Şimdi Ara

D&R Çok Satanlar Marshall Shure Pioner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üçünün de hemen hemen fiyatı aynı. Dijital piyanoya bağlayarak kullanacağım. Sadece piyano kulaklıkları var. Örnek Daha ucuzları da var. Yalnız ben belki de daha sık müzik dinlemek için kullanacağım. Klasik, Rock, Rap, Slow Rock, Pop, nadiren Jazz dinlerim. Stüdyo mu, piyano mu dj kulaklığı mı alsam diye düşündüm en ideali aklımdaki kullanım amacına göre studio gibi gözüküyor. Rahatlığı da önemli. D&R'da verdiğim fiyat aralığına göre en çok satanlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Marshall

Shure

Pioner

• Dinlediğin tarzlara marshall gider bence.Ayrıca Zuhal Müzik bir aralar 190 liraya satıyordu yakınlarında uğrayıp sorma imkanın varsa dene bir şansını
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciwetrust35

Dinlediğin tarzlara marshall gider bence.Ayrıca Zuhal Müzik bir aralar 190 liraya satıyordu yakınlarında uğrayıp sorma imkanın varsa dene bir şansını

Kardeş ben de marshall'a sıcak bakıyordum d&r'da bunları da görünce şüpheye düştüm onlar daha çok hangi tarzlar için? Marshall 1 saat sonra kulakta ağrı yapıyor ve terletiyor yazmışlardı. Rahat mı? Zuhal müzik pahalandırmış. Ayrıca kulaklığın aynı görünümde Marshall Major Kulaküstü diye bir sürü modeli var. Ne fark var aralarında?

Marshall ACCS-00103

Bu bir üst modeli olsa da daha ucuza satıyorlar. İndirim yapmışlar.

Marshall ACCS-00120

MARSHALL 4090421

Marshall 4090622

Son verdiğim iki örneğin d&r ve markado.com'da fiyatları aynı. Pitch Black Control Talk - Control Talk

D&R

Markado

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreizehn -- 11 Ağustos 2013; 11:41:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kreizehn

quote:

Orijinalden alıntı: inciwetrust35

Dinlediğin tarzlara marshall gider bence.Ayrıca Zuhal Müzik bir aralar 190 liraya satıyordu yakınlarında uğrayıp sorma imkanın varsa dene bir şansını

Kardeş ben de marshall'a sıcak bakıyordum d&r'da bunları da görünce şüpheye düştüm onlar daha çok hangi tarzlar için? Marshall 1 saat sonra kulakta ağrı yapıyor ve terletiyor yazmışlardı. Rahat mı? Zuhal müzik pahalandırmış. Ayrıca kulaklığın aynı görünümde Marshall Major Kulaküstü diye bir sürü modeli var. Ne fark var aralarında?

Marshall ACCS-00103

Bu bir üst modeli olsa da daha ucuza satıyorlar. İndirim yapmışlar.

Marshall ACCS-00120

MARSHALL 4090421

Marshall 4090622

Son verdiğim iki örneğin d&r ve markado.com'da fiyatları aynı. Pitch Black Control Talk - Control Talk

D&R

Markado

Pitch black sanırım yeni çıkanı ses olarak fark varmı bilmiyorum açıkçası.Diğerleri normal marshall major aynı hepsi.Sonuçta on-ear oldukları için uzun süre kullanımda ağrı yapma riskleri yüksek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.