Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bizden kaç para kazandıysa artık sitenin görünümü değişmiş
  • hey allahım nasıl inanıyorsunuz 4 yıllık oyunun bu tarihte binlerce özel yapımının satılacagına. hala daha alanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatay

hey allahım nasıl inanıyorsunuz 4 yıllık oyunun bu tarihte binlerce özel yapımının satılacagına. hala daha alanlar var.

Şöyle yorum yapanlar gidebilir mi lütfen?

• Little big planet 3 vatan bilgisayar da 29 tl kayseri mağazasından aldım dr den alamayan vatana bakabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

hey allahım nasıl inanıyorsunuz 4 yıllık oyunun bu tarihte binlerce özel yapımının satılacagına. hala daha alanlar var.

Şöyle yorum yapanlar gidebilir mi lütfen?

yok canım gidemez. ps3 ü olmadan 4 5 tane sipariş geçen adamlarla dalga geçmek büyük keyif. çakalsınız ya hani ;)
  • olumsuz yorum yazanlar aynı oyunları daha önceden pahali aldilar heralde simdi böyle kampanya olunca çamur atiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

olumsuz yorum yazanlar aynı oyunları daha önceden pahali aldilar heralde simdi böyle kampanya olunca çamur atiyolar

yok canım yanlıs tahmın
  • İyi fiyat.
  • Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp sözel olarak iade edebiliyoruz sadece.
  • alatay kullanıcısına yanıt
    üstüne alinma o zaman genel olarak söyledim tamam mi canim

• yanıyor abii yanıyorr
  • Siparişi verdim hadi hayırlısı.
  • Merak edenler için indirim mağazada da var ama tabi ki tlou ve infamous 2 yok sömürmüşler anında

• Sipariş verdim. Bakalım hayırlısı ile düzgün bir şekilde getirirlerse mutlu olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada güzel bi sıcak fırsat paylaşılmış millet teşekkür edeceğine ya da bişeyler paylaşacağına yok çok almayın, yok çok alan iptal etsin, mezarcılar topluyor malları vs muhabbetine giriyor. Parası olan alır arkadaş size ne ? Varsa paranız, varsa cesaretiniz sizde alın 100 tane sizde satın. Hoş herkes 20li 30lu topladı ne varsa piyasa en az 2 sene zor toparlanır 5tl karla satmaya değermi orasıda meçhul ancak işlek yerlerde dükkanı olanlara veya playstation bundle set yapıp satanlara yaradı bu kampanya, birde oyun almaya parası çıkışmayan kardeşlerimize. Boş laf yapacağınıza alın oyununuzu keyfinize bakın milletin rızkından size ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Dbakır ceylanpark teknosada 2 adet beyond vardı. 1 ADET kaldı almak isteyen alsın.

Eyvallah. ninovada kalmamıştı

• Gelirse gelir alt tarafı oyun kalp kırmayın boşuna. Pazarın keyfini çıkarın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Müşteri hizmetlerini arayıp sözel olarak iade edebiliyoruz sadece.

Teşekkürler hocam. Şöyle bir kazancım daha oldu sanırım 50 tl üzeri kargo ücretsizdi, müşteri temsilcisinin demesine göre yine kargo ücretsiz olacakmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk siparişi geçenlerden birisiydim. iptal ettireceğim, ihtiyacımın olmadığına karar verdim sakin kafayla düşününce :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.