Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla isterlerse 1 ay sonra yollasınlar hiç sorun değil hero edition gelsinde :)
  • gran turismo 6 'yı D&R mağazadan 29 tlye aldım bugün. dr.com.tr' de bu indirim gözükmüyor bilginiz olsun..

6 oyun aldım kredi kartı 1500 tlnin altına düşemiyor arkadaş böyle kampanyamı yapılır
  • ps3 üm yok ama alasım geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Forum bornovaya geldim hero edition yok

Hero edition merkez depo dahil hicbir d&r'da yok. ya bir yanlislik yapildi ya da sony ellerinde kalan hero editionlari d&r'a verme konusunda anlasti ki bu kadar talebi karsilayamazlar diye dusunuyorum oyle bir durum olsa bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim vaktim var zaten paypal kartımda 34.84 tl vardı orda duracağına kargo ile 32.90 a alayım dedim gelirse iyi olur gelmezsede iade yaparlar benim için değişen bir şey olmaz umut fakirin ekmeği beklemedeyim

Gelirsede iyi olacak masama koymaya güzel birşeyler ararken bu figür iyi dururdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 24 Ocak 2015; 21:32:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s103r

Oyunu stokcular coktan topladı.

hiç bi yerde yok oyunlar adamlar resim cekip sahibinden e koymuş toptan satıyor 50 60 tl ye böyle birşey yok

gdipde kimse almasın elamanlar elinde patlasın oyunlar ne gevşekler var

d&r ve teknosada suç kalkıp adama tum tezgahı satıyor kampanya yapıyosalar limit koyucaklar herkez alıcak kendini kurnaz sanan avereller kalkıp topluyor inşallah ellerinde kalır tüm oyunlar

limit koysalar ne olacak ki butun oyunlar icin ayri ayri fis alir yine de alir alacak kisi ya da internetten esinin dostunun adina hesap acar alir. Vicdan meselesi biraz da bu durum. Keske tamamen onune gecilebilse ama bizde bu kadar mezarci varken ille bir sekilde onlemler asilir.
    Ben dun onlarca oyunu kendime alabilirdim indirim duyurulmadan once haberim vardi ama almadim bugun millet Gt6 falan almis cokca. Alabilsem sirf canta ve figur icin infamous alacaktim da o da yokmus maalesef.

• arkadaşlar tlou goty editionda sonradan gelen dlc demi var?
  • Bugün İzmir Optimumdaydim DR ve Teknosa'da hiçbirşey yoktu haberiniz olsun.

• Bence şansınızı deneyin belki gönderirler zararınız olmaz gelmesede iade ederler başka bir siparişi iade ettiğimde d&r 3 gün sonra parayı karta aktarmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 24 Ocak 2015; 21:35:34 >
  • 'last of us' muzede sergilenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Bence şansınızı deneyin belki gönderirler zararınız olmaz gelmesede iade ederler başka bir siparişi iade ettiğimde d&r 3 gün sonra parayı karta aktarmıştı.

Haklisiniz hocam ama hicbir yerde stokta gozukmeyince pek alasim gelmedi acikcasi. Yarin mail ile sordurtacagim durumu, haber alabilirsem ve olumlu olursa siparis gecerim buraya da haber veririm

• PS3'üm yok.

Arkadaşlar 120 GB ps3 en ucuz nerede bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 24 Ocak 2015; 21:55:28 >
  • Hero edition da oyun kurgusunda ve hikayesinde bir farklılık varmı yoksa tek fark kutu içeriği ve koleksiyon sayısı olmasımı

• Bu kampanya ne zaman bitecek ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoklar bitince sona erer

• Ps3 Aldıracak kampanya yapmış adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbii

Hero edition da oyun kurgusunda ve hikayesinde bir farklılık varmı yoksa tek fark kutu içeriği ve koleksiyon sayısı olmasımı

Tek fark kutu içeriği sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

arkadaşlar tlou goty editionda sonradan gelen dlc demi var?

evet varmış,kaptık

• quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Stoklar bitince sona erer

Zannetmiyorum. Arkadaşın hero edition kargoya verilmiş ama GoW hala tedarik sürecindeymiş. Stokta olsa hepsi birden kargoya verilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Ps3 Aldıracak kampanya yapmış adamlar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.