Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (887. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dayan70

2010 model 1.3 MJ dizel dinamic Active Plus 155 binde 21.500

Bu aracı almayı düşünüyorum.
    KM'si biraz fazla gibi geldi.

Arkadaşlar bu araçların motoru sorunsuz olarak kaç bine kadar gider.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben takside calışan bı albea gordum 990.000 de idi ve modor hiç rektefe gormemiş sahibi 1.000.000 km olunca bursaya fabrıkaya goturecem diyordu amacı neyse anlamadım :D
  • arkdaslar hepinize merhaba. bizde dün itibari ile babam için 2009 model albea sole premio 1.3 multijet aldık. araba 58binde. ilk sahibinden aldık. 2 parçası boyalı. 22.900e aldık. dış kaportada ufak tefek çizikleri var. sizler uzun suredir burda ve bu araba konusunda tercribelisiniz. ben arabanın kronik sorunlarını falan bilmiyorum. babamda çok anlamaz arabadan %90 şehir içi kullanılacak ve ortalama yılda 7-8bin km yapar. varmı sizlerin tavisyesi. şimdiden teşekkürler.
  • Herkese merhabalar.Albea 1.2 aracımda çözülemeyen bir sıkıntı var.Yağmurlu havalarda büyük su birikintisine biraz hızlı girince göstergede şarj ışığı yanıyor.5-6 saniye sonra sönüyor fakat tam sönerken aracı titretiyor.Yağmurlu olmayan havalarda sıkıntı yok.Şarj dinamosunun tarafındaki kayışları kontrol ettiler ve sıkıntı yok dendi.Akünün değerleri ölçüldü o da iyi.Fakat yağmurlu havalarda sıkıntı yine devam ediyor.Elektirikçiler ise devam ederse şarj dinamosunun sökülmesi gerek diyorlar fakat sıkıntı olsa sürekli problem olur diye düşünüyorum ve açıkcası söktürmek istemiyorum.Bilgisi olan arkadaş var mı?
  • s.a arkadaşlar ben 2005 ve üstü albea 1.3 multijet almak istiyorum. sadece aile kullanımı için sabah işe akşam eve hafta sonları köye veya gezmelere tavsiyeniz ne olur özellik olarak aile aracımıdır. yakıt yıllık vergi donanım özellikleri nelerdir. lütfen bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum. cvp larınız için şimdiden çok teşekkür ederim
  • selam arkdaşlar önümüzdeki aylığım ile ilk arabamı alıyorum. ilk arabam olacağı için arabalar hakkında pek bilgili değilim.22 bin bütçe yaptım. bin lirasını masrafa çıkarıyorum. acaba o fiyata az km yapmış albea sole 2010 ve üstü multijetin dibinimi alayım yoksa 1.4 benzinlisinin premio olanınımı? bu ikisi arasında büyük fark var mıdır?hangisi dik yokuşu daha iyi çıkar? hangisi daha güçlüdür? hangisi daha uzun ömürlüdür? karanenizde yaşıyorum. yollar dik ve engebe. bunları bilmek istiyorum
  • dizel al.araba hiç arıza vermiyor. motor on numara.yakıtı da az.
  • palio1.6 P kullanıcısına yanıt
    Sudan dolayı kısadevre yapıyor olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşalar hepinize gnaydın. dünde yazmıştım albea hakkında bilgisi olan tecrübeli arkadaşların bilgierine ihtiyacım var. albea 1.3 multijet almayı düşünüyorum 2005 ve üst modelleri bu konu hakkında ne önerirsiniz. aile aracı olurmu formda bir çok kişinin yorumlarını okudum ama bire bir cvp alamadım. lütfen yardımcı olun.
  • yakıt olarak ne durumda kliması varmı varsa ne derece verimli başka özellikleri neler biraz araştırdım ama sağlıklı bir bilgi alamadım. motor ömrü nekadar. yıllık vergisi ve bakımlarının ortalaması ne tutar lütfen bilgisi olan tecrübeli arkadaslar cvplasın. çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar 1.3 multijet almayı düşünüyorum teknik özellik yıllık vergi yakıt periyodik bakımları nasıl aile aracı olurmu kliması ne derece verimli lütfen cvp layın.
  • Gözün kapali al km oynanmamiş temiz Multijet al uzun süre bineceksen bakim konusuna gelince bütün arabalardan uygun dün sol ayna camini gece çalmislar gittim parçaciya ayna cami 15 tl komple ayna 25 tl dedi komple aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmt san

arkadaşlar 1.3 multijet almayı düşünüyorum teknik özellik yıllık vergi yakıt periyodik bakımları nasıl aile aracı olurmu kliması ne derece verimli lütfen cvp layın.

benim var. 2010 model. 70 binde. bakımı 150 TL.. yağ, mazot , hava filtresi polen filtresi motor yağı ve işçilik 150 TL. ciddi bir kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok. yazın yıllık izinde 3500 km yol gittim. gezme maksatlı. şehir içi şehirler arası karma kullanımda 700 TL yakıt parası ödedim. hiç yolda kalmadım. limitlerinde kullanıldığı sürece hiç bir sorun çıkarmıyor. motorda kayış yerine zincir kullanılıyor. o yüzden kopma olasılığı daha düşük.

kısacası tavsiye ediyorum.
  • Arkadaşlar özellikle soğuk havalarda kasislerden falan geçerken gacur gucur ses geliyor tekerlerin olduğu bölümden. Hani yağsız kalır ya metal aksam öyle bir ses. Benzer problemi yaşayan arkadaşlar nasıl çözdü olayı? Sanayiye götüreyim, yağlatayım diyorum, yok abi o ses şundan geliyor yok bunun değişmesi lazım diye yolmasınlar beni. Tecrübeli arkadaşların fikrini alarak gideyim:))
  • s.a arkadaşlar cvp larınız için çok teşekkür ederim. bı tane albea 1.3 multijet buldum 2005 model 160.000 km de 16.000 tl istiyo bakımları felan yeni yapılmıs. kış lastiği üstünde bi arızası yok gibi göstermedik daha bi yere sizce bu araç o fiyat eder mi. veya bundan daha temizini bulabilirmiyim. 16.000 tl veya 17.000 tl butçem var. ne yapmamı önerirsiniz. cvlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • bu aracı alsam ne kadar sağlıklı olur. ben sabah işe aksam eve başka bi amaç için kullanmam. bide hafta sonları köye giderim sizce bu araç iyimidir.
  • 4000 tl daha ekle al 2011 dizel.ucuza kaçarsan zarar edersin.
  • ne alaka neden zarar etsin,benim araçta 2006 dizel ufak tefek arızalar dışında hiçbir sorun çıkarmadı
    km si orjinalse ve araç temizse hiçbir sorun olmaz
    almadan önce tanıdık iyi bir usta aracı iyice incelesin

• araç bir ögretmenin arkadaşlar km kendisi yapmış bütün bakımlarını yapmış. oyle dedi adam. istediğin yere ve ustaya baktır dedi.
  • araç bir öğretmene ait. km orjinal sadece ön kaput çizikten dolayı değişmiş.
  • bilmem ki nasıl olur. kararsız kalıyor insan.
  • 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.