Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasonBaba

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Gelmeyeceği aşikar beyler adamlar hala siparişi kapamadı bu kadar ürünü karşılayabileceklerini aklınız alıyor mu

Neden kapasınlar? Ellerine sıcak sıcak nakit para geçiyor. 1 haftaya siparişleri iptal edip 1 ay para iadesiyle uğraştırırlar. Bu zamanda bizim paralarla kar yaparlar. Oh mis ne güzel iş

Onu diyorum zaten ama bir yandan da bu rezillikle neden adlarını lekelesinler diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s103r

Forumda baksan 100 kişi aldım diyor. hiç mi kimse aramıyor müşteri hizmetlerini? aynı indirimler tüm heryerde yapıldı normal sürümleri dağıtıldı gün içinde tükendi.

d&r 4 gündür sipariş alıyor kimseye ulaşan birşey yok sipariş de hala acık herkez sipariş veriyor arayıpta kimse teyit almıyor hero mu normal sürümmü ey gidi eyy

ne 4 günü 2 gündür var indirimler haftasonu nasıl ulaşacak zaten ? aynı gün dnr da xbox one controllerda da indirim oldu ve biraz önce temin edilemiyor a geçti yani bitmiş olsa direk otomatik geçer zaten adamın biri bilgisayar başında duruyor ona göre açıyor kapatıyor değil ya olay, sisteme ellerindeki miktarı girmiştirler sipariş o sayıya ulaşınca otomatik kapanır zaten

• Hiçbişey olmaz,gonderirler.

Risk

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

Ne öZelliği var bu oyunun

Icinde canta,oyun figuru vb.seyler var.Normal fiyati yanlis bilmiyorsam 300 TL civarı.

Bii tane aldım bende

• Şu çantalı olan infamous gelirse yüzyılın sıcak fırsatı olacak sanırım.

• 3 5 tane alanlar, kulaklarınız çınlasın. 1 tane kullanıyorsunuz, ne gerek var?

• arkadaşlar ilk defa internetten alışveriş yaptım last of us ve god of war aldım 58 tl geldi gelecek oyunlar cd olarakmı gelecek yoksa kod falanmı gönderecekler
  • iyi araştır kaç gün olduğunu gör

sistem diyorsunda ben webmasterim. madem sisteme girmişler bir sayı d&r kimdirki binlerce ürün temin edicek size?

onlarca kişi sipariş verdi. toplu toplu sisteme hala gir 999 adet sipariş ver ödeme sekmesine gec gör. neyin ne olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

arkadaşlar ilk defa internetten alışveriş yaptım last of us ve god of war aldım 58 tl geldi gelecek oyunlar cd olarakmı gelecek yoksa kod falanmı gönderecekler

Kutulu cd şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

arkadaşlar ilk defa internetten alışveriş yaptım last of us ve god of war aldım 58 tl geldi gelecek oyunlar cd olarakmı gelecek yoksa kod falanmı gönderecekler

Kutulu cd şeklinde.

birde kardeş bir şey daha soracağım kredi kartıyla alışveriş yaptım ürünler geldiğinde kredi kartını kullanmaya gerek varmı kusura bakma ilk defa alışveriş yaptımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Last of us'u geçen gün dr'den sipariş geçtim halen hareketlenme yok 5 gün tedarik süreci vardı bakalım nolcak. şimdi de bimeks'den beyond two souls aldım 1 ila 3 gün içresinde kargolancakmış.

Hocam bimexten alinan oyunda 8,5 tl kargo çıkıyo. Onu sifirlayabildiniz mi ne kadarlik alışverişe kargo almiyorlar. Bilen var mi?

• cegabo85 kullanıcısına yanıt
    Limit hakkında bi bilgim yok ama 6 lira civarı kargo tuttu.
  • quote:

quote:

quote:

Kutulu cd şeklinde.

birde kardeş bir şey daha soracağım kredi kartıyla alışveriş yaptım ürünler geldiğinde kredi kartını kullanmaya gerek varmı kusura bakma ilk defa alışveriş yaptımda

Kargo gelince imza atıp, ürünleri teslim alacaksın o kadar. Kredi kartına falan gerek yok bir daha.

• Şu saatte hala hero edition alanlardaki umut kimsede yok yalnız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kutulu cd şeklinde.

Kargo gelince imza atıp, ürünleri teslim alacaksın o kadar. Kredi kartına falan gerek yok bir daha.

eyvallah kardeş aslında hero edition alsammı acaba öyle paket gelirmi

• DR'de calısan yetkili biriyle gorustum simdi. Bu oyunların Edition surumleri anlasma gereği Türkiye'de büyük oranda DR'de satılıyormus. Sony bu indirimleri 3 gün önceden bildirip belirtilen oyunlarda indirim yapılmasını istemiş. DR'de aldığı sipariş kadar SONY'ye sipariş geçecek sanırım. Edition oyunlarda da DR'nin öncelik hakkı ve en fazla ürün alma hakkı bulunuyormus.

Sitede sipariş bitmediyse ürünler tedarik edilip gönderilir dedi arkadaş hiçbir problemde cıkmaz dedi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kutulu cd şeklinde.

eyvallah kardeş aslında hero edition alsammı acaba öyle paket gelirmi

Buna kimse emin olamaz. Garanti olsun diyorsan yarın müşteri hizmetlerini ara ve ürünü sor. Stok ve temin bilgisi vesaire. Ha alırsan %50 gelir %50 iptal olur, sana kalmış

• arkadaşlar burda gelmez yaygarası yapmayın.
    tedarik edilemeyecek ürün için tüm teknoloji marketlerinin sitelerinden sipariş toplandığınız nerde gördünüz siz?
  • Ümitvar olunuz arkadaşlar ürünler gelecek tedarikçi Sony olduktan sonra problem olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah akıl fikir versin. Gönderirse büyük sürpriz olur ve çok güzel olur, göndermezse de paramızın üstüne yatacak değil ya geri alırız. Amma dert ettiniz hep işsizlikten bunlar
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.