Ben bu konuda pek bilgili değilim de yardımcı olursanız iyi olur.. Gitsek katalog istesek verirler mi orjinal isimlerin bulunduğu.. Alıp evde falan liste halinde bir değerlendirme yapmak için.. Bir de orada kafamdaki 4-5 tane parfümü deneme şansım olur mu? Deneyipte almama olabilir mi hiçbir şey?
quote:
Ben bu konuda pek bilgili değilim de yardımcı olursanız iyi olur.. Gitsek katalog istesek verirler mi orjinal isimlerin bulunduğu.. Alıp evde falan liste halinde bir değerlendirme yapmak için.. Bir de orada kafamdaki 4-5 tane parfümü deneme şansım olur mu? Deneyipte almama olabilir mi hiçbir şey?
dostum en mantıklısı zaten dedigin
dükkana gir
öncelikle bizim bu konuda önerdigimiz kokulara bak. 2xbileginin içi 2xbileginin dışı sık.
daha sonra teşekkür ederim kokular otursun be bir hava alayım de. dp kokuları tende en iyi 5 dk sonra duruyor. yolda gez sonra kokla. begenirsen gider alırsın yoksa ugramazsın
orda zaten liste var liste olmasada sen bulgari blue yu deneyebilir miyim dersen görevli koluna sürer. 50 ml 13 100 ml 22 deodorantlı set27tl
E4 kodlu parfümün gerçek adını bilen var mı acaba
emporio armani
Peki hiç deneyen var mı? Daha bugün aldımda merak ettim Bizim burdaki (Ankara-Kızılay) görevliye sordum hangileri en çok satan diye. Yanımdada kız götürdüm tecrübeli biri olsun diye Bu kokuya güzel dedi. Deniycez yarın
geçen dp den burberry man aldım fakat promosyon olarak farklı bi parfüm verdiler onun kokusu daha güzelmiş fakat adı yazmıo g5 kodu yazıo sadece
quote:
Peki hiç deneyen var mı? Daha bugün aldımda merak ettim Bizim burdaki (Ankara-Kızılay) görevliye sordum hangileri en çok satan diye. Yanımdada kız götürdüm tecrübeli biri olsun diye Bu kokuya güzel dedi. Deniycez yarın
dostum orada sorabilirdin istmini yada listeye bakıp anlarsın g5i bende merak ettim şimdi
Celal hocam bu parfumlerin kokuları nasıl ?
Lolita Bvlgari Pour Home Bvlgari Black Polo Blue Lacosta Red Calvin kLein Eupharia CaLvin KLein İn2u Bulgari Aqua Jil Sander Sun meN ( Yanlış yazmıs olabilirim )
Bu kokular dp de nasıldır ?
bende iLk DP mi dün aLdım 13 lira 50cc (kazıkmı yedm acaba) H1 yazıyo şişenin üstüne kokusu güzeL dunLop deodorant kuLLanıyorum bu deo ya yakın bi parfüm önerirsenz iyi oLur kodu iLe bide h1 parfümün geçek adı
quote:
Orjinalden alıntı: Zeberu5
Lolita Bvlgari Pour Home Bvlgari Black Polo Blue Lacosta Red Calvin kLein Eupharia CaLvin KLein İn2u Bulgari Aqua Jil Sander Sun meN ( Yanlış yazmıs olabilirim )
lolita bence erkege fazla gitmez. dpdekide zaten bayan erkek aynı koku. dpde birde j4 ü biliyorum. oldukça güzel bir ara alabilirim poloblue bende var zaten yazmıştım benim sevdigim tarzda koku herkes sevmeyebilir. ama çok uçucu lacoste yanlış hatırlamıyorsam güzeldi
bulgari black dpdeki resmen berbat bende orjinali var alakası yok dpdekiyle digerlerini bilmiyorum
Kimse dolce gabbana light blue dan bahsetmemiş.. Ben arkadaşımda bakmıştım kokusuna ilk defa ve çok hoşuma gitmişti.. Tabi o bayan parfümüydü ama erkek için olanı da güzeldir onun kadar bence.. Olmadı bayanı bile kullanabilirim demiştim hatta o zaman.. dp de var mı bu parfüm bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
quote:
Orjinalden alıntı: Zeberu5
lolita bence erkege fazla gitmez. dpdekide zaten bayan erkek aynı koku. dpde birde j4 ü biliyorum. oldukça güzel bir ara alabilirim poloblue bende var zaten yazmıştım benim sevdigim tarzda koku herkes sevmeyebilir. ama çok uçucu lacoste yanlış hatırlamıyorsam güzeldi
bulgari black dpdeki resmen berbat bende orjinali var alakası yok dpdekiyle digerlerini bilmiyorum
Tesekkurler peki hocam bu polo blue ve lacosta nın kalıcılık süresi nedir
L11 (Lolita) Çok kalıcı ve insanın kokladıkça koklayası gelen,şeker gibi bi parfümdür..Kullanıyorum,memnunum..
Millet İxora(başka bir açık parfümcü) beleş numune için aşagıdaki linke tıklayın 8 küçük parfüm yolluyorlar. ve parfümler kaliteli