Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.049.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Naptın hocam ne aldın ne tavsiye edersin parfüm olarak yazlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Naptın hocam ne aldın ne tavsiye edersin parfüm olarak yazlık

212 men aldım hocam. Şu anlık iyi.

• kalıcı ve fresh olarak yaz kokusu ne önerirsiniz C. Dior Homme intense nasıldır mesela dp veya tutaste üretimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

kalıcı ve fresh olarak yaz kokusu ne önerirsiniz C. Dior Homme intense nasıldır mesela dp veya tutaste üretimi

Kokuyu kullanmadım ama yorumlardan çıkardığım kadarı ile yazlık değil, kışlık bir koku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

kalıcı ve fresh olarak yaz kokusu ne önerirsiniz C. Dior Homme intense nasıldır mesela dp veya tutaste üretimi

dp'den armani aqua di gio ve dior homme (intense değil classic), tutaste'den loewe solo ve dolce gabbana the one aldım ... hepsinden memnunum ...
    loewe solo'dan beklentim fazlaydı yorumlara bakarak karar vermiştim tam umduğumu bulamadım, farkedilirlik ve kalıcılık biraz zayıf geldi bana yada benim burunda sorun var ...
  • yaz için hafif ve kalıcı bir parfüm önerisi olan varmı ?
  • dior homme orjinalini kullanan oldu mu, orjinalinde de "damla sakyzy" kokusu var my ?..
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Yok, eskimiş ruj kokar orjinali.

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    intense olanında ruj kokusu var demişlerdi ama bendeki klasik olan (d10) ve damla sakızı kokuyor ...
    aldığım hafta sadece başlangıçta ilk yarım saat alırdım o kokuyu sonra geçerdi, ancak şimdi sonuna kadar baskın bir şekilde damla sakızı kokuyor ve açıkçası bana çok itici gelmeye başladı ...
    Şöyle söyliyim, homme da intense de ikisindede baskın bir ruj kokusu var. Hatta normal Dior - Homme daha çok ruj kokar Intense olanından.

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    o halde dp üretimi normal homme orjinalinden hayli farklı demektir çünkü benim dışımda 3 kişi daha "bu parfüm damla sakızı kokuyor" dedi ...
    intense koklayanlar ise ruj kokusu aldıklarını söylediler ...
    invictus'ta da sorun yaşadığımda mağaza elemanı son zamanlarda benzer şikayetler aldıklarını söylemişti ...
    Büyük ihtimal öyledir çünkü daha önce hiç orjinal Dior - Homme için damla sakızı benzetmesini duymadım. Zaten kolay kolay taklit edilebilecek kokular değil Dior - Homme serisi, eğer etrafınızda Boyner, Sevil, Tekin Acar vs. varsa orjinalini denemenizi tavsiye ederim.
  • dp son zamanlarda kokulari bozdu gibi. David walkeri tavsiye ederim...daha kalici ve orjinale yakinligi daha fazla...

yukarida arkadas da demis pien parfumde fena degil

• david walker (e 65) capitol blue tavsiye ederim... 90 larda kullandigimiz meshur koku... david walkerde baslangici acaip ama sonradan capitolun aynisi oluyor

http://www.zezetrend.com/capitol-blue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 5 Haziran 2016; 18:44:14 >
  • arkadaşlar dp'den güzel hoş kokulu parfüm tavsiyesi lazım şimdiden teşekkürler
  • Şu 212 man i deneyeceğim yav. Bu kadar övecek neyi varmış acaba.

Kalicilik çok az anladığım kadarıyla. Diğer koluma kullandığım d1 i sıktırdım. 212 man uçtu gitti. Yaz kokusu fena değil. Orjinalini denemedim ama açığı bence abartildigi kadar değil. Fakat bunun yerine c16 212 sexy öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 15 Temmuz 2016; 18:54:51 >
  • D1 nedir?

• Yaz ayları için Calvin Klein Euphoria tercih ettim,etrafımdakiler güzel koktuğunu söylüyor. Kış ayları için Tom Ford Black Orchid deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Yaz ayları için Calvin Klein Euphoria tercih ettim,etrafımdakiler güzel koktuğunu söylüyor. Kış ayları için Tom Ford Black Orchid deneyeceğim.

kalıcılığı nasıl kardeşim ? eyfel aldım 2 saat anca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.234

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Yaz ayları için Calvin Klein Euphoria tercih ettim,etrafımdakiler güzel koktuğunu söylüyor. Kış ayları için Tom Ford Black Orchid deneyeceğim.

kalıcılığı nasıl kardeşim ? eyfel aldım 2 saat anca :)

1 gün götürdüğünü düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.