Şimdi Ara

Pioneer A-A6-J Anfi nasıldır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gerçek bir hi-end midir??
    Pioneer stereo sistemlerde ne kadar başarılı ve sağlam??
    Bose Am 5 ile kullanıcam şu an Yamaha Ax497 var Yamahadan Pionner a geçersem nası olur?

• Referans Serisi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Arkadaşlar bu anfi nasıldır??
    Bose Am 5 ile kullanıcam şu an Yamaha Ax497 var Yamahadan Pionner a geçersem nası olur?

Maalesef "Tüketici Elektroniği"ne kayan firmaların başında Pioneer ve Sony gelmektedir. Bu yüzden bu firmalar, bırakın hi-endi , hi-fi kalitesinde bile cihaz üretimine önem vermemektedirler. İsteseler yapamazlar mı, bence alasını bile yaparlar ama maalesef ağırlık vermiyorlar. Bu yüzden ben yazdığınız cihaz yerine başka alternatiflere bakmanızı öneririm.

Eğer bütçenizi yazarsanız daha sağlılı öneriler alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersinkilci

quote:

Maalesef "Tüketici Elektroniği"ne kayan firmaların başında Pioneer ve Sony gelmektedir. Bu yüzden bu firmalar, bırakın hi-endi , hi-fi kalitesinde bile cihaz üretimine önem vermemektedirler. İsteseler yapamazlar mı, bence alasını bile yaparlar ama maalesef ağırlık vermiyorlar. Bu yüzden ben yazdığınız cihaz yerine başka alternatiflere bakmanızı öneririm.

bence genelleme yapmayınız , sözkonusu A6 , air studios damgalı enteresan bir üründür , ama bence serinin almaya değer ürünü A9'dür , lakin onunda fiyatı rakiplerine göre biraz yukarıda...

• quote:

Orjinalden alıntı: ersinkilci

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

bence genelleme yapmayınız , sözkonusu A6 , air studios damgalı enteresan bir üründür , ama bence serinin almaya değer ürünü A9'dür , lakin onunda fiyatı rakiplerine göre biraz yukarıda...

Bahsettiğiniz bu A9'un rakiplerini ve A9'un fiyatını öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 20 Ocak 2008; 23:32:14 >
  • ingiltere fiyatı 650 pound yani ; mira 3 , exposure 2010s , roksan candy L , creek 5350 gibi ürünlerle aynı hizada , adı geçen ürünler hep 600-700 pound arasındaki yükselteçler. A9'u sanırım 2100 ytl gibi bir fiyatla satıyorlar burada , ki bence biraz yüksek , eğer fiyatı 1600 seviyesinde olsaydı o zaman düşünülebilirdi bence...

tabi pioneer'i satan bayiler genel olarak hi-fi konusunda fazla ilgili olmayan , ekseriyetle plazma panel üzerine eğilen kişilerle dolu , misal istinye'deki pioneer'de a6 yükselteç - lg dvd player - pioneer cs serisi hoparlör şeklinde çatışmış oldukça komik bir derleme gördüm , buda zaten yukarda işaret ettiğim hususu ispatlar nitelikte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

ingiltere fiyatı 650 pound yani ; mira 3 , exposure 2010s , roksan candy L , creek 5350 gibi ürünlerle aynı hizada , adı geçen ürünler hep 600-700 pound arasındaki yükselteçler. A9'u sanırım 2100 ytl gibi bir fiyatla satıyorlar burada , ki bence biraz yüksek , eğer fiyatı 1600 seviyesinde olsaydı o zaman düşünülebilirdi bence...

tabi pioneer'i satan bayiler genel olarak hi-fi konusunda fazla ilgili olmayan , ekseriyetle plazma panel üzerine eğilen kişilerle dolu , misal istinye'deki pioneer'de a6 yükselteç - lg dvd player - pioneer cs serisi hoparlör şeklinde çatışmış oldukça komik bir derleme gördüm , buda zaten yukarda işaret ettiğim hususu ispatlar nitelikte...

Exposure hariç diğer yazdığınız bütün amfileri dinledim. Zaten birisi benim amfim. :) Eğer A9 bunların ayarında ise, Pioneer hi-end olmasa bile en azından hi-fi ye dönüyor diyebiliriz. Ama hala tereddütlerim var.

• zaten bu adı geçen ürünler hi-fi giriş seviyesinde adını duyurmuş ürünlerdir , artık kendi aralarında seçimde birazcık kişisel tercihlerle belirleniyor... hi-end ise bütçem itibariyle maalesef muhatap olamıyacağım bir seviye

bende mira3 , a9 , roksan dinledim diğerlerini yayınlardan ve yorumlardan takip ettim , ama dinletilerim çok ayrıntılı ve uzun olmadığı için çok geçerli sonuçlarım yok , diyebilirimki mira3 ve a9 beni etkileyen ürünlerdir , fakat dediğim gibi a9'da maalesef fiyat performans oranı biraz düşük ...
  • pioneer ı bilmem ama sony hala hi-end de iddialıdır.fakat ürünleri türkiye ye maalesef gelmemektedir.hoş gelsede almak gibi bir imkanım yok ama yinede gözümle görmek isterdim.
    sony hi-end ürünlerine kimsa laf söylemez.netten gördüğüm kadarıyle.

nitekim dinleyip hasta olduğunuz albumlerin ve filmlerin bir kısmı sony stüdyolarında kaydı yapılıyo.bu aklınızın bir köşesinde kalsın.
  • İçinizde dinleme ve kıyaslama konusunda en tecrübeli kişilerden ve Pioneer A-A9-J anfi sahibi olan kişi olarak.

En açıkçası şöyle diyorum.

Şimdiye kadar 1000-5000 arası dinlediğiniz tüm Stereo anfileri unutun!

Pioneer A-A9-J süper!

En önemli ve bariz farklarından bazıları şöyle;

Tamamen ayrışık, birbirinden bağımsız Monoblok yapı.

Her iki çıkışı birbirinden tamamen bağımsız olarak besleyen Torodial trafolar.

AudioPhile kalitesinde, çok yüksek Pq kondansatörler.

En yeni ve en üst seri olan UHC Mos-Fet çıkışlar.

Tüm arka çıkışla Altın kaplama ve yine altın kaplama büyük tip kolon bağlantıları.

Katman teknolojili 4 katmanlı şasi ve petek yapısı.

Pure-Audio/Direkt tuşu.

Air Studio Monitor Referans onayı vb.....

Tüm bu özellikler çok önemli detayları içeriyor ve sesini de dinlediğiniz de yazının ilk başında dediğimi gerçekten çok iyi anlıyorsunuz.

1000-5000 Ytl arasındaki tüm Stereo anfi seçeneklerini unutun!

Üstelik de Perakende fiyatı 2000 Ytl'nin altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 10 Eylül 2008; 23:02:16 >

• bence DENON PMA -1500 AE ve bütceye göre 2000 AE de olabilir .
  • Aslında konu biraz eskidi o zaman nerdeyse alıyodum vazgeçtim daha yeni Marantz Pm66-K.I aldım
  • aha bak şimdi pioneer olurdu. ama model önemli A9 olmalı.

ama en önemlisi sesi hoşunuza gitmeli. yapısı şöle yapısı böle olup sesini beğenmediğim, beğenenlerde görünce şaşardım.
  • Hayırlı olsun izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.