Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf biblo için oyun aldım :) bende ps4 var. ürünler gelince 2. el ilan kısmında patlama yaşanır diye düşünüyorum:)
  • Bende infomaus 2 hero edition almayı düşündüm ama youtuben baktığımda benim için kutudan önemsiz şeyler çıkınca vazgeçtim alsaydım satmayacaktım infomaus 2 kegameste 20 tl sadece oyunu gider oradan alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 26 Ocak 2015; 5:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 var bende pc guclu degil sirf ps3 oynuyorum benim gibi biri icin harika oldu last of us infamous 2 psn allstars battle royale infamous 1 starhawvk mag oyunlarinin tamamini 110 liraya aldim 10 tane oyunum oldu 16 uzun sure gider bana ama ps3 sahibi olmayipta satmayi dusunen arkadaslar hic ticareti ogrenememisler sizin sahip oldugunuz mala sizden cok once sahip oldu bile millet :)

• daha önce dr den film box set siparişi vermiştim 2 gün sonra box seti beklerken hesabıma paranın geötiğini gördüm açıp sorduĞumda box seti iptal olduğunu bu yüzden de para iadesi yapıldığını söylediler yani merak etmeyin paramızı eğer ürün gelmezse son kuruşuna kadar alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrtrk -- 26 Ocak 2015; 8:20:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

http://www.hepsiburada.com/liste/mag-ps3/productDetails.aspx?productId=gamesonyps71922484&categoryId=1200412

bu oyunda 14 tl ilgilenenlere

Oyun kullanım dışı satmaları tüketici hakkına aykırı, online temelli ve online ı kapalı
  • Gt6 online kargo ücretsiz satılan yer varmı?

• Beyler hero edition gelmeZ demeyin benimki kargoya verilmis mesela bugun yarin elimde olur buyuk ihtimal herkesin ki dd gelir

EDİT: Pardon beyler mobilden baktigim icin eski siparisimle karistirmisim hala tedarik asamasinda gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrt -- 26 Ocak 2015; 8:43:01 >
  • Hocam MAG için fazla heyecanlanmayın çünkü oyunu oynayamazsınız. Sunucuları kapandı ve sadece çoklu oyuncu seçeneği mevcut oyunda.

• Bndede ps4 var sirf cants ve figur icin aldim oyunu ps3u olan birine veririm ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Yanlış anlamayın da pazar gecesi saat 10 buçukta hangi yetkiliyle nasıl görüşebildiniz, çok enteresan... Üçüncü ağızdan böyle yarım yamalak bilgiler bana manipülatif geliyor. Umarım dediğiniz gibi sorun çıkmaz.

Bursadaki arkadaşımın eniştesi mağaza müdürü...
  • Gönderebilirler, zaten şuanda diğer satıcılarda 69-79 TL arası olan bir ürün. Sony'nin diğer ülkeler dahil ellerinde çok kalmış olabilir ve burada eritmeyi düşünüyorlardır :) gelir büyük ihtimal siparişiniz.
  • Stogu biten urunler satistan kaldirilmis lbp3 gubi yani stok sinirsiz degil.. Urunler gelecek

• God of War Ascension Special Edition ve InFamous 2 Hero Edition aldım :) haber vere arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Hocam MAG için fazla heyecanlanmayın çünkü oyunu oynayamazsınız. Sunucuları kapandı ve sadece çoklu oyuncu seçeneği mevcut oyunda.

Evet benimde gozumden kacmis yeni gordum simdi oyun gelirse direk geri mi gonderim ? Hepsi burada iade kabul ediyor mu bu durumlarda yoksa arsive ekleyip saklayayim mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

Sanki ekmek satiliyor da "ihtiyaci olanlar alsın" yaziyor millet... oyun bu oyun. Hayat bunlarsız da guzel ve yaşanabilir merak etmeyin. 2 tane aldım gelirse birini oynayip digerininin oyuncagini yakacagim malum kış vakti ihtiyacim var. Cdsini de balkona asıcam kuşlar pislemesin balkona.

Yıllarca her fırsatı ihtiyacı olan da aldı, alıp satacak olan da. Bu kaçınılmaz dostlarım yormayın kendinizi.
    1 tane stok koysaydı neden az koymuş diyecektik. Çok stok var simdi de neden çok aliyorsunuz deniyor. 8 10 tane alan da bunlari bi şekilde oynayacaklara ulaştıracak, belki 3-5 lira fazlasına. Bu kadar bollukta faiş fiyata satamayacak kimse ürünler gelirse korkmayın. Hatta 8-10 tane alan satamadığından daha da düşük fiyata vermeye başlar böylelikle faydası olur "ihtiyacı olanlara"...

aynen öyle aldık işte 5er tane tutup 100tl ye satacak degilim 50den koyarım baktım olmuyor 40dan gider bitek heroların hepsi gelirse iyi olur hastasına 100tl den temiz gider gibi duruyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

Ps3 var bende pc guclu degil sirf ps3 oynuyorum benim gibi biri icin harika oldu last of us infamous 2 psn allstars battle royale infamous 1 starhawvk mag oyunlarinin tamamini 110 liraya aldim 10 tane oyunum oldu 16 uzun sure gider bana ama ps3 sahibi olmayipta satmayi dusunen arkadaslar hic ticareti ogrenememisler sizin sahip oldugunuz mala sizden cok once sahip oldu bile millet :)

eminmisin ?? hala cayır cayır ps3 satılıyorken neye göre kime göre :))
  • sitede satılan uncharted 3 ve God of War Ascension Special Edition türkçe mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 26 Ocak 2015; 10:28:45 >
  • LBP’in stoklar tükenmiş, ama Infamous 2 Hero Edition bitmemiş daha ilginç :) O kadar Hero Edition var mı yav stoklarda :)

Hastasına 100 Liradan satmayı düşünen vatandaş, N11’de 74 Liradan satılmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 26 Ocak 2015; 10:31:01 >
  • Bende kaptım ama birer tane. Aç gibi yağmalayanlara diyecek birşey bulamıyorum.

• Cumartesi günü almıştım Infamous 2 Hero Edition ve Last of Us GOTY oyunlarını. Şu an bu oyunlar için " Geçici olarak temin edilememektedir " yazıyor. Siparişlerim kısmında ise her ikisine de " Tedarik sürecinde " yazıyor. Umarım gönderirler bi umut işte özellikle COLE un sırt çantasına bayıldım :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.