D&P ve parfümleri hakkında baya bir başlık var DH'de , bir çoğunu da okudum fakat yeni başlık açmak istememin sebebi eski konuların 2008-9-10 tarihli olmaları ve güncelliğini yitirme ihtimalleri. Çünkü o başlıklarda okuduğum kadarıyla dönem dönem değişebiliyor d&p nin kalitesi. Şu sıralar hangi kokuları tavsiye edersiniz , orjinaline uygundur ?
212 Man ve Rochas orjinalinden ayırt ediliyor mu ayrıca bunu da sorayım .
Normalde 1 Million'un orjinalini kullanıyorum şu an , yaz içiin daha ferah ama kalıcı bir koku arıyorum. Kış için Rochas'a geri dönmeyi planlıyorum ayrıca.
Not : Hatta bir yerde bayiden bayiye bile değişiyor demişler , not olarak düşmek amaçlı : B.köy ya da Şirinevler / IST'ten alıcam
He bir de fiyatları ne durumda şu an ? Tahminim 100 cc -- 30 TL falan vardır ? Mesela yaz için Calvin Klein Eternity Summer 2010 mu alsam diyordum ama zaten orjinali 60 TL , böyle bir durumda DP den almak çok mantıklı olmaz. 100 TL ve üzeri piyasa bedeli olanları almak daha mantıklı geliyor bana.
Teşekkür ederim. Saygılar
Bir de bu adamlar bu parfümleri nasıl yapıyorlar ? İçerikleri gizlidir heralde normalde , kimyagerleri harıl harıl içeriklerini mi tutturmaya çalışıyor ?
Bir yerde orjinal içerğini bulk olarak ithal edip şişelediklerini yazmışlar ama inanmadım , öyle olsa kokuların hepsi 100 % aynı olurdu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme