Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xaero

DR'de calısan yetkili biriyle gorustum simdi. Bu oyunların Edition surumleri anlasma gereği Türkiye'de büyük oranda DR'de satılıyormus. Sony bu indirimleri 3 gün önceden bildirip belirtilen oyunlarda indirim yapılmasını istemiş. DR'de aldığı sipariş kadar SONY'ye sipariş geçecek sanırım. Edition oyunlarda da DR'nin öncelik hakkı ve en fazla ürün alma hakkı bulunuyormus.

Sitede sipariş bitmediyse ürünler tedarik edilip gönderilir dedi arkadaş hiçbir problemde cıkmaz dedi...

Arkadaş noktayı koymuş eğer doğruysa. Rahat olabilirsiniz yani
  • 3 adet oyunda ben aldım bakalım hadi hayırlısı
  • quote:

DR'de calısan yetkili biriyle gorustum simdi. Bu oyunların Edition surumleri anlasma gereği Türkiye'de büyük oranda DR'de satılıyormus. Sony bu indirimleri 3 gün önceden bildirip belirtilen oyunlarda indirim yapılmasını istemiş. DR'de aldığı sipariş kadar SONY'ye sipariş geçecek sanırım. Edition oyunlarda da DR'nin öncelik hakkı ve en fazla ürün alma hakkı bulunuyormus.

Sitede sipariş bitmediyse ürünler tedarik edilip gönderilir dedi arkadaş hiçbir problemde cıkmaz dedi...

iyide hocam kim o yetkili biri müşteri hizmetlerinimi aradınız değilse her hangi bir magazadan bir elamanda dümen olma şansı var akıl alıcak iş değil

kim acıklıyabilir bunu şuana kadar onlarca stokcu ürünü sipariş vermesine ettiği halde nasıl oluyorki sistem 999 adet daha ekliyor ben bunu anlamadm valla herkez verdi sipariş bi ben vermedim takipteyim net bişey göremiyoruz herkez bedavaya veriyor gibhi duruyor

oyunları verme şansları bence var ama hero olucağını sanmıyorum düz version diye tahmin ediyorum

sony nin indirim yaptırdığı magazalar belli hiç birisi yapmadı hero vs değişik paketlerde bu sitede mevcut inşallah herkez alır oyununu stokculara kalmaz kimse

• Ürünler gelecek diyen arkadaş collector editionlardan milyonlarca üretilmiyor.DR burda karşılayamayacağı siparişi alıyor 2 gün sonra görürsünüz zaten Türkiye gibi bir yere binlerce collectors editinn gelmez zaten dünyaçapında bu kadar üretiblmiyor ki bu ürünler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonBaba

quote:

rahatladım :D

• Ulan koskaca d&r sizin 30 tl nizi cepe atmanın derdinde sanki görende milyon tl lik yatırımını garanti altına almaya çalışıyor sanır
  • aldım bende 3 tane oyun bakalım sonuç ne olucak bide last of us gelirse türkçe versiyon mu olur acaba
  • Beyler 1 adetten fazla alan yabani fırsatçı arkadaşlara haberim var kampanya şartları gereği mesafeli satış sözleşmesine kampanyadan sadece 1 ürün faydalana bilir 1den fazla ürün alan alıcının ürünlerini fes etme hakkı satıcıda gizlidir mesajı artilayin üstte dursun bu sadece 29liraya aynı oyunu alanlar için geçerli 29liraya kampanyalı ürünlerden birer adet alırsanız sorun olmuyor mesajı artılayın kimse ac gözlülük yapmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

quote:

quote:

biz çok gördük D&R'ın 3 hafta sonra arayıp temin edemiyoruz sipariş iptal dediğini...

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Beyler 1 adetten fazla alan yabani fırsatçı arkadaşlara haberim var kampanya şartları gereği mesafeli satış sözleşmesine kampanyadan sadece 1 ürün faydalana bilir 1den fazla ürün alan alıcının ürünlerini fes etme hakkı satıcıda gizlidir mesajı artilayin üstte dursun bu sadece 29liraya aynı oyunu alanlar için geçerli 29liraya kampanyalı ürünlerden birer adet alırsanız sorun olmuyor mesajı artılayın kimse ac gözlülük yapmasın.

infamous 2 nin hem hero hem special sipariş ettim birer tane sıkıntı olmazdeğil mi bir dekesin bilgi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R nin yamukluk yapacağını ben de düşünmeye başladım ama çalışanlarından dolayı..
    Ne oldu dün anlatayım.
    Dbakırda ninovada olan mağazasına dün akşam 21:30 gibi gittim.1 adet little big planet vardı.Fiyat 179 yazıyordu.Bu oyunu alacağımı ve de fiyatuın 29a düştüğünü söyledim çalışan iki elemana.BAna bunun fiyatının düşmediğini , yeni oyun olduğunu saçmaladılar.Ben de üstelemedim oyunu yerine bırakıp çıktım.Bu sabah da 10:35 gibi yeniden gittim mağazaya.Oyunu sorduğumda satıldığını söylediler.İşte bu kadar şe....iz olamaz bu çalışanlar.Bunları şikayet edeceğimi söyledim.Yarın şikayet edeceğim.Bu kadar kısa zamanda satılması zor geliyor.Çünkü akşam 22:00da kapanıyor ve sabah 10:00da açılıyor bu avmler..Şikayetvar.com bekle yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

quote:

quote:

biz çok gördük D&R'ın 3 hafta sonra arayıp temin edemiyoruz sipariş iptal dediğini...

bir eso bir inf hero aldım,olmadı esoyu alır 30 lirayı iade alırım veya ac 2 ve kitap alırım sorun değil hocam çok büyük para değil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Beyler 1 adetten fazla alan yabani fırsatçı arkadaşlara haberim var kampanya şartları gereği mesafeli satış sözleşmesine kampanyadan sadece 1 ürün faydalana bilir 1den fazla ürün alan alıcının ürünlerini fes etme hakkı satıcıda gizlidir mesajı artilayin üstte dursun bu sadece 29liraya aynı oyunu alanlar için geçerli 29liraya kampanyalı ürünlerden birer adet alırsanız sorun olmuyor mesajı artılayın kimse ac gözlülük yapmasın.

infamous 2 nin hem hero hem special sipariş ettim birer tane sıkıntı olmazdeğil mi bir dekesin bilgi mi

Dostum dr dan sağlam bilgi seninki sorun olmaz ama 2ser 2ser hero alanların arasında eleme yapılacak bazılarındaki 2 yada daha fazla oyunda iptal edilip para kredi kartlarına tekrar yüklenecek neden bu kişilerden iptal edilecek dersen bunlar o maddeye uymuyorda teker teker alan herkeze gelicek kesin bilgi.

• teşekkürler, bende infamous ve last of us aldım 1 er tane
  • Xaero X kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın da pazar gecesi saat 10 buçukta hangi yetkiliyle nasıl görüşebildiniz, çok enteresan... Üçüncü ağızdan böyle yarım yamalak bilgiler bana manipülatif geliyor. Umarım dediğiniz gibi sorun çıkmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Dostum dr dan sağlam bilgi seninki sorun olmaz ama 2ser 2ser hero alanların arasında eleme yapılacak bazılarındaki 2 yada daha fazla oyunda iptal edilip para kredi kartlarına tekrar yüklenecek neden bu kişilerden iptal edilecek dersen bunlar o maddeye uymuyorda teker teker alan herkeze gelicek kesin bilgi.

mantığım almıyor nasıl nu fiyata hero edt satarlar dşye gelmez diye special de sipariş ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Diyosun ki 1000 ayrı kişi hero paketi alacak ve herkese gelecdk . Böyle bir şeyin olması imkansız.

• quote:

Evet bu dogru ben fifa 15 aldıgımda ultimate edition almak istiyordum türkiyede sadece d&r'de varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: tt7n4

Diyosun ki 1000 ayrı kişi hero paketi alacak ve herkese gelecdk . Böyle bir şeyin olması imkansız.

Emin gelmezse sizin gibilerin ac gozlulugu yüzünden herkes ayrı ayrı 1000 tane almamıştır aldıysa zaten gelmez stokta yoksa ama 3 er 3er alan ac gözlü benciller yüzünden bizde bekliyoruz ........

• 1 tane aldım sadece infamous 2 gelir umarım

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.