Şimdi Ara

D-PAD 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta televizyonda gördüğüm reklam üzerine kardeşimin ısrarlarıyla bu tableti sipariş verdik. 209 liraya kargoyla geldi.

7" tablet, 512 ddr3 ram, android 4.0 işletim ve 1.5 cortex işlemci varmış yanlış bilmiyorsam.

Problemime gelirsek, bazı oyunları çalıştırmadığını farkettim. Yani Temple Run, Temple Run 2 filan kurdum tıkladığım an masaüstüne atıyor. "Maalesef Temple Run çalışmayı durdurdu" diyor. Problemin sebebini anlayamadım farklı oyunlarda da denedim sadece madencilikle ilgili bir oyun vardı o hatasız çalıştı. Bir de içinde angry birds space ile talking tom var onlar çalışıyor.

Problem nedir acaba ve nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLLLDoZeR -- 9 Şubat 2013; 0:12:21 >

• belki 512mb ram yetmiyo olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı çok basit oyunlarda da atıyor, işte stick dediğimiz çöp adamlı oyunlar mesela. Bazılarını ise çalıştırıyor.
  • Yukarı...
  • arkadaşım tablet tamamen çöp. 200 liraya aldığınız bir tabletten verim almanız imkansızdan daha öte... ben yerinizde olsam tableti kırıp atardım, kendimi, android zevkimi bu tabletle rezil edeceğime androidle hiç tanışmasam daha iyi. iyi bir tablet istiyorsanız en az 1000 tl ödemeniz gerekiyor. o tablet bırak temple run i nokia 3310'un oynadığı yılanını bile oynatacağını sanmıyorum.
  • bende televizyonda şimdi gördümde komedi olsun diye izliyorum:)
  • Dunya markasi diyor reklamda koptum ya
    1200 liradan dusmus koptum ya
    İ pad den pahali nerdeyse guya koptum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.