Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ltb3 isteyen varsa alabilirim, bursa'dayım var suan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan, Bimeks, Teknosa, D&R ve Media Markt oyunları Sony ve Aral'dan alıyor. Eğer o oyun Türkçe dil destekli şekilde piyasaya çıktıysa bu mağazalarda satılan oyunlarda da Türkçe dil desteği vardır.
  • Hala sipariş verilebiliyor. Bu kadar stok olması imkansız. Kesin patlayacak bizim siparişler, şimdiden taarruza hazırlanın.
  • Beyler sizce evden borç alıp şipariş veriyim mi ben biter sandım ama halâ stok var çok garip sizce ne yapsam tecrübeli olanlar yazsınn ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bir ağız birliğine varalım da bizim ürünleri göndermezlerse aynı şeyi söyleyeyim :D
  • Antalya markantalya d&r da gt6 29 tl idi diger oyunları bulamadım. Gidecek arkadaşlar fiyatlara dikkatlice baksınlar zira gt6 nın üzerinde kocaman 59 tl yazıyor ama üst tarafta küçücük 29 tl yazıyor.
  • PlayStationyoutube
    Gran Turismo 6 - E3 Trailer | E3 2013
    https://www.youtube.com/watch?v=VbsZaa0ZZzA

Bimekste satılan GT6 'nın görsel videosu..Sanırım mavi kutulu olandan farklı arkadaşlar... :)

• Real markettede var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattari

quote:

Orijinalden alıntı: silverlion

quote:

Ankara'da olan arkadaşlar.kızılaydaki Dost kitabevine bi uğrayın derim.birçok oyunda indirim var.somestr tatili dolayısıyla pes 2015 fifa 2015 ve bir çok oyun 60 tl

HOCAM PS4 OYUNUDA VARMI DOSTTA
    ?HOCAM PS4 OYUNUDA VARMI DOSTTA

var hocam.60 tl ye bir cok oyun var ps4 ps3 için son çikan oyunlardan

sincandan kalkıp gitcem gözünüze çarpan varmıydı
  • Sanırım bu kampanya dahilinde ürün alan ilk kişilerden biri benim. Cuma gecesi saat 00 civarında ben de herkes gibi o malum oyunlardan sipariş ettim. Eğer bana gelmezse kimseye gelmez. Gelmeyecekse bile para iadesi yaparlarsa iyi olur yoksa ben bu işin peşini bırakmam. Ben değil kimse bırakmasın zaten çocuk mu var karşılarında, dalga mı geçiyorlar millete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alondate

Sanırım bu kampanya dahilinde ürün alan ilk kişilerden biri benim. Cuma gecesi saat 00 civarında ben de herkes gibi o malum oyunlardan sipariş ettim. Eğer bana gelmezse kimseye gelmez. Gelmeyecekse bile para iadesi yaparlarsa iyi olur yoksa ben bu işin peşini bırakmam. Ben değil kimse bırakmasın zaten çocuk mu var karşılarında, dalga mı geçiyorlar millete

Valla dava açarım gerekirse o ürünü vericekler bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alondate kullanıcısına yanıt
    Hocam iade değil ürünü isteyeceğiZ

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ankara'da olan arkadaşlar.kızılaydaki Dost kitabevine bi uğrayın derim.birçok oyunda indirim var.somestr tatili dolayısıyla pes 2015 fifa 2015 ve bir çok oyun 60 tl

fifa 2015 pes 2015 call of duty nin son versiyonu.bir çok oyun 15 tatil indiriminde hocam

• Çocuk mu var karşılarında deyip yaptığınız yorumun daha doğrusu yazdığınız mesajın çocukça olması oldukça ironik. "Gelmeyecekse bile para iadesi yaparlarsa iyi olur yoksa ben bu işin peşini bırakmam." Başka ne yapacaklardı? (Alışveriş çeki falan demeyin. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

Çocuk mu var karşılarında deyip yaptığınız yorumun daha doğrusu yazdığınız mesajın çocukça olması oldukça ironik. "Gelmeyecekse bile para iadesi yaparlarsa iyi olur yoksa ben bu işin peşini bırakmam." Başka ne yapacaklardı? (Alışveriş çeki falan demeyin. )
    quote:

Orijinalden alinti: PlayForFun

Çocuk mu var karsilarinda deyip yaptiginiz yorumun daha dogrusu yazdiginiz mesajin çocukça olmasi oldukça ironik. "Gelmeyecekse bile para iadesi yaparlarsa iyi olur yoksa ben bu isin pesini birakmam." Baska ne yapacaklardi? (Alisveris çeki falan demeyin. )

Arkadas senin sikintin ne? Sen sanirim hayatinda hic turkiye magazalarindan internet uzerinden alisveris yapmamisin. Hem urunu yollamayip hem de verdigin parayi geri vermeyip seninle dalga gecen bir suru firma biliyorum ben. Kalkip burda gereksiz konusup insanin sinirlerini bozma

• Az önce cevahirde dr mağazasına baktım sürüsüyle granturismo 6 var 30tlden gidip alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgun -- 25 Ocak 2015; 18:05:39 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fifa 2015 pes 2015 call of duty nin son versiyonu.bir çok oyun 15 tatil indiriminde hocam

hocam fifa 15 ps4 60tl ise hemen koşayım sende gel bi yemegimi,y e olurmu

• quote:

quote:

Çocuk mu var karsilarinda deyip yaptiginiz yorumun daha dogrusu yazdiginiz mesajin çocukça olmasi oldukça ironik. "Gelmeyecekse bile para iadesi yaparlarsa iyi olur yoksa ben bu isin pesini birakmam." Baska ne yapacaklardi? (Alisveris çeki falan demeyin. )

Arkadas senin sikintin ne? Sen sanirim hayatinda hic turkiye magazalarindan internet uzerinden alisveris yapmamisin. Hem urunu yollamayip hem de verdigin parayi geri vermeyip seninle dalga gecen bir suru firma biliyorum ben. Kalkip burda gereksiz konusup insanin sinirlerini bozma

Arkadaşım ya biz hiç netten alışveriş yapmadık, ya da sen başka yerlerden yaptın ve paranı alamadın. 2007den beri netten alışveriş yaptım.Para ödeme ile ilgili sıkıntım olmadı.Buraya gelip ortalığı ayağı kaldırmak nedir anlam veremedim.Bir sorun olursa biz ilgileniriz, hakkımız ararız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 25 Ocak 2015; 18:08:21 >

• Arkadaşlar internetten almak varken niye mağazaya gidip kontrol ediyorsunuz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Babangida Babayaro

quote:

quote:

Arkadaşım ya biz hiç netten alışveriş yapmadık, ya da sen başka yerlerden yaptın ve paranı alamadın. 2007den beri netten alışveriş yaptım.Para ödeme ile ilgili sıkıntım olmadı.Buraya gelip ortalığı ayağı kaldırmak nedir anlam veremedim.Bir sorun olursa biz ilgileniriz, hakkımız ararız.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Stargate_0404

quote:

Orijinalden alynty: Alondate

quote:

Arkada?ym ya biz hiç netten aly?veri? yapmadyk, ya da sen ba?ka yerlerden yaptyn ve parany alamadyn. 2007den beri netten aly?veri? yaptym.Para ödeme ile ilgili sykyntym olmady.Buraya gelip ortaly?y aya?y kaldyrmak nedir anlam veremedim.Bir sorun olursa biz ilgileniriz, hakkymyz araryz.

Ortaligi ayaga kaldirmak? Urunler gelmezse isin pesini birakmayalim arkadaslar demek ortaligi ayaga kaldirmak oldu oyle mi? Arkadas lutfen bak canin sikiliyorsa git baskasiyla ugras. Bu forumda her gun birinin mesajimi alintayip beni uyuz etmesinden biktim vallahi. Miknatis falan var cekiyorum sanirim surekli

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.