Şimdi Ara

D&P'den Rochas Man alınır diyenler haklıymış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün berbere gittim traş oldum dönüşte D&P'ye uğradım kadın koluma bir kaç tane koku sıktı ben tabi ki Rochas Man'i beğendim ve onu aldım. Berberden geldiğim için direkt banyoya girdim. Bu arada benim banyom yaklaşık 1 saat falan sürer acayip yıkanırım. Banyodan çıktım kollarımı kokladım kadının sıktığı kokulardan sadece Rochas Man'in kokusu 1 saatlik banyodan sonra hala kokuyordu. DH Forumlarında sürekli Rochas Man'i tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler.

Tabi bu Rochas Man'i alana kadar canım çıktı, olayı anlatayım.

D&P'ye girdim direkt ;

Ben : Merhaba Rochas Man alacağım.
    Kadın : Yaz aylarında Rochas Man çok ağır kokar tavsiye etmem.
    Ben : Olsun ben Rochas Man almak istiyorum.
    Kadın : Uzatın kolunuzu bir de şunları koklayın. (Bir kaç parfüm sıktı.)
    Ben : Aralarında en iyisi Rochas ben onu alayım.
    Kadın : Bence yaz aylarında daha ferah kokular almalısınız.
    Ben : Hayır Rochas Man istiyorum.
    Kadın : Peki siz bilirsiniz.
    Ben : (İçimden) Oh be kardeşim paramızla bir şey almak için yalvardık resmen...
    Kadın : Buyrun...
    Ben : Hayırlı işler. (Bi daha nah gelirim sana bakışı...)

• alınır alınır ama bu mesvsimde alınmaz. kadın sana ne güzel anlatmış. sıcakta millete itici bir koku gelecek. geceleri kullan bari

bu arada oyle satış elemanı keşke burda da olsa. beyazıtta bir eleman var resmen dayak atıcak. parfüm denerken yan gözle adama bakıyoruz kafamıza birşeyle falan vurucak mı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

alınır alınır ama bu mesvsimde alınmaz. kadın sana ne güzel anlatmış. sıcakta millete itici bir koku gelecek. geceleri kullan bari

bu arada oyle satış elemanı keşke burda da olsa. beyazıtta bir eleman var resmen dayak atıcak. parfüm denerken yan gözle adama bakıyoruz kafamıza birşeyle falan vurucak mı diye

Valla orj. alacak olursanız kesinlikle ama kesinlikle Diesel Only The Brave bu kokuya bakın

• valla bu sıcakta cok kötü kokar ya keşke kadını dinleseydin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 7 Temmuz 2009; 2:27:23 >
  • yazın kullanılır mı o sanki elinde kalan malları satmaya çalışıyor gözüyle bakmışsın birde kadına. neyse millet bu ne ya baydı off diyince anlarsın
  • Arkadaşlar fazla sıkmadığım sürece bir problem yok. 2 fıs yapıyorum yetiyor zaten bugün iş yerinde ki bütün kızlar parfümümün adını sordu.
  • sokaktaki her 3 kişiden biri Rochas kullanıyor.
    hele caddedeki her 2 kişiden biri Rochas kullanıyor.

herkesin aynı koktuğu ortamlar bana göre değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadın senin iyiliğini düşünmüş sen naptın yav. Bana o koku acayip ağır geliyor ya.
  • 3 gündür kullanıyorum, kötü bir yorum almadım. Koku girdiğim ortama anında yayılıyor, neredeyse her gören parfümün ismin sordu.
  • diesel only the brave in tester larından getirmiş abim. süper bir koku. orjinalini alacağım. şişesi bi harika
  • bidaha ki sefere davidoff cool water dene. tabi paran varsa biraz pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.