Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (890. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moonlight.03

ustad brc takan yok maalesef yakında :(

Söke de yoksa Aydın'da var. 40 dakikalık yol.
  • aydın da 2 yer ile görüştüm onlarda lovato takıyoruz dediler aydının bilinen ustaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonlight.03

aydın da 2 yer ile görüştüm onlarda lovato takıyoruz dediler aydının bilinen ustaları.

brcnerede.com
    301 Moved Permanently
    http://brcnerede.com/?option=09
  • Arkadaşlar bir tanıdığımda 2005 albea multijet araba var kendisi ilk sahibi araba şu an 38000 kmde. Satmayı düşünüyor ama arabanın talipliside çok. Bu araba bugünkü piyasa şartlarında kaç para eder. Kendisi ile fiyat konuşmadım size sorayım dedim. Maximum kaç para teklif etmeliyim arabaya? Siz kullanıcıların mesajlarını bekliyorum. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

Arkadaşlar bir tanıdığımda 2005 albea multijet araba var kendisi ilk sahibi araba şu an 38000 kmde. Satmayı düşünüyor ama arabanın talipliside çok. Bu araba bugünkü piyasa şartlarında kaç para eder. Kendisi ile fiyat konuşmadım size sorayım dedim. Maximum kaç para teklif etmeliyim arabaya? Siz kullanıcıların mesajlarını bekliyorum. Saygılar.

Vuruk çarık, arabanın motorunda turbosunda vs bir sorun yoksa, yeni kasa ise 20500-21000 eder gibi.
    Cebini verirseniz adamla görüşeyim. Ben de araba arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 17 Mart 2015; 8:55:25 >
  • moonlight.03 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bende de 2008 1.4 sole var atiker taktırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım 1 senedir biniyorum performans olarak ta bi düşüş hissetmedim unutma ki lpg de markadan çok takan ustanın işçiliği önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincay_k

arkadaşım bende de 2008 1.4 sole var atiker taktırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım 1 senedir biniyorum performans olarak ta bi düşüş hissetmedim unutma ki lpg de markadan çok takan ustanın işçiliği önemlidir.

hocam nerde taktirdiniz ve km de kac krs a dustu yakit

• dincay_k D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim. bişey daha soracağım sen nerede taktırdın? bir de bu atikerin yeni çıkan atiker gold varmış onu önerdiler bana seninki nasıl yakıt olarak ve çekiş olarak nasıl acaba?saygılar...
  • 2004 1.2 16v albea dynamic taksi cikmasi motor tam yapildi kaporta boya yapilacak degisen sag on kapi serviste degismis boyadan cikinca teslim alicam araci 11.50 tl ye anlastik fiat uygunmu sizce kazasi yok aracin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatasln -- 19 Mart 2015; 10:27:02 >
  • Unutmadan bir soru daha sorayim ne kadar yani kac bin km yol yapar bu arac motor yapildikdan sonra bigisi olan arkadaslar cevap yazarsa sevinirim

• merhaba arkadaslar bende 2003 model fıat albea 1,2 16v hl olan model arac var benım sıze sormak ıstedım bır sorum var vıtesın karsısındakı esya koyma gozunu kullanamıyorum cunku kucuk yanında saat var o saatı neden oraya koymuslar bır turlu anlayamadım ınternetten bakarken orasının tamamen bos olan modellerıde gordum yanı saat olmayan benım aractakı saat olan gozu cıkartsam normal tam acık olan gozden alsam oraya takılırmı cunku ben su anda telefon v.b esyalarımı koyamıyorum oradakı saatede hıc bakmıyorum yanı bır nevı bosuna duruyor bu konuda bılgınız varmı yedek parca satan yerlere sordum sızın araca bos olan goz olnaz dedıler ama bunlar aynı arar degılmı benımkısıne neden olamazkı o goz.tesekurler.
  •  dђ ғіат аlвeа такımı

okla gösterilen yere acaba merkezi kilit düğmesi yapılabilir mi? çünkü Albealarda merkezi kilidi açıp kilitleyecek bir düğme yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

dђ ғіат аlвeа такımı

okla gösterilen yere acaba merkezi kilit düğmesi yapılabilir mi? çünkü Albealarda merkezi kilidi açıp kilitleyecek bir düğme yok..

kapidan yapilabiliyor direkt

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

nasıl yani kapıdan? kilidi kapıdan açabiliyorsunuz ama kilitleme olmuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

nasıl yani kapıdan? kilidi kapıdan açabiliyorsunuz ama kilitleme olmuyor

oluyor bende tam tersi içeri bastirinca da kilitliyor

• Albea'ların en önemli eksiklerinden biri kapıyı kilitleyen kolla açan kolun aynı olması ve bu sebeple kapıların açılmasını şoförün engelleyememesi.

çoğu arabada kapıların açılmasını engelleyen ekstra bi düğme var, bu sayede mesela arkada oturan çocuk kendi kapısını açamıyor.

bir kez başımıza geldi, kızım oynarken kapıyı açıverdi, Allah korudu yoksa düşecekti arabadan.

böyle bir imkan varsa yaptırmak lazım ama sanmıyorum. sırf bu yüzden arabayı değiştireceğim yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercinsahin

Albea'ların en önemli eksiklerinden biri kapıyı kilitleyen kolla açan kolun aynı olması ve bu sebeple kapıların açılmasını şoförün engelleyememesi.

çoğu arabada kapıların açılmasını engelleyen ekstra bi düğme var, bu sayede mesela arkada oturan çocuk kendi kapısını açamıyor.

bir kez başımıza geldi, kızım oynarken kapıyı açıverdi, Allah korudu yoksa düşecekti arabadan.

böyle bir imkan varsa yaptırmak lazım ama sanmıyorum. sırf bu yüzden arabayı değiştireceğim yakında.

çocuk kilitlerini devreye almaktan başka çare yok..
  • 04.04.2015 muayene izlenimlerim. muayeneden kaldım o ayrı :D

arkadaşlar bana egzoz pulunu dısarda yaptır tüvturkten dizel araçlar genelde kalır dedi. neyse 2013 muayenesinde geçmişti diye gittim. dedikleir gibi gittim ve kaldım 1.50 olması gerekirken egzoz emisyon ölçümü benim 2010 albea 1.3 mj din. 1.63 gösterdi neyse kaldık dedim muyenede bişi cıkmasa bari ondanda sol arka lastiğin iç kısma bakan kısmı dışarı takılmıs yani lastikci yanlış takmıs bu da agır kusur olarak kayda geçti şimdi egzoz pulunu dısarda alıp tekrar tuzla tuvturke gidip muayene olcak araba. lastiklerin üzerinde dısardan baktığınızda "inside" yazısı varsa hatalıdır lastikciye gidip yönünü değiştirsinler. bu sebeplede arabanın rot balansı yapılmasına rağmen neden sola cektiğini de anlamış oldum. 181 tl muayene 40 tl egzoz muyane ödedim. 9 tl de 5 günlük gecikme cezası muayene 30.03.2015 de bitmişti.
  • Arkadaslar merhaba albea aracima arka tarafa hoparlor taktirmayi dusunuyorum fakat benim istedigim sekilde yapilirsa arka panzot çıkıyor ve yerine mdf olarak pandizot yerleştiriliyor ve arka bagaja gelen sac kısım kolonların altı denk gelecek şekilde kesilmesi gerekiyormuş böyle bir işlem yaptıran varmı acaba? Sormak istedim

• 1.4 albea sole fire premio, 2010 model ve 40 bin km de 22 bin tl sizce uygun mudur fiyat

ayrıca bu aracın ortalama yakıt tüketimi nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.