Şimdi Ara

D&R Bu Kitaplar Sadece 9,90 TL Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya hocam bnm diğer kitaplar paketlendi gözüküyor ama Romanov hala tedarikte:)

Umarım iptal edip siparişimizi talan etmezler.

EDİT:Siparişim eksiksiz olarak kargoya verilmiş yarın gelir büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 4 Nisan 2014; 21:36:00 >
  • daha gecen d&r dan sipariş yaptıydık 75e 15 i de alalım diye yine güzel kitaplar da indirime girmiş. batıracak bizi bu gidişle...
  • Aslında gözüme bir kaç tane güzel çarptı ancak İdefix'in bahar kampanyasından yüklü miktarda alışveriş yaptığım için bu fırsatı değerlendiremeyeceğim sanırım.
  • ''Gölge Oyunu - Ray Bradbury Anısına Yepyeni Öyküler'' almak istediğim bir kitaptı iyi oldu kaçırmamak lazım.
    Ahmet Ümit - Patasana da güzeldir tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozxes -- 4 Nisan 2014; 19:00:30 >
  • 10 tl olan kampanyadan Boş Koltuk ile 5tl olan kampanyadan birkaç kitap seçerek sipariş verdim. Şu an tedarik sürecindeler, d&r kitapların hepsini birlikte mi yolluyor yoksa parça parça mı gönderiyor? Daha önce alışveriş yapmış hocalarım bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkness -- 4 Nisan 2014; 21:01:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

daha gecen d&r dan sipariş yaptıydık 75e 15 i de alalım diye yine güzel kitaplar da indirime girmiş. batıracak bizi bu gidişle...

Aynen hocam ya:)5 lira kampanyasından 17 kitap almıştım.

Sonra 10 lira kampanyası çıkardılar başımıza,bkm ile 15 lira indirimi kaptık ama 65 lira da oraya gitti:)

Artık yeni bir kampanya yaparlarsa söveceğim yani,kampanyayı kaçırmak istemediğimden sipariş vermek zorunda hissediyorum kendimi:)

@Lugat47Desene paran çöpe gitmedi :)
  • hocam valla haklısn :D bu indirm işleri de bitiriyor bizi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam indirimle de olmuyor indirimsiz de olmuyor:)
  • haklısn valla :) ama bu ay cesur yeni dünya ve 1984 dışında kitap almayı dùşünmüyorm :)

• iyi kitaplar var, inceleyelim bakalım
  • İdefixten 300 liralık bir sepet oluşturdum ama almıyıcam,elimdekileri biraz eksilteyim nasılsa bu tür kampanyalar yıl içerisinde çokça oluyor.

İdefix yapmazsa kitapyudu yapıyor o yapmazsa diğeri yani bir şekilde kampanyaya denk gelebiliyorsun:)

Ama 5 lira 10 lira gibi kampanyaları da takip edip siparişimi çakarım bu fırsatları kaçırmamak lazım:))
  • sen alışıksın hocam böyle durumlara

• Zor tutuyorum kendimi ama karar verdim kesinlikle almıyıcam sonuçta %35-40 indirimi yıl içerisinde birçok site yapıyor şimdilik kalsın.

Bu arada da elimdeki kitaplara abanıcam:)

Hatta şimdi gidip Sherlock'u bitireyim,sonra Dostoyevski ve ardından 1960 basım Yeni Dünya'yı:)))
  • yavaş git hocam fazla yüklenme :)

• Zaten yavaş gitmek zorunda bırakılıyorum,misafirler var nerdeyse günde 5-10 sayfayı zor çıkartıyorum aradan
  • hocam benim de sınavlar var malesef

• Bnm finaller 1 ay sonra falan 11 dersim var sınıfta kalıcam diye korkuyorum,bu kitaplar yüzünden:)
  • sen bi yolunu bulur halledersn hocam :)

• İnşallah hocam,yoksa ekmek kapımız kapanır:)Kitap almak falan hayal olur.Bursumuzla geçiniyoz yahu:)
  • DH kitap bölümü sana güveniyor hocam :) :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.