyor. kumandanın da ışığı yanıyor. ancak ikisi arasındaki frekans bağlantısı yok. anahtar düşmedi. çalışırken bir anda uzaktan kilitlemez oldu. servise sordum. servis anahtar değişecek dedi. bana saçma geldi. immobilizerde sıkıntı yok. bunun yerine yeni bir uzaktan kumanda sistemi taktırmak istiyorum. acaba albealarda merkezi kilit sistemi beyni ve uzaktan kumanda sisteminin beyni neresinde. teşekkürler.

Hocam bende kumandali anahtari kaybettim.yenisi icin fahiş fiyatlari gorunce alarm takdirdim.hem alarmim hemde iki kumandali anahtarim oldu yari fiyata.

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    markası var mı alarmın. yeni anahtar ucu çektirdiniz değil mi.
  • imam139 İ kullanıcısına yanıt
    valla ucuz bir şeydi.para durumunuza göre iyi bir şey olmasında fayda var.ve evet yeni uç çekildi.
  • Arkadaslar 2009 model premio var bende aracimdaki konfor sanki azaldi gibi boyle amortisorler ya da yaylar biraz sertlesti gibi sanki bozuk yoldaki darbelerde darbeyi emmiyor sanki km 50000 de lastikler Michelin 2 yillik sizlerde durum nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

Arkadaslar 2009 model premio var bende aracimdaki konfor sanki azaldi gibi boyle amortisorler ya da yaylar biraz sertlesti gibi sanki bozuk yoldaki darbelerde darbeyi emmiyor sanki km 50000 de lastikler Michelin 2 yillik sizlerde durum nasil
    arkadaşlar merhaba..dün 100 tllik mazot aldım... aracım 1,3 dizel albea...bugun aracı çalıştırdığımda yakıt göstergesinin aşağı yukarı oynadığını ve sarı ikaz ısığının yanıp sonduğunu gördüm... normalde mazot azalınca sürekli yanıyor ısık ... ama surekli yanıp sönüyordu ve sıfır mazot olarak gösteriyordu..... herneyse 10-15 sanıye sonra ibre yarı depoya cıktı, ışık söndu ve orda kaldı... ama depomun mazot aldığımda 3/2 sinin dolu olduğunu gördüm ve en fazla 500 mt yol gittim.. bu kadar düşmesi imkansız... yola cıktım biraz gittim ibre 2 kademe daha cıktı ama yine gercek değeri gostermiyor... sorun nedir sizce.. soğuklardan dolayı şamandırada problem olurmu?? yoksa şamandıramı bozuldu?? ne önerirsiniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: sançi

arkadaşlar merhaba..dün 100 tllik mazot aldım... aracım 1,3 dizel albea...bugun aracı çalıştırdığımda yakıt göstergesinin aşağı yukarı oynadığını ve sarı ikaz ısığının yanıp sonduğunu gördüm... normalde mazot azalınca sürekli yanıyor ısık ... ama surekli yanıp sönüyordu ve sıfır mazot olarak gösteriyordu..... herneyse 10-15 sanıye sonra ibre yarı depoya cıktı, ışık söndu ve orda kaldı... ama depomun mazot aldığımda 3/2 sinin dolu olduğunu gördüm ve en fazla 500 mt yol gittim.. bu kadar düşmesi imkansız... yola cıktım biraz gittim ibre 2 kademe daha cıktı ama yine gercek değeri gostermiyor... sorun nedir sizce.. soğuklardan dolayı şamandırada problem olurmu?? yoksa şamandıramı bozuldu?? ne önerirsiniz??

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar 2004 model fiat albea aracımda anahtar ışıgı yanıyor araç çalışmıyor nedense yedek anahtar denedik durum yine aynı malesef Bilgisayarla beynine bağlanalım dedik sorun yine aynı neden olabilir acaba BU aracın beyni ne kadar arıza acaba beyindemi

• 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.