Şimdi Ara

D&R 2 kitap 19.99 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.149
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 23 Eylül de başlamış bir kampanya muhtemelen konusu açılmıştır dedim aşağılara indim ama göremedim.

http://www.dr.com.tr/kataloglar_/ikikitapondukuzdoksan/3516#/page=1/sort=price,desc/categoryid=0/clog=3516/parentId=0/price=-1,-1

Ntv yayınlarında 80 - 90 TL lik sepet 20 TL ye iniyor. Sepetine göre sıcak fırsat olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler bilgilendirme için 😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verip mağazadan alabilir miyim? 60 lira kargo bedava baya yüksek

• Dun kargo bedavaydi.

Aynı kitapları ayni kampanya kapsaminda mağazada da gördüm, girişe ayrı bir bölüm yapmışlardi.

• man utd kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Nasıl bir Türkiye ve Mimarlık kitabını(inşaat okuyorum) kaptım. Çok teşekkürler. Genel olarak tırt genç kitaplarını koymuşlar arada 2-3 tane kaliteli kitap var. İlker Başbuğ'un iki kitabı da alınabilir.

• Teşekkürler haberdar ettiğin için

• 1 ay bekledim. Bugün baktım sipariş iptal demişler. Bu ne arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

1 ay bekledim. Bugün baktım sipariş iptal demişler. Bu ne arkadaş

klasik d&r gerçekten bu kadar kötü bir hizmet anlayışı görmedim bir arkadaşıma doğum günü hediyesi yolladım indirimli filan değil normal kitap 1 hafta geçti gitmedi aradım böyle böyle kargoyla iletişim kurup size dönücez dediler böyle böyle tam 1 ay devam etti kargonuz adres yetersizliğiniden dolayı bla bla.... Böyle birşey de mümkün değil siz siz olun fiziki mağazaları dışından bu firmadan alışveriş yapmayın..

Dipnot: eski dr çalışanıyım

• Kampanya bitti mi acaba? Verilen linkten 2 kitap ekliyorum fiyat düşmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

1 ay bekledim. Bugün baktım sipariş iptal demişler. Bu ne arkadaş

tam kitap alırken yorumunuzu görmem iyi oldu, 2 lira fazla verir başka yerden alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitapyurdunda 2 yıldır ntv yayınlarının birçok kitabı için fiyatlar böyle.

http://www.kitapyurdu.com/index.php?route=product/best_sellers&list_id=739&filter_in_stock=1

2-3 ay üstüste alışverişe %3-5 daha veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktdgvr -- 25 Ekim 2016; 14:19:54 >
  • mağazada 9.99 TL kısmı var orda da gayet iyi kitaplar oluyor hatta şaşırıyoruz bazen bu kitap bile 10 TL diye
  • ktdgvr kullanıcısına yanıt
    burada tek kitap fiyatı 25 TL. ben 2 kitabı 20 ye alacaktım. Şimdi aynı kitaplara bakıyorum stokta var gözüküyor. Bugün arayıp stok durumunu soracağım, bu kitabı satın alırsam gönderip göndermeyeceklerini soracağım. Göndeririz derlerse benim arızayı yapıştıracağım yüzlerine
  • 2 kitap ekledim, düşmedi.
  • D&R uğraşılacak bir marka değil değmez babil.com ve kitaplarda kitap ihtiyaçları için çok çok iyidir. Doğan grubunu en rezil firması denilebilir D&R için

• Benim D&R ile ilgili kötü bir deneyimim olmadı. Onlarca kitap aldım farklı seferlerde bazen geciktiriyorlar ama uygun fiyata ve taksitli alabiliyorum. Bu arada kampanyadaki fiyat düşme problemini mh ye bildirdim, haberleri bile yok! Mail adresimi aldılar, döneceklermiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.