Şimdi Ara

D&R Bu Kitaplar Sadece 9,90 TL Kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: d4rkness

Teşekkür ederim hocam, sağolun
    Benim de ilk siparişimdi, tedarik ve kargolamada bir sıkıntı olmadı. Cuma günü 21 gibi sipariş verdim, cumartesi akşamı kargoya verildi bugün elime geçti Tek sorun o hasarlı kitap , onu da değiştirebilirsem çok iyi olacak

Twitter hesabiniz varsa @DR_SiziDinliyor (yanlis yazmadiysam) hesabina tweet atin en gec br gun icinde mesaj yoluyla donuyorlar takip edin tabi onlari, sonra durumunuzu anlatabilirsiniz.

Ama benim anlamadigim bir sey var bende de anlatmak icin yasa var ben 5 liraya aldim siz kaca aldiniz? Onward, Avm gibi kitaplari da 5'e gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Benim de ilk siparişimdi, tedarik ve kargolamada bir sıkıntı olmadı. Cuma günü 21 gibi sipariş verdim, cumartesi akşamı kargoya verildi bugün elime geçti Tek sorun o hasarlı kitap , onu da değiştirebilirsem çok iyi olacak

Twitter hesabiniz varsa @DR_SiziDinliyor (yanlis yazmadiysam) hesabina tweet atin en gec br gun icinde mesaj yoluyla donuyorlar takip edin tabi onlari, sonra durumunuzu anlatabilirsiniz.

Ama benim anlamadigim bir sey var bende de anlatmak icin yasa var ben 5 liraya aldim siz kaca aldiniz? Onward, Avm gibi kitaplari da 5'e gordum

Twitter yok hocam, mail attım cevap bekliyorum, olmadı ararım daha da olmadı 2dk da twitter açıp sizin dediğinizi denerim.

Fotodaki Boş Koltuk 9.9, Anlatmak İçin Yaşa'da dahil olmak üzere kalan kitapları 5tlye aldım hocam.

@logan34
    Tekrardan sağolun hocam, hayırlısı diyip bekleyelim

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkness -- 9 Nisan 2014; 8:34:36 >

• quote:

quote:

quote:

Twitter yok hocam, mail attım cevap bekliyorum, olmadı ararım daha da olmadı 2dk da twitter açıp sizin dediğinizi denerim.

Fotodaki Boş Koltuk 9.9, Anlatmak İçin Yaşa'da dahil olmak üzere kalan kitapları 5tlye aldım hocam.

@logan34
    Tekrardan sağolun hocam, hayırlısı diyip bekleyelim

edit: ekleme

Mail atinca beni pek tinlamamislardi ama siz bilirsiniz

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam şu saat oldu hala ses seda yok, akşama kadar bekleyip akşam twitter açıp dediğinizi yapacağım ya da yarın sabah arayacağım. Fazla geciktirmemek lazım.
  • quote:

Haklısınız hocam şu saat oldu hala ses seda yok, akşama kadar bekleyip akşam twitter açıp dediğinizi yapacağım ya da yarın sabah arayacağım. Fazla geciktirmemek lazım.

Dua edin de twitter kapanmasin ben mesajlasirken kapandi iki gune yazdilar

• Carleone Ailesi, Boş Koltuk ve Tamirci kitaplarını aldım. Kargoda hiç sorun yaşamadım şu ana kadar. En geç 3 gün sonra geldi hep. Merkezi bir yerde oturduğum için sanırım.
  • AnotheRDie kullanıcısına yanıt
    Ben de sipariş vereli 2 gün oldu hala tedarik sürecinde, kargoya veremediler bi türlü. 2 günde ulaşanları kıskanma aşamasındayım şu an.
  • quote:

quote:

Dua edin de twitter kapanmasin ben mesajlasirken kapandi iki gune yazdilar

Daha yeni açıldı hocam kapatmazlar bir daha diye düşünüyorum Bu saat oldu maile cevap yok, yarın hem ararım hem twitter açıp dediğinizi yaparım yoksa bunların ilgileneceği yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.