Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne zaman sipariş geçmiş hocam arkadaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

ne zaman sipariş geçmiş hocam arkadaşın

God of War Ascension Special Edition PS3 dışındaki oyunlarım D&R'da "Gönderi toplandı." şeklinde yer alıyor artık.

Aldığım oyunlar;

inFamous 2 Hero Edition

God of War Ascension Special Edition

The Last of Us Game of the Year Edition

Uncharted 3: Drake's Deception Special Edition

Puppeteer

LittleBigPlanet 3

Bu şekilde paylaşmış hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_101913600/mpage_2/f_//tm.htm#101951327 burdan bakabilirsin.
    Saat olarak 8.30 civarı vermiş siparişi dün.

• ps3 yok ama bi tane last of us kaptım . Bu firma böyle oyunlar yapmaya devam etsin yeterki
  • JasonBaba kullanıcısına yanıt
    d&r sipariş geçen herkeze göndercek sanırım hocam inş öyle olur
  • arkadaşlar bugün dr den indirimi görüp 1 tane little big planet 3,bir tane last of us goty edition,1 tane de ınfamous 2 hero edition aldım.ödemeyi yaptım vs.sonra bir hesaba bakayım dedim(hesabı indirimi duyar duymaz açtım) sipariş takibine geldiğim zaman birde ne göreyim siparişiniz bulunmamaktadır diyor.sonra direk hotmail i açtım orada da ne üyelik için bir mesaj,ne de alışverişi yaptığıma dair hiç bir e-posta yok.sonra direk yapıkredi ile görüştüm hesaptan 87.00 tl gitmiş.şimdi dr nin telefon numarasını aradım fakat kapatmışlar yarın arıyacam.sizce ne oldu yardım ederseniz sevinirim.

birde siparişi tamamladığım zaman işlem başıyla gerşekleştirildi diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melez 72 -- 24 Ocak 2015; 22:54:11 >
  • quote:

Ellerindeki hazır olan stokları sipariş sırasına göre veriyor olabilirler. Diğerleri için tedarik edeceklerdir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonBaba

quote:

Ellerindeki hazır olan stokları sipariş sırasına göre veriyor olabilirler. Diğerleri için tedarik edeceklerdir umarım.

Dün gece saat 23:00'te sipariş vermiştim bir değişiklik olursa buraya yazarım.
  • Toplam Tutar
    The Last Of Us Goty Edition PS3
    Media Cinsi : Playstation 3

29,00 TL
    28.188,00 TL

büyük ihtimal sıkıntı cıkıcak 972 tane sipariş vermeye kalkıyorum hiç bir sıkıntı cıkmıyor ödeme sekmesi geliyor :D
  • Ucuz The Last of Us ararken ilaç gibi oldu kaptım bir tane hadi bakalım umarım sorun çıkmaz.
  • Bende aradım müşteri hizmetlerini ve bana" bu tarz ürünler zaten stokta olmaz genelde tedarik edilir ve cok buyuk ihtimalle ürün size gönderilir çünkü ben kontrol ettiğimde bir sıkıntı gözükmüyor" dedi. Ben buradaki konudan da bahsettim. "dediğim gibi ürün tedarik edilecektir büyük ihtimalle çünkü bir sorun gözükmüyor ben baktığımda ürünün tedarik edilebileceği gözüküyor dedi", umarım gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Figur toplamaya baslamayi dusunuyordum,ps3 u satmama ragmen aldim Infamous 2 Hero yu.Oyunuda hediye ederim bir arkadasa.

• Last of us, infamous ve uncharted 3ü drden , beyondu teknosadan aldım.4 oyun 116ya geldi.Çok uygun oldu.
  • hepsiburada rearwiew geri görüş kameraı olayına dönmesinde
  • Aldım 1 er tane gelirse artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

hepsiburada rearwiew geri görüş kameraı olayına dönmesinde

Onda geçte olsa inat edenler almıştı. Diğerlerine adi ürün göndermişlerdi. Bizi de 1 ay bekletmesinler
  • oyun gonderilir 9.00

oyun gonderilmez 1.10

ama ben yinede umutluyum

• Mağazada geçerli mi acaba indirimler, yoksa sadece Internet üzerinden mi?

• DR mağazasına gittim .İndirimler mağazada yok.Ama teknosa mağazasında oyunlar indirimli.Bimekste ise bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Mağazada geçerli mi acaba indirimler, yoksa sadece Internet üzerinden mi?

Mağazalarda da geçerli. Ancak bulman çok zor. İki günde bütün stoklar bitti mağazalarda.
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    magazalara mevcut değil bugun baktım bilgisayardan baktılar hiç bir magazada gözükmüyor ürünler.

burda herkez sipariş veriyorda bu adamlar ne kadar temin edebilicekki siteden 999 tanede sipariş versek kabul oluyor teknosada oyunlar 1 günde bitti d&r 3 gündür herkez sipariş veriliyor kimse oyun alamadı siparişlerde hala acık
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.