Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.049.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal rochas yazın gider daha hafif..

Ama dp rochas bayar..

Burberryde az sıkarsan fena gitmz..ama yazın kullanacagın daha iyi kokular var..
  • Bende Calvin klein-Summer ile Jil Sandler-Sun arasında kaldım bi türlü karar veremiyorum
  • ne burberry ne roschas :D orj. chanel karar kıldım
  • r3

rochas man
  • Blgvari aqua dp de var mı? yaz için 212 mi aqua mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdem2602

Blgvari aqua dp de var mı? yaz için 212 mi aqua mı?

aqua
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasozby

Bende Calvin klein-Summer ile Jil Sandler-Sun arasında kaldım bi türlü karar veremiyorum

Ben calvin klein kullanıyorum şu an . Diğerinin kokusunu bilmiyorum , en kısa zamanda bakıcam :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

Orjinalden alıntı: nasozby

Bende Calvin klein-Summer ile Jil Sandler-Sun arasında kaldım bi türlü karar veremiyorum

Ben calvin klein kullanıyorum şu an . Diğerinin kokusunu bilmiyorum , en kısa zamanda bakıcam :))

dp mi orj. mi ?
  • Dp'dekini ,
  • Burberry classic aldım orjinal maalesef hayal kırıklığı. Kokusu çok güzel değil bence ayrıca kalıcılık zayıf. İyiki 30 cc aldım. Bu arada kumral/beyaz tenliyim burrberry classic tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Burberry classic aldım orjinal maalesef hayal kırıklığı. Kokusu çok güzel değil bence ayrıca kalıcılık zayıf. İyiki 30 cc aldım. Bu arada kumral/beyaz tenliyim burrberry classic tavsiye etmiyorum.

Bende hiç sevmiyorum bu kokuyu

@DieselTRoniC

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParanoiD. -- 20 Haziran 2009; 20:09:26 >
  • Arkadaşlar dp den parfüm alacam. Kumralım beyaz /tenliyim dpden bana kalıcı ve güzel bir koku önerirmisiniz ?
  • armani code

yuvarlak sise....

• İNSENSE ULTRA MARİNE

Kadınları Rahrik Etme Garantili

• Esmer tenli birisi için dp'den hangi parfüm iyi ve kalıcı olur. Davidoff cool water esmer tenliler için sizce uygun mudur?
  • ilk sayfada ilk yazdıgım mesaja bakın millet. konunun özeti orda tekrar tekrar parfüm istemenin lüzumu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

ilk sayfada ilk yazdıgım mesaja bakın millet. konunun özeti orda tekrar tekrar parfüm istemenin lüzumu yok

ilk sayfada fazla birsey acıklamamıssınki hocam mesala ben calvin klein - in2u merak ediyorum kokusu nasıl ?
  • Benimde kullandığım marka d&p. Tavsiye ederim. Şu an markasını hatırlamadığım rochas mıydı neydi bir parfüm kullanıyorum. Genelde arkadaşıma aldırdığım için aklımda değil. Öğrenince buraya yazarım. Bu parfüm bir hatırası var hiç unutmam. Bir gün otobüste yanıma genç bir kız oturmuştu. Kız birden hafif burnuyla iç çekti. Bana yöneldi. ( tabi bende biraz çekingenim) pardon kullandığın parfümün markası nedir diye sormuştu. Bir an kızardım. Rochas sanırım dedim. Tabi dedikten sonra utangaçlıktan ilk durakta inmiştim. Parfümü sıktığıma pişman olmuştum şimdi aklıma geldikçe gülerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endimiyon

Benimde kullandığım marka d&p. Tavsiye ederim. Şu an markasını hatırlamadığım rochas mıydı neydi bir parfüm kullanıyorum. Genelde arkadaşıma aldırdığım için aklımda değil. Öğrenince buraya yazarım. Bu parfüm bir hatırası var hiç unutmam. Bir gün otobüste yanıma genç bir kız oturmuştu. Kız birden hafif burnuyla iç çekti. Bana yöneldi. ( tabi bende biraz çekingenim) pardon kullandığın parfümün markası nedir diye sormuştu. Bir an kızardım. Rochas sanırım dedim. Tabi dedikten sonra utangaçlıktan ilk durakta inmiştim. Parfümü sıktığıma pişman olmuştum şimdi aklıma geldikçe gülerim.

Hocam ne var bunda utanılacak

• işte utangaçlık dönemi. kız biraz alımlı ve o biçim kız olunca :D utandık
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.