Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (912. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Orijinalden alıntı: serdargwen

quote:

Orijinalden alıntı: eyaktas

Arkadaşlar 2009 Albea 1.4 Dynamic için bu "Toppower cd1023r" marka cd çalarlı teypten olup da aux çözümünü bulan var mı? SRC tuşu ile aux gelmiyor. Arkada socket var. Sonuçta bu soketle bu cihaza bir şeyler bağlanabiliyor. Bu socketin devre şemasını nasıl bulabiliriz?

dђ ғіат аlвeа такımı dђ ғіат аlвeа такımı

Not: Radio transmitterı kullananlar, ses kalitesi ve frekans sorunlarından dolayı önermiyor. Pahalı bir çözüm istemiyorum, masraf etmek istemiyorum.

Bu sorun için bir cevabım var fakat dikkatli okursak anlaşılabilirim umarım. Önceki aracımda yaptığım bir olayı anlatayım .bu işlem tüm araçlarda aynıdır sanırım. Şimdi bu çalışmanın ana fikrini söylüyorum. CD çalışma sistemi nasıl, cd takılıyor, cd okuyor ve okuduğunu sese çeviriyor değilmi? Şimdi cd okuyucunun lazer ucu var. cd okuyan bu cihaz kablo ile ana teyp kartına stereo çıkış veriyor. yani ortak uç sağ ses sol ses. Bu çıkışı bulup aux kablosunu bu çıkışlara lehimliyoruz. Teybi topluyoruz. Ardından teybimize bir cd yi ters yerleştiriyoruz cd okuyamıyor haliyle ama bizim istediğimiz çıkışı açmış oluyor .bize sadece aux ile oraya ses göndermek kalıyor. Toyota corolla aracımda uygulamıştım sorunsuz kullandım. Tabi şarkı geçişleri aux a bağladığımız cihazdan yapılıyor. Telefon iPod benzeri.

https://www.youtube.com/watch?v=BWgleCxciIo

hocam youtubede bu videoyu buldum. işe yarar mı bilmiyorum. denemek lazım.

Valla bravo bence olur. Teyp aux in diye bir komuta geliyorsa yapılır. Arkada illaki bir karşılığı vardır. Adamlar araştırmış uğraşmış bulmuş bence deneyebilirsiniz. Ben komple çıkardım teyp hediye vardı onu taktım. Olmasa kesin denerdim bu çalışmayı. Hatta yaparsanız dişi aux bulun ve güzel bir noktaya bırakın böylece kullanmadığınızda kablo fazlalığı olmaz. güzel paylaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam. Arkadaşlar şu parçadan neden bulabilirim. İnternette aramadigim yer kalmadı ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olur müsünüz?

dђ ғіат аlвeа такımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyksopp -- 16 Mayıs 2017; 10:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: röyksopp

Selam. Arkadaşlar şu parçadan neden bulabilirim. İnternette aramadigim yer kalmadı ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olur müsünüz?

dђ ғіат аlвeа такımı

urun.n11.com
    Motor ve Şanzıman Yedek Parçaları & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/motor-ve-sanziman/fiat-albea-orta-difuzor-havalandirma-P181439144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 16 Mayıs 2017; 21:6:59 >

• teybine aux kablosu taktırmak isteyen bu videoyu izlesin. video bana ait dinamic modeline aux klablosu takıldı telefon görüşmesi ve müzikleri artık telefondan dinleyebiliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=qyYFepkG224&lc=z12uv3lrukj2hjjqe04cinby1qfxthgyjzg0k
  • quote:

quote:

Selam. Arkadaşlar şu parçadan neden bulabilirim. İnternette aramadigim yer kalmadı ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olur müsünüz?

dђ ғіат аlвeа такımı
    https://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/fiat/albea/fiat-albea-orta-difuzor-havalandirma?sort=p.model&order=ASC&limit=75
    http://urun.n11.com/motor-ve-sanziman/fiat-albea-orta-difuzor-havalandirma-P181439144

Mesaj için teşekkürler.

Ama stok bilgileri güncel değilmiş.

Daha önce verdiğin siteye bakmistim

• arkadaşlar ben 2006 1.3 albea multijet kullanıcısıyım bu araca dabıl teyp taktıran varmı aranızda varsa hangi marka model teyp taktırdınız memnunmusunuz bilgi verirseniz çok memnun olurum...
  • quote:

quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı
    https://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/fiat/albea/fiat-albea-orta-difuzor-havalandirma?sort=p.model&order=ASC&limit=75

Mesaj için teşekkürler.

hocam sizin aracınız taksiden çıkmamıydı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

Mesaj için teşekkürler.

Evet hocam taksi cikmasi. İstersen aracin resimlerini yukleyebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyksopp -- 22 Mayıs 2017; 14:44:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

Mesaj için teşekkürler.

Evet hocam taksi cikmasi. İstersen aracin resimlerini yukleyebilirim :)

bende almayı düşünüyorum bi tane taksi çıkması. ama bakıcaz.

•  dђ ғіат аlвeа такımı

Kapı döşeme çizgilerine ip neon uygulaması. Beyler çok memnunum. Tek problem gösterge ve bütün tuşlarımı beyaz led yaptığım için bunlarıda beyaz kullandım. Keşke renkli olsaydı iyi dururdu. B

• Ayrıca otomatik bagaj açma tamamlandı. Alarm sisteminin boşta bagaj açma kablosu var. ( alarm markası kullanma kılavuzu bağlantı şemasında var) bu kabloyu arka bagaja uzattım. Bagaj kilit çubuğunun yanına merkezi kilit motorunu ilave ettim. Kumandadan kapı açma butonuna 3 sn basılı tutunca bagaj atıyor

• Selamün aleyküm arkadaşlar. Aracım Fiat Albea benzinli 2009 1.4 Sole Active. Birkaç sorunum vardı bunları paylaşacağım kendi başıma neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
    1- Klimayı yaklaşık 1 saat çalıştırdım ve sonrasında gaz pedalının oradan ayağıma su aktığını fark ettim. paspas su doldu bu sorunu kendim çözebilirmiyim ve nasıl çözebilirim?
    2- Aracın dış hava sıcaklık göstergesi çalışmıyor, soketi çıkmış olabilir. bu soket nerede ve nasıl düzeltirim?
    3- Far yükseklik ayar tuşu 0-3 arası bildiğiniz gibi su an 3 te ve yukarı alamıyorum tuş basmıyor ancak aşağı yöne basılabiliyor. o bölümü söksem düzeltebilir miyim?
    4- Aracımın teyp kodunu kaybettim kitapçıkta bulamadım. Teyp kodunu nasıl öğrenebilirim. Elektrikçiye mi gitmem lazım?
    5- Aracı gün içinde ilk çalıştırmamda marşa bastıktan sonra yaklaşık 1 saniye ses geliyor sonraki çalıştırmalarımda olmuyor nedeni nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thierry_ali -- 26 Mayıs 2017; 14:11:58 >

• quote:

quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

Mesaj için teşekkürler.

istabuldaysanız anadolu yakası için ümraniye kartal pendik yada bostancı rumeli yakası için ikitelli ve atatürk sanayi sitesine bakmalısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: thierry_ali

Selamün aleyküm arkadaşlar. Aracım Fiat Albea benzinli 2009 1.4 Sole Active. Birkaç sorunum vardı bunları paylaşacağım kendi başıma neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
    1- Klimayı yaklaşık 1 saat çalıştırdım ve sonrasında gaz pedalının oradan ayağıma su aktığını fark ettim. paspas su doldu bu sorunu kendim çözebilirmiyim ve nasıl çözebilirim?
    2- Aracın dış hava sıcaklık göstergesi çalışmıyor, soketi çıkmış olabilir. bu soket nerede ve nasıl düzeltirim?
    3- Far yükseklik ayar tuşu 0-3 arası bildiğiniz gibi su an 3 te ve yukarı alamıyorum tuş basmıyor ancak aşağı yöne basılabiliyor. o bölümü söksem düzeltebilir miyim?
    4- Aracımın teyp kodunu kaybettim kitapçıkta bulamadım. Teyp kodunu nasıl öğrenebilirim. Elektrikçiye mi gitmem lazım?
    5- Aracı gün içinde ilk çalıştırmamda marşa bastıktan sonra yaklaşık 1 saniye ses geliyor sonraki çalıştırmalarımda olmuyor nedeni nedir acaba?

1. Gaz pedalının tam aksi karşılığında yolcu tarafında klima drenaj borusu var. Yoğuşma suyunu haznede toplayıp yola damlamasını sağlayan. Bu hortum tıkanmış-ezilmiş olabilir. Küllüğün alt çizgisini takip edin yolcu tarafı ayak kısmına kadar hortumu görebilirsiniz.

3. Far ayar düğmesinin altında plastik pabuçlar var sanırım basınca altındaki devreye basıyor ve işlem yapıyor. Bu pabuç zamanla özellik yitiriyor. Kurşun kalem ile baskı yapan kısmı karalarsanız bir süre iş görür. Kalıcı çözüm alüminyum banttan minik parça kesip pabuç kısmına yapıştırmak. Eğer o modellerde mikro switch var ise mikro siwitch değişimi yapılabilir.

4. Teyp kodu için programlar mevcut teybin seri numara vs bilgilerine ulaşıp bu programlar ile koduna ulaşılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdargwen

quote:

Orijinalden alıntı: thierry_ali

Selamün aleyküm arkadaşlar. Aracım Fiat Albea benzinli 2009 1.4 Sole Active. Birkaç sorunum vardı bunları paylaşacağım kendi başıma neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

1. Gaz pedalının tam aksi karşılığında yolcu tarafında klima drenaj borusu var. Yoğuşma suyunu haznede toplayıp yola damlamasını sağlayan. Bu hortum tıkanmış-ezilmiş olabilir. Küllüğün alt çizgisini takip edin yolcu tarafı ayak kısmına kadar hortumu görebilirsiniz.

3. Far ayar düğmesinin altında plastik pabuçlar var sanırım basınca altındaki devreye basıyor ve işlem yapıyor. Bu pabuç zamanla özellik yitiriyor. Kurşun kalem ile baskı yapan kısmı karalarsanız bir süre iş görür. Kalıcı çözüm alüminyum banttan minik parça kesip pabuç kısmına yapıştırmak. Eğer o modellerde mikro switch var ise mikro siwitch değişimi yapılabilir.

4. Teyp kodu için programlar mevcut teybin seri numara vs bilgilerine ulaşıp bu programlar ile koduna ulaşılabilir.

teşekkürler. simdilik far ayar kısmını yaptım çok faydalı oldu

• Arkadaşlar dogduğumdan beri tanidiğım komşumda 2005 model 1.2 16w albeasi var makyajli kasa olmayan 2006 yilindan beri aracin sahibi aracta boya yok orjinal 63 binde lpg yok tam anlamda sifir araç bakimlarini aksatmadan yapar komşum 22 bin fiyat diyor sizce fiyat uygunmudur yüksekmidir klima tek airbag hidrolik direksiyon felan var araçta gümüş gri renk araç güneş yanığı felan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotput -- 2 Temmuz 2017; 5:15:24 >
  • Merhaba arkadaşlar fiat albea 2004 1.3 multijet aracım sizlerle paylaşmak istediğim başıma gelen ve neticesinde 20 tl ye işi kurtardığım bir durum var ustama vites geçişlerinde sıkıntı var diye gösterdiğimde plastik bir mil debriyajı baskı balataya temas için kullanılan parçanın üretim hatası olduğunu kısa geldiğini albealarda kronik olduğumu söyledi . yerine daha uzun metalik bir parçayı koydu vites geçişleri inanılmaz bir duruma geldi tavsiyemdir bilen bilmeyen arkadaşların yorumlarını beklerim parçanın adı konusunda bilgim yok ama bulursam fotosunu yada ismini yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotput

Arkadaşlar dogduğumdan beri tanidiğım komşumda 2005 model 1.2 16w albeasi var makyajli kasa olmayan 2006 yilindan beri aracin sahibi aracta boya yok orjinal 63 binde lpg yok tam anlamda sifir araç bakimlarini aksatmadan yapar komşum 22 bin fiyat diyor sizce fiyat uygunmudur yüksekmidir klima tek airbag hidrolik direksiyon felan var araçta gümüş gri renk araç güneş yanığı felan yok

Bence saydıklarına göre alınır. Fakat km bilgisi normal mi bir bak. Senede 4-5bin km yapmak için kimse araç almaz diye düşünesim geliyor da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alusta

quote:

Orijinalden alıntı: Shotput

Arkadaşlar dogduğumdan beri tanidiğım komşumda 2005 model 1.2 16w albeasi var makyajli kasa olmayan 2006 yilindan beri aracin sahibi aracta boya yok orjinal 63 binde lpg yok tam anlamda sifir araç bakimlarini aksatmadan yapar komşum 22 bin fiyat diyor sizce fiyat uygunmudur yüksekmidir klima tek airbag hidrolik direksiyon felan var araçta gümüş gri renk araç güneş yanığı felan yok

Bence saydıklarına göre alınır. Fakat km bilgisi normal mi bir bak. Senede 4-5bin km yapmak için kimse araç almaz diye düşünesim geliyor da..

neden alınmasın bazılarının hayalidir bazıları kendinin olsun ister bazen çok işe yarayacaktır ben aldım benim gibi yüzlercesi var ben 2015te aldım aracı 192binde şuan 203binde yani bu normal bişey zaten şehir içinde çok yol yapma şansı da yok

• back000 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama sorunu buldum. Bagaj kapağındaki plakalık orjinal değilmiş. Başka modelinki takılmış. Plakalık plastiğini değiştirdim kendinden logolu sorun halloldu.
  • 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.