Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (909. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engbbd87

Arkadaslar yol bilgisayarinda radyo bilgilerini gostermiyor. No cd yaziyor sebebi nedir. 1.3 dynmik

orjinal teyp mi?
  • orjinal dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

orjinal dostum

hocam şu okla gösterdiğim yerden ayarlanıyor. ordan ayarlamayı denediz mi?
  • anlatmak istedigim zaten ordan acik konuma getirdigim ve yol bilgisayarina radyo bilgilerini aktarmadigi.. ordan ayarlandigini biliyorum

• quote:

anlatmak istedigim zaten ordan acik konuma getirdigim ve yol bilgisayarina radyo bilgilerini aktarmadigi.. ordan ayarlandigini biliyorum

aracı aldığımda benim yol bilgisayarımda radyo bilgisi gözüküyordu. sonra teybi değiştirdim. no cd demeye başladı. bende kapattım. acaba teybinizi tamir falan mı ettirdiniz. daha önce de böyle bir sorun varmıydı?
  • dinamiklerde o faoksiyon geçerli değil premiolarda var bendede aynıydı
  • benim soğutma suyu kırmızı. yani büyük ihtimalle antifriz kırmızı. buna hangi marka antifriz koymam lazım?
  • Herkese merhaba. Yardımınız gerekiyor, ederseniz sevinirim.

1.4 albea sole 2009 aracım var.

Aracımı bir arkadaşa ihtiyaç dolayısıyla verdim ve kullanırken sağ ön lastik patlamış.

Aracı kaldıracağım derken aşağıdaki levhayı 1 TL lik bozuk para büyüklüğünde delmis farkedince geri indirmiş.

Sağ ön tarafta delik

Aracım için bir zararı olur mu?

Tamir masrafi ne kadar tutar?

Lütfen bilgisi olanlar yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: lortdewil

Herkese merhaba. Yardımınız gerekiyor, ederseniz sevinirim.

1.4 albea sole 2009 aracım var.

Aracımı bir arkadaşa ihtiyaç dolayısıyla verdim ve kullanırken sağ ön lastik patlamış.

Aracı kaldıracağım derken aşağıdaki levhayı 1 TL lik bozuk para büyüklüğünde delmis farkedince geri indirmiş.

Sağ ön tarafta delik

Aracım için bir zararı olur mu?

Tamir masrafi ne kadar tutar?

Lütfen bilgisi olanlar yardım etsin

o şekil muayeneden geçmez git bir kaportacıya oraya bi parça kaynatsın oksijen kaynağıyla tamam
  • Değerli dostlar bugün lastik baktım riken diy bir marka önerdi bir tanesi yüz kırk liraya geliyor yakında lastik taktıran var mı bu fiyat nasıl tavsiye eder misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akar67 -- 5 Mart 2017; 13:48:31 >
  • beyler aranıza yeni katıldım. epey zamandır aracımda iyileştirmeler ve değişiklikler yaptım. bunları sizinle paylaşım bir faydam dokunur umarım. sizlere de bir fikir verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdargwen

beyler aranıza yeni katıldım. epey zamandır aracımda iyileştirmeler ve değişiklikler yaptım. bunları sizinle paylaşım bir faydam dokunur umarım. sizlere de bir fikir verebilir.

Merhaba Hocam.Albea hakkında kısaca bilgi verir misiniz?

• fazla konu kirliliği yapmayayım. en önemli yaptığım şey tüm sis farı tertibatı olmayan araçların kronik problemi. mevcut dörtlü flaşör düğmelerinin bulunduğu tuş takımının boşta olan tuş içine bir mikro switch koyup birde sis açıkken yanan bir led ile orjinal gibi bir sistem kurmak oldu. uzun araştırmalar sonucu bulduğum elo start stop röle ile sorunu çözdüm. bir basış sis yakıyor bir basma söndürüyor ve kontağı kapatınca açık sis kapanıyor tekrar kontak açınca yanmıyor tuşa basmanız lazım. süper bir röle düşünmüşler. ayrıca araçta far ampülü dışında bir tane bile led olmayan ampül yok. şimdi aklıma gelmiyor fakat yaptıklarımı aklıma geldikçe yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

beyler aranıza yeni katıldım. epey zamandır aracımda iyileştirmeler ve değişiklikler yaptım. bunları sizinle paylaşım bir faydam dokunur umarım. sizlere de bir fikir verebilir.

dediğim gibi biraz acmiyim bu konularda bu bilgilerin gerekli yerlere ulaşması çok önemli. özellikle sis farı çözümü. yaparken bir tane dahi kaynak bulamadım.herkes direksiyon altına düğme falan taktırmış. önemli olan orjinal gibi olması bari birilerine faydamız dokunsun ben çok uğraştım başkası uğraşmasın. araç hakkında fikirlerim çok olumlu iki senedir kullanıyorum. seyahatler ettim sorun yok. bagaj desen hiç yolda bırakmadı şükür. güvensizlik verebilir ki bunu inkar etmeyelim çok sağlam bir araç değil sınıfına göre ama para yettiğince alınacak uzun yıllar binilecek bir araç. ben çok memnunum.

• quote:

quote:

quote:

dediğim gibi biraz acmiyim bu konularda bu bilgilerin gerekli yerlere ulaşması çok önemli. özellikle sis farı çözümü. yaparken bir tane dahi kaynak bulamadım.herkes direksiyon altına düğme falan taktırmış. önemli olan orjinal gibi olması bari birilerine faydamız dokunsun ben çok uğraştım başkası uğraşmasın. araç hakkında fikirlerim çok olumlu iki senedir kullanıyorum. seyahatler ettim sorun yok. bagaj desen hiç yolda bırakmadı şükür. güvensizlik verebilir ki bunu inkar etmeyelim çok sağlam bir araç değil sınıfına göre ama para yettiğince alınacak uzun yıllar binilecek bir araç. ben çok memnunum.

Allah kaza bela vermesin Hocam.Teşekkür ettim.

• sor cevaplayalım arkadaşım bilgimiz dahilinde
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım bu ortadaki teybin üztündeki parçayı nerden bulup ekledin oraya

• Orjinal teyp yerine baska teyp takacagim cerceve degistirip degistiren oldumu hic

• quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir66

Orjinal teyp yerine baska teyp takacagim cerceve degistirip degistiren oldumu hic

30-40 lira hocam o çerçeve.
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    orjinal teybi söktüm çerçeve aldım başka teyp taktım. üzerinde bir gözü daha oluyor zaten o kısmı kullandım. acemilik kısmı bu forum vs olayları.foto ekle falan zorlandım biraz neyse şükür hallettim. şimdi dış hava sıcaklığı için o kısmı tekrar söktüm.kapı fitilinden kablo geçirip kapı boşluğuna su geçirmez sensör koyacağım. böylece sistem tamamlanacak. enerjiyi her ihtimale karşı parklardan alacağım ne olur ne olmaz en azından çalışan aracı kapatmadan sistemi kapatacağım. zaten gündüz parklar açık. bu hafta gece vardiyası çalışıyorum. daha önce yaptım koltuk kılıflarını söküp makinaya atmayı düşünüyorum. bu sefer üstüne kılıf geçireceğim bir daha kirlenmesin. bu arada aracın göğsünü iki kere söktüm izolasyon çalışması için. ses kesme olayı çok gıcık. bu sefer başka sesler duyuyor insan. kapı döşemelerini söktüm izolasyon yaptım.

• 
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.