Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (913. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gibsit

Teşekkürler ama sorunu buldum. Bagaj kapağındaki plakalık orjinal değilmiş. Başka modelinki takılmış. Plakalık plastiğini değiştirdim kendinden logolu sorun halloldu.

başka değil 2005 öncesi plakalık plastiği logosuzdu olay budur
  • merhabalar arkadaslar bende 2008 1.4 albea var arac normalde 90 km ile giderken devir saati 2000 devirde olmasi lazim ama 90 km ile giderken 3000 devire cikiyor ve 100 den sonra sanki 1.2 motor gibi bas bas bagiriyor sizce neden yapar bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçıncı viteste 2000 devir oluyor
  • merhaba 2010 1.3 active sole albea sahibiyim arabanın cift airbagı var airbag arıza lambası yandı götürdüm bilgisayarla hatayı sildiler anahtardan verdiğini söylediler sonra en ufak kasiste bir daha yandı bu sefer leğim yaptılar 1 sene kadar geçti şimdi tekrar airbag arızası veriyor yeni anahtar orj.280tl yan sanayi 95tl lütfen yardım ne yapmam lazım antalyadayım.
  • kar_tepe K kullanıcısına yanıt
    Söylediğin olay 5. viteste oluyorsa ozaman bir problem vardır.İlk akla gelen baskı balata bitmiş olabilir.Bir kontrol ettirmekte fayda var.
  • iyi günler. aracımın dış sıcaklık göstergesi çalışmıyor. sadece ---C yazıyor. sizce sigorta mı atmıştır. yoksa sensör yerinden mi çıkmıştır. . ve sorun sensör de ise. sensör aracın neresindedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dafh -- 13 Ekim 2017; 14:30:33 >
  • sol aynanın içinde
  • Arkadaşlar merhaba, benim bir sorum olacak. 2006 1.4 8valf albeam var. rampalardan inerken arıza lambası yanıyor ve derece sıfıra düşüyor.Daha önce böyle sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Albea 1.4 fire triger kac kmde degisir şuan 65binde 2010 model motor yağı 64 binde degisti

• Albea 1.2 16 valf aracın suyunu boşalttım antifiriz doldurttuk ama azda olsa pedalların oraya antifiriz damlıyor kalorifer peteği değişecek mi yoksa sızıntı tıkayıcı sorunu giderir mi yardımcı olursanız sevinirim

• Bende 1.2 16 valf 2004 model var araba Tempra ya göre kesinlikle konforlu değil 30-35 kuruş yakıyor yolda giderken pratik değil bence o paralara avrupa araba al derim ben denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan14

Albea 1.4 fire triger kac kmde degisir şuan 65binde 2010 model motor yağı 64 binde degisti

ortalama 50-60bin civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargıc0015

Bende 1.2 16 valf 2004 model var araba Tempra ya göre kesinlikle konforlu değil 30-35 kuruş yakıyor yolda giderken pratik değil bence o paralara avrupa araba al derim ben denedim

gidip dandik modelini alırsan tabii dandik olur 1.6 dynamic yada 1.3mjet premio al konforu görürsün
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    Yağ 10binde bir degisecek demi triger 65 binde degisti simdi kac kmde degisecek triger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan14 -- 14 Kasım 2017; 16:28:30 >
  • aracın benzinli mi eğer öyleyse 10km çok 7-8binde değiştirmen en iyisi selenia motor yağı var motor yağı değişirken filtreleride değiştir toplam 100-120₺ bi alım masrafı olur bide artı işçilik masrafı
  • ustalar 2012 model albea 1.3 multijet aracım motor soğukken ilk marşta çalışıyor motor ısındıktan sonra en az 20 saniye 30 saniyede çalışıyor enjektör de bişey yok pompa da bişey yok basınç müşürü değişti mazot motoru değişti yine aynı enjektör ve mazot pompası başka takılıp denendi sorun düzelmedi allah rızası için başına böyle bir şey gelen varsa nasıl düzellti neden böyle yapıyor yarımlarınıza ihtiyacım var saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigsıze

ustalar 2012 model albea 1.3 multijet aracım motor soğukken ilk marşta çalışıyor motor ısındıktan sonra en az 20 saniye 30 saniyede çalışıyor enjektör de bişey yok pompa da bişey yok basınç müşürü değişti mazot motoru değişti yine aynı enjektör ve mazot pompası başka takılıp denendi sorun düzelmedi allah rızası için başına böyle bir şey gelen varsa nasıl düzellti neden böyle yapıyor yarımlarınıza ihtiyacım var saygılar

başka enjektörü ne aldınız bilmiyorum ama bu enjektör işemesinden olabiliyor yani enjektörlerden biri veya birkaçı daha fazla yakıt püskürterek yakıtın yanma işini geciktirebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 11 Aralık 2017; 10:35:57 >
  • Merhaba arkdaşlar,2008 Model 1.3 Multijet Fiat Albea Sole aracım var.Araç daha öncesinde yokuş aşşağı viteste inerken anlık tüketim -- çizgi şeklinde gösteriyordu ancak geçen gün bir dağ gezisinden sonra gelirken yokuş aşşağı anlık tüketim 50.0 olarak yazıyordu 2. yada 3. viteste araç bayır aşşağı rahatlıkla iniyordu gaza biraz dokundugunuzda anlık tüketım biraz düşüyordu ancak düz yola inene kadar cok fazla mazot yaktı. Sorun nerde olabilir albea kullanıcıları böyle bir sorun yaşadınızmı ?
  • Herkese merhaba.

2006 model Albea 1.6 16 Valf aracımda full rektefiye işleminden sonra çözemediğimiz bir sorun ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
    Bilgili ve tecrübeli arkadaşlarımız vardır diye konu linkini aşağıda paylaşıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

https://forum.donanimhaber.com/rektefiye-sonrasi-cozulemeyen-lifter-sesi--131058038#131058038
  • Merhaba arkadaşlar. 2007 Model albea sole 1.4 dynamic alarak aranıza katıldım. Aracım şuan 48.000 de henüz 50.000 bakımına girmedim. Servise gitmeden sizlere bir konuda danışmak istedim.

Araca günlerce çalıştırmasam bile ilk marşı verirken hararet göstergesi birden en yükseğe geliyor ve yol bilgisayarı ekranında radyatör suyu çok yüksek diye uyarı çıkıyor. Akabinde hemen normal seviyeye dönüyor. Sizce sorun nedir arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.