Şimdi Ara

D&R Bu Kitaplar Sadece 9,90 TL Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Hocam kayboluşu görünce perecin sandım ve ben nasıl bunu görmeden siparişi verdim dedim:)Neyseki girip bakınca o olmadığını gördüm:)

perecin ?

Ben bkm'ye kart ekleyemiyorum
  • Kitaplarım yaklaşık 2 buçuk saat önce geldi.

D&R Bu Kitaplar Sadece 9,90 TL Kampanyası

Fotoğraflardakiler dışında birde Lisa Gardner-Anlatmak İçin Yaşa var ama kitap sanki savaştan çıkmış gibi olduğundan eklemedim. D&R yardımda kargo görevlisinin yanında açılınca değişim oluyormuş galiba mail atsam yine değişim olabilir mi? Daha önce değişim ya da iade yapan bir hocamız aydınlatırsa sevinirim.

2012 yıllık ve Tercih Sizin'e kabaca göz attım roman yerine farklı bir şey olsun diyenlere tavsiye edebilirim. Yıllık beklediğimden büyük olduğundan kitaplığa sığmıyor onun dışında bir sorun yok

• d4rkness kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam kitaplarınız. Keyifli okumalar. Bende yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. D&R dan ilk siparişim olacak. Umarım kitaplarda sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logan34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, sağolun
    Benim de ilk siparişimdi, tedarik ve kargolamada bir sıkıntı olmadı. Cuma günü 21 gibi sipariş verdim, cumartesi akşamı kargoya verildi bugün elime geçti Tek sorun o hasarlı kitap , onu da değiştirebilirsem çok iyi olacak
    Hocam mail yoluyla bi iletişime geçin, olmadı bi arayın; değiştirirler diye düşünüyorum. Bence bi sorun olmaz.

• logan34 kullanıcısına yanıt
    Durumu anlatan mail attım hocam cevap bekliyorum, inşallah değişim olur. Olmazsa diğer kitapları ucuza aldım diye kendimi avutup unutmaya çalışacağım
    Hocam maile yarina kadar cevap bekleyin. Baktiniz cevap yok, yarin bu saatlerde arayin. Hem telefonda daha iyi aciklarsiniz durumu. Birazda sitem edersiniz, guvenip aldik kitap ne halde geldi gibisinden kesin degistirirler diye dusunuyorum.

• Geldi simdi kitaplarim. Dr baya gelistirmis kendini paketleme guzeldi ve sadece 2 gunde elimde oldu

• Mecbur 1 2 gün bekleyeceğiz, bakalım ne zaman cevap verecekler
    Mail ile iş biter diye düşünüyorum ama olmazsa dediğiniz gibi aramak en mantıklısı

@AnotheRDie
    İyi okumalar hocam, Onward listemdeydi ama sonradan kararsız kalıp başka bir kitapla değiştirmiştim, okuduktan sonra bilgilendirirseniz sevinirim.
    Gemicik güzelmiş hocam, sağ tarafta da var mı?
    İnşallah biter hocam, halledersiniz bir an önce. Ben de sipariş vereceğim fakat olmuyor. Kafayı yemek üzereyim. Hangi kartı denediysem, hata diyor; siparişi onaylamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

İnşallah biter hocam, halledersiniz bir an önce. Ben de sipariş vereceğim fakat olmuyor. Kafayı yemek üzereyim. Hangi kartı denediysem, hata diyor; siparişi onaylamıyor.

Ben de bkm'ye kart ekleyemedim

• Boş koltuk'un cildini merak ettim şömizini çıkartıp kitabın fotoğrafını atabilir misiniz

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Bir türlü çözemedim. Sitede bakım filan mı var acaba. Herhangi bir bilgi de verilmemiş gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

Bir türlü çözemedim. Sitede bakım filan mı var acaba. Herhangi bir bilgi de verilmemiş gerçi.

Hangi kartı deniyorsunuz ki?

Hem world hemde axess'i denedim olmadı.
  • İnşallah hocam hala cevap bekliyorum, yarın da cevap gelmezse perşembe günü arayacağım artık.
    Ben paypal ödemesi yapmıştım siz de öyle yapabilirsiniz hocam, benim paypal da 3 5 lira vardı onları çekti kalanını karttan aldı.

@Mr.Loney
    Buyrun hocam

Arka kapakta sadece bandrol olduğundan böyle çektim, isterseniz tamamen çıkarıp çekebilirim hocam?

• Çok teşekkür ederim gayet iyi görünüyor Ben okumuştum bunu Kitaplığımda da duruyor fakat 10 tl'ye ciltli görünce alsam mı almasam diye muallakta kaldım

Rica ederim hocam, ciltsiz hali 10 11 tl , alabiliyorsanız ciltli halini 10tl ye kaçırmayın derim Öbür okuduğunuzu satıp bunu koyarsınız kitaplığa, hem bu daha güzel durur
    Haydi hayırlısı hocam. İnşallah olumlu yanıt alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.