Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok iyi oldu uzun zamandır siteye girmemiştim. Görünce bir baktım oynamadığım 2 oyun var ve uzun zamandır da PS3 oynamıyorum. Hiç yoktan koleksiyon olur :)
  • Adamlar sıcak parayı alıp 1 ay işleyecek, tabi ki ilandan kaldırmazlar.
  • Şanlıurfa piazza avm de gran tourismo 6 yı 29.90 a aldım son üründü ge kendileri için ayırmışlardı . İnşallah d&r de yollar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda aynı Geri Görüş Kamerası gibi olacak :) Haftalarca koşarız artık peşinden :)
  • Arkadaşlar daha demin DR ye gittim. İnfamous 2 HERO yu alacaktım. İStanbulda stok yok dediler. PC den yanıbaşımda baktı.
  • nerde stok varmıs onu sorsaydın
  • Xaero X kullanıcısına yanıt
    istanbulda yokmuş.
  • Biri stok yokmuş der biri müşteri hizmetlerini aradım gönderecekler der. Ya mağazadakilerle webtekiler birbirinden habersiz ya da müşteri hizmetlerindekilerin stoklardan haberi yok. Bu nasıl iştir?
  • Az önce Tepe Nautilus Teknosa'dan aldım.
    LBP3 ve stok vardı epey. Birde Beyond Two Souls aldım. Onda da stok vardı...

D&R da tedarik Rezaleti!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 25 Ocak 2015; 14:45:33 >
  • demin samsunda dr ve teknosaya gittim ama ikisinde de yoktu ürünler :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonBaba

Cuma gününe kadar geldi, geldi. Gelmezse umudunuzu kesin.

bizim 15tl ye aldigimiz 4.3" lik rearview 4 ay sonra geldi, umut kesilmez

• Marmata forum d&r'da suruyle gran turismo 6 ve little big planet 3 var. Bir kac tane de dandik oyun var. 29tl. Hemen gran turismo ve little big planet kaptim.

• Beyler ben kitap da aldım onunla birliktr bu da mok yoluna gitmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

Marmata forum d&r'da suruyle gran turismo 6 ve little big planet 3 var. Bir kac tane de dandik oyun var. 29tl. Hemen gran turismo ve little big planet kaptim.

İnternette gran turismo 29 tl ye yok mağazaya da uğrayalım o vakit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Hocam 4 aya zaten bu fiyatlara yakın ürün bulunur. 1 ay içinde gelmezse para iadesi alırım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 4 aya zaten bu fiyatlara yakın ürün bulunur. 1 ay içinde gelmezse para iadesi alırım.

Siz bilirsiniz tabi. Bende rearview için para iadesi istemiştim telefonda ama iade etmemişler, kontrolde etmemiştim ama iyi ki iade etmemişler, 3-4 ay sonra mail geldi kargolandı diye, bir baktım o 3 kablosu fiyatına sistemi almış oldu forum hepsiburada insanlarla alay etmenin ne demek olduğunu peşin peşin ödedi iyi bir ceza oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 25 Ocak 2015; 14:54:48 >

• arkadaşlar oyunların geleceğinden umitsiz olmaya gerek yok, d&r daha once boyle bir indirim yapmış ve oyunları gondermiş. muhtemelen sony elindeki stokları tukettiriyor. d&r paradan ziyade prestijini on planda tutan firmalardan birisi ayrıca musteri memnuniyetini onemseyen bir firma.

• Magazalardan alan var mi oyunlari gow,infamous falan.
    Birde mağazada bu oyunlar hic mi yok yoksa indirimsiz hali mi var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Siz bilirsiniz tabi. Bende rearview için para iadesi istemiştim telefonda ama iade etmemişler, kontrolde etmemiştim ama iyi ki iade etmemişler, 3-4 ay sonra mail geldi kargolandı diye, bir baktım o 3 kablosu fiyatına sistemi almış oldu forum hepsiburada insanlarla alay etmenin ne demek olduğunu peşin peşin ödedi iyi bir ceza oldu

O konuyu takip etmiştim, bazılarına dandik bir şey göndermişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

arkadaşlar oyunların geleceğinden umitsiz olmaya gerek yok, d&r daha once boyle bir indirim yapmış ve oyunları gondermiş. muhtemelen sony elindeki stokları tukettiriyor. d&r paradan ziyade prestijini on planda tutan firmalardan birisi ayrıca musteri memnuniyetini onemseyen bir firma.

DR'ın foruma attıgı kazıklardan haberiniz yok sanırım. Haftalarca iade bekletmeler, para iadesi yerine hediye çeki kastırmalar falan...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.