Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (911. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam dizel motora 4 bin devir niye çevirtiyorsun? çok devirli kullanmak istiyorsan sat benzinli al. yoksa zaten max torkunu 1750 devirde veriyor.
  • albea geçen yüzyılda kaldı hala kullananmı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

albea geçen yüzyılda kaldı hala kullananmı var

sanane hocam kullanır kullanmaz. sana mı kaldı yargılaması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

hocam dizel motora 4 bin devir niye çevirtiyorsun? çok devirli kullanmak istiyorsan sat benzinli al. yoksa zaten max torkunu 1750 devirde veriyor.

Selam. Cevap için teşekkürler.

Daha acemiyim. Hangi devir aralığında kullanacağımı bilmiyorum ama;
    devirdaim ve turboyu değiştirdikten sonra usta deneme amaçlı o devirlere çıkardı. Sence motora zarar vermiş midir? Birde benim motor biraz gürültülü çalışıyor. Tamir haneye abisi linea gelmişti. Lineanın motor sesi daha sessizdi sanki. Motor sesini upload edebilirim isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyksopp -- 23 Nisan 2017; 15:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: röyksopp

quote:

devirdaim ve turboyu değiştirdikten sonra usta deneme amaçlı o devirlere çıkardı. Sence motora zarar vermiş midir? Birde benim motor biraz gürültülü çalışıyor. Tamir haneye abisi linea gelmişti. Lineanın motor sesi daha sessizdi sanki. Motor sesini upload edebilirim isterseniz.

hocam ustan çıkardı diye sen de çıkartma. bende vardı. vitesi 2000-3000 devir aralığında değiştirdim hep. ya zarar vermez ama sürekli yaparsan da olmaz. arada yap. dik rampa çıkarken mesela. düz yolda gerek yok. dizel motor zaten düşük devirde verimli olur. ses konusuna gelince ekzosta ya da manifoltta kaçak olabilir. v kayışı sürtüyor olabilir. araca bakmak lazım. ses en çok ne taraftan geliyor diye.

• hocam sıfır yapılmış bir motor sence fabrikadan çıktığı gibi 500 - 600 km yapar mı? yani demek istediğim fabrikadan çıkmış gibi olur mu?
  • quote:

quote:

nerelisin.tahminin dogrumu bakcam.tek sen atladnda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sgk prim ödemesi kredi kartı
    6 yıl önce açıldı
    Redpill Saçmalıktır
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

nerelisin.tahminin dogrumu bakcam.tek sen atladnda

sanane. sana hesap mı vericem. adama bak ya. git sen kendi arabana bak.
  • quote:

hocam sıfır yapılmış bir motor sence fabrikadan çıktığı gibi 500 - 600 km yapar mı? yani demek istediğim fabrikadan çıkmış gibi olur mu?

ustasına bağlı. eğer iyi bir usta ise yapar hocam.
  • quote:

quote:

yaşının benden küçük olduğunu düşünüyorum sana bir abi tavsiyesi vereyim benimde 2010 modeli var dizel motoru ben kendim yaptırdım şuan daha 5500km de araç enjektörler hariç full sıfır motor yapıldı enjektör bakımınıda yaptırttım benim motorda gürültülü çalışıyor albeaların motorları genel olarak zaten gürültülü çalışır yalıtımdan dolayı o normal ancak arabayı kullanırken kulağın motor sesinde olsun devir göstergesine hiç bakma kulak en iyi vites değiştiricidir vitesi değiştireceğini kulağınla çok rahat anlarsın bu ses zaten 1750-3000 arası na denk geliyor ama kulağın alıştıktan sonra göstergeye hiç bakmasan bile en geç 2750devirde vitesi değiştireceksin buda yakıt ekonomisi sağlar ayrıca arabayı çalıştırırken ışıklar sönmeden marşa basma sakın arabaya her binişinde yağını suyunu kontrol et lastik havalarını 175/70/14 standart fabrika ebatı 32-32 yap tek kişi kullanırken daha fazla kişi binecekse arkaya 2 psi daha bas 34 olsun arabanın teker bijon ölçüleri teneke jant 4x98 çelik te ise 4x100 dür çelik jant yoksa ve takmak istersen bijonları çelik jant bijonu alman gerek yoksa keser daha fazla bilgi istiyorsan

yeni açtığım siteme üye olarak sorularını sorabilirsinwww.alpamodifiye.club

• Arkadaşlar 2009 Albea 1.4 Dynamic için bu "Toppower cd1023r" marka cd çalarlı teypten olup da aux çözümünü bulan var mı? SRC tuşu ile aux gelmiyor. Arkada socket var. Sonuçta bu soketle bu cihaza bir şeyler bağlanabiliyor. Bu socketin devre şemasını nasıl bulabiliriz?

dђ ғіат аlвeа такımı dђ ғіат аlвeа такımı

Not: Radio transmitterı kullananlar, ses kalitesi ve frekans sorunlarından dolayı önermiyor. Pahalı bir çözüm istemiyorum, masraf etmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyaktas

Arkadaşlar 2009 Albea 1.4 Dynamic için bu "Toppower cd1023r" marka cd çalarlı teypten olup da aux çözümünü bulan var mı? SRC tuşu ile aux gelmiyor. Arkada socket var. Sonuçta bu soketle bu cihaza bir şeyler bağlanabiliyor. Bu socketin devre şemasını nasıl bulabiliriz?

Not: Radio transmitterı kullananlar, ses kalitesi ve frekans sorunlarından dolayı önermiyor. Pahalı bir çözüm istemiyorum, masraf etmek istemiyorum.

hocam teyp al. bi de çerçeve. 250 TL ye mal olur. bir kere verirsin para. bi daha da uğraşmazsın.

http://www.hepsiburada.com/pioneer-mvh-85ub-usb-mp3-calar-oto-teyp-p-OTBLCMVH085

GittiGidiyor
    FİAT ALBEA PALİO YENİ KASA TEYP ÇERÇEVESİ ORJİNAL ÜRÜN ÖZEL FİYAT Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-albea-palio-yeni-kasa-teyp-cercevesi-orjinal-urun-ozel-fiyat-270735508

• arkadaşlar aracımın kalarifer kumanda panelini değiştirmek istedim ama paneli yerinden çıkartamıyorum. Paneli tutan vidaları söktüm ve panel yuvasından ayrılmış durumda ama daha geri gitmiyor. Ayrıca arka tarafında sıcaklık konumunu ve yönlendirmesini yapan düğmelere bağlı teller var. Sökmenin bir püf noktası var mı arkadaşlar?

Oto elektrikçi torpidonon sökülmesi gerektiğini söyledi ve tereddütte kaldım. (250 tl civarı işçilik)

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyksopp -- 8 Mayıs 2017; 19:50:26 >
  • quote:

arkadaşlar aracımın kalarifer kumanda panelini değiştirmek istedim ama paneli yerinden çıkartamıyorum. Paneli tutan vidaları söktüm ve panel yuvasından ayrılmış durumda ama daha geri gitmiyor. Ayrıca arka tarafında sıcaklık konumunu ve yönlendirmesini yapan düğmelere bağlı teller var. Sökmenin bir püf noktası var mı arkadaşlar?

Oto elektrikçi torpidonon sökülmesi gerektiğini söyledi ve tereddütte kaldım. (250 tl civarı işçilik)

dђ ғіат аlвeа такımı

Neden sökmek istiyorsunuz. Eğer aydınlatma iyileştirmesi için ise kalorifer Kuman'da panelinin ön kapağı çıkıyor. tırnakları var tornavida ile kastırın ön kapağı çıkarın. Komple sökmek için ustanın söylediği doğru. Torpidoyu iki kere sökmüş biri olarak torpido çıkıyor ve Kuman'da paneli kalorifer kazanı havalandırma sistemi üzerine kalıyor.

• quote:

Arkadaşlar 2009 Albea 1.4 Dynamic için bu "Toppower cd1023r" marka cd çalarlı teypten olup da aux çözümünü bulan var mı? SRC tuşu ile aux gelmiyor. Arkada socket var. Sonuçta bu soketle bu cihaza bir şeyler bağlanabiliyor. Bu socketin devre şemasını nasıl bulabiliriz?

Bu sorun için bir cevabım var fakat dikkatli okursak anlaşılabilirim umarım. Önceki aracımda yaptığım bir olayı anlatayım .bu işlem tüm araçlarda aynıdır sanırım. Şimdi bu çalışmanın ana fikrini söylüyorum. CD çalışma sistemi nasıl, cd takılıyor, cd okuyor ve okuduğunu sese çeviriyor değilmi? Şimdi cd okuyucunun lazer ucu var. cd okuyan bu cihaz kablo ile ana teyp kartına stereo çıkış veriyor. yani ortak uç sağ ses sol ses. Bu çıkışı bulup aux kablosunu bu çıkışlara lehimliyoruz. Teybi topluyoruz. Ardından teybimize bir cd yi ters yerleştiriyoruz cd okuyamıyor haliyle ama bizim istediğimiz çıkışı açmış oluyor .bize sadece aux ile oraya ses göndermek kalıyor. Toyota corolla aracımda uygulamıştım sorunsuz kullandım. Tabi şarkı geçişleri aux a bağladığımız cihazdan yapılıyor. Telefon iPod benzeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdargwen -- 11 Mayıs 2017; 20:43:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdargwen

quote:

Bu sorun için bir cevabım var fakat dikkatli okursak anlaşılabilirim umarım. Önceki aracımda yaptığım bir olayı anlatayım .bu işlem tüm araçlarda aynıdır sanırım. Şimdi bu çalışmanın ana fikrini söylüyorum. CD çalışma sistemi nasıl, cd takılıyor, cd okuyor ve okuduğunu sese çeviriyor değilmi? Şimdi cd okuyucunun lazer ucu var. cd okuyan bu cihaz kablo ile ana teyp kartına stereo çıkış veriyor. yani ortak uç sağ ses sol ses. Bu çıkışı bulup aux kablosunu bu çıkışlara lehimliyoruz. Teybi topluyoruz. Ardından teybimize bir cd yi ters yerleştiriyoruz cd okuyamıyor haliyle ama bizim istediğimiz çıkışı açmış oluyor .bize sadece aux ile oraya ses göndermek kalıyor. Toyota corolla aracımda uygulamıştım sorunsuz kullandım. Tabi şarkı geçişleri aux a bağladığımız cihazdan yapılıyor. Telefon iPod benzeri.

dђ ғіат аlвeа такımı

Burada acom ortak uç

Lch sol kanal

Rch sağ kanal.

Cd okuyucuyu ayırmış kenara ve ince kablo filmi turuncu olan onun ana teyp kartına bağlantısını gösteriyor.

• adamlar teybe usb takmışlar. ama nasıl yapılmış bilmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=0jUtSa7Bnr8
  • quote:

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=BWgleCxciIo

hocam youtubede bu videoyu buldum. işe yarar mı bilmiyorum. denemek lazım.

• quote:

quote:

arkadaşlar aracımın kalarifer kumanda panelini değiştirmek istedim ama paneli yerinden çıkartamıyorum. Paneli tutan vidaları söktüm ve panel yuvasından ayrılmış durumda ama daha geri gitmiyor. Ayrıca arka tarafında sıcaklık konumunu ve yönlendirmesini yapan düğmelere bağlı teller var. Sökmenin bir püf noktası var mı arkadaşlar?

dђ ғіат аlвeа такımı

Neden sökmek istiyorsunuz. Eğer aydınlatma iyileştirmesi için ise kalorifer Kuman'da panelinin ön kapağı çıkıyor. tırnakları var tornavida ile kastırın ön kapağı çıkarın. Komple sökmek için ustanın söylediği doğru. Torpidoyu iki kere sökmüş biri olarak torpido çıkıyor ve Kuman'da paneli kalorifer kazanı havalandırma sistemi üzerine kalıyor.

selam. araç içi revizvona gidiyorum. dediğim parça görsel olarak deforme olmuş . bu sebeple değiştirmek istedim.

bana biraz saçma geliyor. basit bir değişim için torpidonun sökülmesi. pes yani.

• quote:

quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

selam. araç içi revizvona gidiyorum. dediğim parça görsel olarak deforme olmuş . bu sebeple değiştirmek istedim.

bana biraz saçma geliyor. basit bir değişim için torpidonun sökülmesi. pes yani.

Dediğim gibi görsel bir şey ise sadece ön kapağını değişebilirsiniz. Ayrıca bir daha uğraşmamak için açmışlarmış ön kapağı içine tek çipli şerit led yapıştırın. led ler içe bakacak şekilde çerçeveye yapıştırın. Işık'lar direk düğmelerin yanlarına vursun. Bir daha uğraşmazsınız

• 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.