Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.049.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dükkanların isimleri D&P şeklinde mi geçiyor Çanakkale Merkezde ikamet ediyorum bulabilir miyim acaba satın almak istiyorum ?
  • Arkadaslar geçen gün Tommy Hilfiger parfüm aldım sabah bi sıktım kaç saat kokusu kaldı hem de güzel kokusu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar d&p'den g1 aldım markası nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wyn35Tra

bugün armani black veya hugo boss almaya gitmiştim dpye çok sıradan geldiler. Edirnede ögrenciyim soguk havalarda biraz agir parfümün varmi dedim çalışanda sana şunu öneririm dedi c7 sıktım bi defa invectus dedi sanırım baya hoş parfüm aldım bakalım.

Kardes aynı parfümü aldım kalıcı güzel kokusu hafif şekerli ama çok güzel koku :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mknst_mtro

quote:

bugün armani black veya hugo boss almaya gitmiştim dpye çok sıradan geldiler. Edirnede ögrenciyim soguk havalarda biraz agir parfümün varmi dedim çalışanda sana şunu öneririm dedi c7 sıktım bi defa invectus dedi sanırım baya hoş parfüm aldım bakalım.

Kardes aynı parfümü aldım kalıcı güzel kokusu hafif şekerli ama çok güzel koku :)

Evet çok da sağlam koku :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mknst_mtro

quote:

Evet çok da sağlam koku :)

Bende aldım bugün güzel kokuyor, uzun zamandır p10 kullanıyordum iyi oldu bu

• Arkadaşlar yazın sıcak havada kullanılabilecek çok baymayan bir parfüm istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 21 Ocak 2015; 14:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

Arkadaşlar yazın sıcak havada kullanılabilecek çok baymayan bir parfüm istiyorum

212 Men
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    kalıcı kaliteli açık parfüm için buyurun
  • arkadaşlar açık parfüm olarak ULTRA MARİN harika bi parfüm ama BARGELLO dan almanızı tavsiye ederim diğer satılan yerlerde berbat. orjinali tam bi harika ama bayağı pahalı.

önerdiklerim . 212 men ve ultramarin bi deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sam4t

arkadaşlar açık parfüm olarak ULTRA MARİN harika bi parfüm ama BARGELLO dan almanızı tavsiye ederim diğer satılan yerlerde berbat. orjinali tam bi harika ama bayağı pahalı.

önerdiklerim . 212 men ve ultramarin bi deneyin derim.

Bargelloda fiyatı ne kadar?

• parfümü deodorantı ile kullanan varmı arkadaşlar, kalitelimi deodorantları?

• orijinal olmayan parfümler ınsan vücuduna zararli değil mı

• http://urun.gittigidiyo...erkek-parfumu-131536282

http://urun.gittigidiyo...me-edt-100-ml-147881165

bu 2 ürün arasında kaldım. 2 sinin fiyatları çok yakın. azzaro daha kalıcı deniliyor. hangisi alınmalı sizce?
    20 yaşında genç bir erkek için.
  • Yazlik ve kislik tavsiyeniz nedir ?

• Forumda "Acik parfumde orijinal notalar ll Tutaste" konusuna bakmadan acik parfüm almayin. Arada iki TL fark var DP ile ama kalite olarak dağlar kadar fark var

• ACETECA kullanıcısına yanıt
    212 man hugo boss boss
  • beyler 50 cc ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 6 Şubat 2015; 12:19:50 >
  • emre1417 E kullanıcısına yanıt
    G8 Ben aldım bana gucci guilty olduğunu söyledi ama hangisi bilmiyorum. Gerçekten olağanüstü bi koku ne ultramarine ne jil sander sun , denediğim tüm fresh kokular arasında en güzeli g8 di.
  • Merhaba arkadaşlar, belki daha önce sorulmuştur ve cevaplanmış kusura bakmayın 1-2 sorum olacak. Öncelikle parfümler orjinal olmadıklarından cilt için zararlı olduklarına dair 1-2 yorum duydum var mı başına birşey gelen ? Bir diğeri ise parfümlerin kalıcılığı konusu. Parfüm işlerine pek bilgim yok ancak kız arkadaşım çok meraklı bu konulara. Orjinal parfümde kullandım daha önce ancak 200 tl vermek bir parfüme ağrıma gidiyor ne yalan söyleyim. Parfümlerden ne beklemeliyim, ne kadar süre üzerimizde kalıyorlar ? Özellikle DP den aldıklarımız
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.