Arkadaslar cok ilginc bir problemle karsı karsıyayım, yardımlarınızı rica ediyorum.. Olayı anlatmam gerekirse, ortak wi-fi kullanıyoruz ve bir modeme 10-15 cihaz baglı sekilde kullanıyoruz. Simdi birkac gun once yan komsum modemi bir durumdan oturu degistirip D-Link marka modem aldı.. Bilmiyorum Türkiye'de var mı.. Onceki modemde sanırım huawei marka idi ve 30mbit hızla hic kimseye sorun yaratmıyordu. Bu D-Link modemi kurduktan sonra modemin bulundugu evdeki kisiler ve ben "ORADAYKEN" telefonum ile baglanabiliyorum. Fakat hemen bir duvar arkası ben kendi evime gectigim zaman laptop ı baglamak wi-fi a baglamak istedigimde internet yokmus gibi baglantı kuramıyor ve tum evdeki wi-fi kullanan kisilerden de baglantıyı kesiyor.. Kablolu olarak baglandıgın zaman sorun yok.. Modemin firmware update'ini yapmayı denedim fakat o modelin kendi sitesinde bile dosyası yok.. Tekrar geri donuyorum eve ve yeniden baglıyoruz modemi reset atıp kuruyoruz.. Bu sefer tekrar baglanıyor sıkıntı yok ama ben kendi evime donuyorum ne zaman ki deniyorum laptop'tan baglanmayı hoop baglanmıyor ve yine kimse wifi kullanamıyor.. Bu boyle 5-6 kere tekrar etti.. Bugun gidip aynı modemi yenisiyle degistirdik ve sonuc yine aynı.. Laptop'ta problem var desem, telefondan ve diger laptop'tan da denedigimde aynı sey oluyor.. Modem benim eve uzak desem, modemin vidalı oldugu duvarın arkası benim odam yani 2 metre bile yok aradaki duvar dısında fark yok duvar da 60 cm genisligi vardır yoktur.. Simdi tekrar diger modemi taktık onda bir problem yok.. Nedir bu sacma sorun herhangi bir ayar mı yapmak gerek, isin icinden cıkamadım kendi netim olmadıgı icin birsey de diyemiyorum.. Yardımlarınızı bekliyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme