Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (891. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

1.4 albea sole fire premio, 2010 model ve 40 bin km de 22 bin tl sizce uygun mudur fiyat

ayrıca bu aracın ortalama yakıt tüketimi nedir ?

bana gore uygun ederi budur ama internet piyasasi biraz yuksek 2009 premio var bende 48 binde 23 e bir arkadas ile anlastik ama alinacak duzgun bir araba bulamadigimdan satmaktan vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

1.4 albea sole fire premio, 2010 model ve 40 bin km de 22 bin tl sizce uygun mudur fiyat

bana gore uygun ederi budur ama internet piyasasi biraz yuksek 2009 premio var bende 48 binde 23 e bir arkadas ile anlastik ama alinacak duzgun bir araba bulamadigimdan satmaktan vazgectim

peki yakıt tüketiminiz nasıl ?
  • quote:

quote:

quote:

sehir ici 35 krs yakiyor kmde sizin

• quote:

quote:

quote:

quote:

henüz aracı satın almadım.

yarın bankaya gidip kredi çekicem biraz. ondan sonra gidip aracı görcem kontrol ettircem sonra satın alırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

henüz aracı satın almadım.

yarın bankaya gidip kredi çekicem biraz. ondan sonra gidip aracı görcem kontrol ettircem sonra satın alırım

ok hayirlisi olsun km 35 yakar sehir ici benzinde

• bu araçta aux ve usb çıkışı yok, teypi değiştirmeden en azından aux çıkışı almak mümkün mü ?
    böyle en ucuz şeyi bile koymamaları çok garip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    2006 öncesi modeller Pioneer olduğu için aux olabiliyor sanırım ama sonrakilerde yok. Teyp değişecek.

• Merhabalar;

2005 1.2 EL 16V 108000 km'de aracımın bakımını yaptırmak istiyorum. Uzun bir süredir bakım görmedi araç.
    Neler yaptırmam lazım?Bir de ortalama fiyatlar nelerdir, yardımcı olur musunuz Albea Kullanıcıları?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: griffin87

Merhabalar;

2005 1.2 EL 16V 108000 km'de aracımın bakımını yaptırmak istiyorum. Uzun bir süredir bakım görmedi araç.
    Neler yaptırmam lazım?Bir de ortalama fiyatlar nelerdir, yardımcı olur musunuz Albea Kullanıcıları?

Teşekkürler.

ben geçen hafta yağ yağ filtresi hava filtresi polen filtresi değiştirdim parçalar 90 tuttu işçilik de 30 verdim 120 tuttu buna ek olarak buji değiştirsen 4 ü 60 tl tutar
    ayrıca triger falan daha önce değişti mi
  • merhaba 10 günde 2 kere sabah aracı çalıştırırken ilk motor yağ bas az hatası verdi hemen uyarı kesildi . yağına baktırdım yağ var sıkıntı yok ilk çalıştırınca yaptı. sorun nedir

albea aracım 2006 1.3 multıjet
  • Merhabalar

Arkadaşlar Albea Sole alırken Taksi çıkması olması sorun olur mu ? Taksi çıkması alınmaz diyorlar ama sanırım %95 i taksi çıkması zaten piyasada.
    İlk sahibinden yada Taksi çıkması olmayanlar ise 20-25.000 lerde geziyor. Bu fiyatlar verileceğine biraz daha koyup Sıfır arabalar alınır 35-40.000 e bence.
    İlk arabam olacak acemiyim Dizel bana gitmez mi ? Benzinli-LPG li modeller daha düşük fiyatlarda. Bunlarımı tercih etmeliyim. ?
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. 2000 model marea aracım var. Satıp yüksek model bir araç almayı planlıyorum. Dizel olsun istiyorum. Kafamda linea vardı çevremdeki arkadaşım dar olduğunu söyledi arka koltuk kısmının. Malum biraz geniş bir aileyiz ve marea işimizi fazlasıyla görüyor. Kafamdaki bütçe max 25-27 bin tl. Bana hidrolik direksiyon cd çalar ön cam otomatik abs klima hava hastığı olsun yeter. Kafamda iki model var arkadaşlar bi symbol bide albea. İkisinede pek binmedim sayılır. Sizce hangisi daha geniş ve avantajlıdır? Birde albealara bakıyorum 2010 model olup 180-200 bin lerde albealar var. Km olarak maksimum kaç km de bakmalıyım. Albeanın hangi modeli konforlu oluyor? Şimdiden çok teşekkür ederim dostlar.
  • Merhaba arkadaslar aracta anlayamadigim bir sorun var yolda giderken direksiyonu saga cevirince yag lambasi yaniyor toplayinca sonuyor bu olay sadece saga cevirince oluyor yag oranlarinin hepsi normal bu neden yapar arac 2004 albea 1.2 16v dnamic anlayan veya daha once basina gelen varsa cevaplarsa iyi olur

• Arkadaşlar albea frenleme nasildir?Absli benzin+lpg mi yoksa abssiz dizel mi ortalama 18 19 bin tl ye kadar yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba aracının göstergesinin ibreleri çalışmayan varmi bende 4adet ibrelere hareket veren motor var almak isteyen olursa mesaj atsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muayfa_76 -- 8 Haziran 2015; 19:48:54 >
  • Arkadaşlar merhaba Bende ilk arabam olarak Albea 1.6 HL aldım 2002 model
    Aracımın tüm bakımlarını yaptırdım gayet güzel ve seri bir araç Lpg hiç takılmamış olması özellikle hoşuma gitti
    Benim şöyle bir sorunum var aracımda kaset çalar var onu değiştirmek istiyorum fakat bu araçlarda teyp taktırırken ona uygun panel ortası boş panel bulmak gerekiyor ve o paneli bulamıyorum
    Bu resimde olan paneli bulabileceğim yer veya adres bilen varmı acaba ?
    Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: genvfb

Arkadaşlar merhaba Bende ilk arabam olarak Albea 1.6 HL aldım 2002 model
    Aracımın tüm bakımlarını yaptırdım gayet güzel ve seri bir araç Lpg hiç takılmamış olması özellikle hoşuma gitti
    Benim şöyle bir sorunum var aracımda kaset çalar var onu değiştirmek istiyorum fakat bu araçlarda teyp taktırırken ona uygun panel ortası boş panel bulmak gerekiyor ve o paneli bulamıyorum
    Bu resimde olan paneli bulabileceğim yer veya adres bilen varmı acaba ?
    Şimdiden teşekkürler

Merhaba izmir de isen benim aldigim yerden alabilirsin yerini tarif ederim

• genvfb kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gittigidiyor dan aldım. Kargo ücretsiz seçenekler var, degerlendirebilirsiniz.

• quote:

arkadaslar benim aracin sag gunseliginden acarken cat diye bir ses geldi ve suan yerinde durmuyor var mi fikri olan nasil duzelir

benimde başıma gelmişti 1 yıl japonla yapıştırdım hiç açmadan kullandım o düzelmiyor. içinde metal aksam kırılıyor. hepsiburadadan 38 tl ye aldım 2 adet güneşlik taktim 0 oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GncR35

Arkadaşlar albea frenleme nasildir?Absli benzin+lpg mi yoksa abssiz dizel mi ortalama 18 19 bin tl ye kadar yardımcı olursanız sevinirim.

ben aracımı satıyorum 2010 dizel 1,3 multijet dynamic 140bin km de bugüne kadar hiç hata vermedi saolsun. ekim ayın da düğünüm var diye satıyorum ama abs siz alma derim yine de ben pek ihtiyacını görmedim ama abs li araç güven verir insana. aracımdan cok memnunum sadece bu kadar yılda 1 kez sol ön farı h7 ampül patladı 10 tl ye cin malı taktım hala o duruyor. bakımı muayene mayıs basında yapıldı vergiler ödendi en son ağır bakım yaptırdım. yine nisan ayında hepsi bu tam 20500 tl ye satıyorum ilgilenen var ise irtibat kursun bankacı arabasıdır bilg.
  • 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.