Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alondate

quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

İşte, "Burada yaptığım alışverişlerle hava atacak da değilim." derken bunu demek istemiştim. "D&R'in cizgi roman-manga bolumundeki tum kitaplar komple benim kitapligimda." diyerek nasıl biri olduğunuzu belli ediyorsunuz. Tebrik ediyorum, umarım bütün D&R sizin evinizde olur. Diyecek çok şey var yazdıklarınıza ama tartışmaya gerek yok yeri burası değil çünkü.

Senin gibi kişiler nasıl sürekli başkalarının mesajlarını alıntılayıp, sonsuza kadar o tartışmayı devam ettiriyorsa ben de aynen öyle olacam artık Ben acaba bu oyunlar gelir mi gelmezse de neler yapılabilir mantıgı ile girmiştim bu konuya ama yine bir klasik dh forum ortamına denk geldim. Tamam sen çok kaliteli bir insansın, uslubun iyi, saygılısın ok anladık hepimiz

İki gün sabredip bekleyin, gelmezse ne yaparsanız yapın. Benim aldığım ürünler kargolandı biri hariç. Haftasonunda olduğumuzun farkında değilsiniz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alondate

quote:

İşte, "Burada yaptığım alışverişlerle hava atacak da değilim." derken bunu demek istemiştim. "D&R'in cizgi roman-manga bolumundeki tum kitaplar komple benim kitapligimda." diyerek nasıl biri olduğunuzu belli ediyorsunuz. Tebrik ediyorum, umarım bütün D&R sizin evinizde olur. Diyecek çok şey var yazdıklarınıza ama tartışmaya gerek yok yeri burası değil çünkü.

Senin gibi kişiler nasıl sürekli başkalarının mesajlarını alıntılayıp, sonsuza kadar o tartışmayı devam ettiriyorsa ben de aynen öyle olacam artık Ben acaba bu oyunlar gelir mi gelmezse de neler yapılabilir mantıgı ile girmiştim bu konuya ama yine bir klasik dh forum ortamına denk geldim. Tamam sen çok kaliteli bir insansın, uslubun iyi, saygılısın ok anladık hepimiz

İki gün sabredip bekleyin, gelmezse ne yaparsanız yapın. Benim aldığım ürünler kargolandı biri hariç. Haftasonunda olduğumuzun farkında değilsiniz sanırım.

Bir kere bile girip kargoya verilmiş mi diye kontrol etmedim çünkü en erken pazartesi verilir, ben de farkındayım haftasonunun oldugunu. Sadece bu kadar kişi mağdur olursa ne olur, ileride neler yapılabilir diye düşündüm o kadar

• Alondate kullanıcısına yanıt
    Umarım bir sıkıntı çıkmaz da kimse zor durumda kalmaz. Sıkıntı olursa da hep birlikte itiraz ederiz, benimkilerin yarın elimde olacak olmasına rağmen.

• Dayanamadım Bende hemen the last us sipariş verdim umarım oyun gelir bir de kitap aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p28 -- 25 Ocak 2015; 19:23:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açıldıktn yarım saat sonra, yani cuma akşam 10 küsürde, sipariş verdim. Hero Ed. LBP 3 ve UC3 Spec. Ed. + Bir süredir merak ettiğim 2 kitabı sipariş ettim. Benim siparişimde hala her bir parça tedarik sürecinde görünüyor. Bu aldıkları kargolandı gözüken arkadaşlar ne sipariş verdiler saat kaçta sipariş verdilerde bunların siparişleri kargolandı; hele bi deyiversinler merak ediyoruz.
  • PlayForFun kullanıcısına yanıt
    hocam elinize ulaşınca resim çekip paylasabilirmisiniz infamous heronun o fiyata verildigini gözümle görmeden inanmam

• Paylaşırım hocam.

• yalnız o editionda figür ve çanta var. Onlarla doğsam hayır demezdim :D
  • bende geçtim 2 adet hero edition bakalım fiyat süper uygun.
  • haber veren arkadaşa teşekkürler bende 2 oyun aldım gelirse birde ps3 alırız artık
  • Ne öZelliği var bu oyunun

• Direk 1 tane infamous 2 siparişi verdim. Bu fiyata yok yani:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super fiyatlar, cok tesekkurler konuyu acan arkadasa.

@2, yorumun de pek talihsizmis.
  • Bende gt6 aldım bir tane

• Last of us'u geçen gün dr'den sipariş geçtim halen hareketlenme yok 5 gün tedarik süreci vardı bakalım nolcak. şimdi de bimeks'den beyond two souls aldım 1 ila 3 gün içresinde kargolancakmış.
  • stokçular olmasaydı,insanlar sadece ihtiyacı olan ürünleri alsaydı belki böyle olmazdı,hatırlayın amazon kulaklık konusu.. herkes indirim talep etti,sonra neden türkiyeye ürün yollamıyorlar diyoruz

sadece ihtiyacım olan ve gerçekten oynamak istediğim oyunları aldım şahsen,imza falan toplanacaksa ben varım ürünleri göndermezlerse
  • Forumda baksan 100 kişi aldım diyor. hiç mi kimse aramıyor müşteri hizmetlerini? aynı indirimler tüm heryerde yapıldı normal sürümleri dağıtıldı gün içinde tükendi.

d&r 4 gündür sipariş alıyor kimseye ulaşan birşey yok sipariş de hala acık herkez sipariş veriyor arayıpta kimse teyit almıyor hero mu normal sürümmü ey gidi eyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: s103r

Forumda baksan 100 kişi aldım diyor. hiç mi kimse aramıyor müşteri hizmetlerini? aynı indirimler tüm heryerde yapıldı normal sürümleri dağıtıldı gün içinde tükendi.

d&r 4 gündür sipariş alıyor kimseye ulaşan birşey yok sipariş de hala acık herkez sipariş veriyor arayıpta kimse teyit almıyor hero mu normal sürümmü ey gidi eyy

yaa moral bozmasana hocam,biz belki o umutla mutlu oluyoruz? ya gelirse?
  • Gelmeyeceği aşikar beyler adamlar hala siparişi kapamadı bu kadar ürünü karşılayabileceklerini aklınız alıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Gelmeyeceği aşikar beyler adamlar hala siparişi kapamadı bu kadar ürünü karşılayabileceklerini aklınız alıyor mu

Neden kapasınlar? Ellerine sıcak sıcak nakit para geçiyor. 1 haftaya siparişleri iptal edip 1 ay para iadesiyle uğraştırırlar. Bu zamanda bizim paralarla kar yaparlar. Oh mis ne güzel iş
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.