Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (910. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.664.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kusura bakma gece gece tam anlayamadan yazdım şimdi tekrar okudum. teyp üzerindeki cep dediğim gibi çerçeve ile beraber. önüne fotoblok ile kapattım ekran boşluğunu açtım ve içini dizayn ettim. 16x2 satır ekran, arduino uno ana kart, potansiyometre 10 kohm, ve iç dış iki adet sıcaklık sensörü. tabi yazılım falan çok uğraştırıcı bir işti. ilk defa elektronik üzerine böyle bir çalışmam oldu.  dђ ғіат аlвeа такımı

• Sürücü tarafında paspasın altının ıslanmasına bir türlü çözüm bulamadım. Yaz ayında her hangi bir sorun yok kup kuru fakat kışın yağmurlarda paspasın altı sürekli ıslak.

Kapıyı kontrol ettim sağında solunda herhangi bir sızıntı var mı diye hiç bir sorun yok. hortumla dakikalarca su tuttum. Zaten gaz pedalının hizasında su lekesi var gibi, muhtemelen oradan bir yerden geliyor.

Sileceklerin altındaki plastik aksamı söküp ızgaranın altındaki yeri bol suyla temizledim, belki yaprak çamur vb. yüzünden bir yerler tıkanmıştır diye yine düzelmedi.

Klimanın tahliye yolunda mı sıkıntı var desem yazın sürekli klima açık geziyorum tek damla su yok arabanın içinde. Radyatör hiç bir şekilde su da eksiltmiyor. Arabanın altında delik falan da yok.

Bu aralar eskisi kadar su almasa da yine hafif ıslak oluyor. Taban halısının altındaki keçe sudan şişti balon gibi oldu. Var mı farklı çözüm üretecek iyice kafayı yedirtti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 20 Mart 2017; 14:6:23 >

• arkadaşlar albeapalio forumumuz açıldı bekleriz

www.alpamodifiye.club
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Sürücü tarafında paspasın altının ıslanmasına bir türlü çözüm bulamadım. Yaz ayında her hangi bir sorun yok kup kuru fakat kışın yağmurlarda paspasın altı sürekli ıslak.

Kapıyı kontrol ettim sağında solunda herhangi bir sızıntı var mı diye hiç bir sorun yok. hortumla dakikalarca su tuttum. Zaten gaz pedalının hizasında su lekesi var gibi, muhtemelen oradan bir yerden geliyor.

Sileceklerin altındaki plastik aksamı söküp ızgaranın altındaki yeri bol suyla temizledim, belki yaprak çamur vb. yüzünden bir yerler tıkanmıştır diye yine düzelmedi.

Klimanın tahliye yolunda mı sıkıntı var desem yazın sürekli klima açık geziyorum tek damla su yok arabanın içinde. Radyatör hiç bir şekilde su da eksiltmiyor. Arabanın altında delik falan da yok.

Bu aralar eskisi kadar su almasa da yine hafif ıslak oluyor. Taban halısının altındaki keçe sudan şişti balon gibi oldu. Var mı farklı çözüm üretecek iyice kafayı yedirtti

sol taraftaki direği kaplayan plastiği söküp direk üzerindeki deliklere silikon çekebilirmisin. sorunun çözülebilir benim başıma geldi bu şekilde çözdüm. sızıntıyı bulamazsın çok ince şekilde akıp paspasa kadar geliyor. sadece direk plastiğini sök ve direkteki bütün deliklere silikon çek. ön cam direği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdargwen -- 21 Mart 2017; 14:39:44 >

• sol ön cam direği derken şu parça mı?

dђ ғіат аlвeа такımı
  • quote:

sol ön cam direği derken şu parça mı?

dђ ғіат аlвeа такımı

evet bu parçayı çıkarıp (üst kısmından çıkarmaya başla alt kısım torpido arasına sıkışıp geçiyor) hafifçe çıkar. direk üzerindeki tüm deliklere silikon çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdargwen

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

evet bu parçayı çıkarıp (üst kısmından çıkarmaya başla alt kısım torpido arasına sıkışıp geçiyor) hafifçe çıkar. direk üzerindeki tüm deliklere silikon çek.

bu parçayı daha önce sökmüştüm içinde delik falan yoktu fotoğrafta da gözüküyor zaten kapalı plastik bir parça. içinde sadece dişleri var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sgk prim ödemesi kredi kartı
    6 yıl önce açıldı
    Redpill Saçmalıktır
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

bu parçayı daha önce sökmüştüm içinde delik falan yoktu fotoğrafta da gözüküyor zaten kapalı plastik bir parça. içinde sadece dişleri var

Fotodaki parça direk plastiği. Ben direğin kendisinden bahsetmiştim. Metal parça. Bu plastiğin altında kalan kısım. Direk üzerindeki deliklere silikon çekin sorununuz çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dђ ғіат аlвeа такımı

Fotodaki parça direk plastiği. Ben direğin kendisinden bahsetmiştim. Metal parça. Bu plastiğin altında kalan kısım. Direk üzerindeki deliklere silikon çekin sorununuz çözülür.

deneyeceğim teşekkür ettim

• Lastik ebatniz nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: akar67

Lastik ebatniz nedir acaba

fabrika ebatı 175-70r14

bendeki
    önler 175-70r14
    arkalar 175-65r14

öntekerleklerin farklı ebat olması hız göstergesini etkiler
  • Bu aralar lastik araştırması yapıyorum da tavsiye edeceğiniz lastik var mıdır petlas kafamda yatar gibi ama tavsiyenizle yardımcı olursanız sevinirim

• Arkadaşlar selam. Meşhur sitedeki 416032236 nolu ilandaki aracı satmak istiyorum. Bole fiyat belirledim. Ne kadar uygun bilemiyorum.

Genelde ilanlarda aracım temiz denmiş ve daha yuksek fiyatlar istenmiş ayrıntıya girilmemiş. Ben ne varsa yazdım.

Bu aracın cok beklemeden satılması için ne fiyat yazmak lazım.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akar67

Bu aralar lastik araştırması yapıyorum da tavsiye edeceğiniz lastik var mıdır petlas kafamda yatar gibi ama tavsiyenizle yardımcı olursanız sevinirim

petlas uygun seçim olacaktır hem yerli hem iyi fiyat
  • Teşekkürler

• 2011 albea sole 1.3 multijet aracım var. 3 tane sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. 1> ilk çalıştırmada uğultu sesi geliyor motor ısınınca gidiyor. Nerden geldiğini çözemedim 2> vites değiştirmek için debriyaja bastığımda sert bi sarsıntı oluyor. Vites değişimleri sarsıntılı. Debriyaj erken kavrıyor. 3> arka cam ısıtma çalışmıyor.

• bu ses tam olarak nasıl bir ses bu sarsıntı nasıl bir sarsıntı sadece vites değişimlerinde mi oluyor
    arka cama film mi yaptırdınız eğer öyleyse bunu elinize ampul alarak deneme yapın kesik yeri bulabilirseniz o kısımların 2 ucunun hafiften kazıyarak oraya bir tel yerleştirin düzelecektir
  • Merhaba, 14 inç jant'a 15 inç kapak takılabilirmi, deneyen oldumu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takılır takılmasına ancak araçla viraj alırken lastiği kesme ihtimali olduğunda önermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 17 Nisan 2017; 18:48:4 >
  • Selam, 2011 model taksi çıkması albea sole 1.3 multijet dynamic alarak aranıza katıldım.
    ilk araç deneyimim. Bu yüzden siz değerli arkadaşların yorumlarını almak istedim.

Arkadaşlar araç 600 küsür kilometre yaptıktan sonra motor yapılmış. Şu an 230.000 de. Aracın turbosunu, eksantirik setini, yağını, değiştirdim. Ek olarak enjektör temizliği yapıldı. Bunları yapmadan önce talihsiz bir olay yaşadım. (aracımı kaportaya vermiştim. kaynak yaparken beynini yakmışlar ve aracı çalıştıramayınca aşırı zorlamışlar. marş motoru kömürü + çıkma beyin + enjektör temizliği + bilmem ne müşürüne 3000 tl aldılar benden)

sizce bu motor 40.000 km daha yapar mı? (Motor 40000 devri geçince yatak sesi gibi birşeyler geliyor. Alt devirlerde böyle ses duyulmuyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyksopp -- 22 Nisan 2017; 20:22:6 >
  • 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.