Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizde de dnr ın arayüzü değişip duruyor mu ? bende bi eski arayüz çıkıyor bi yeni arayüz çözemedim bu işi
  • Tüm marketlerde indirim var real kipa bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Cumartesi günü almıştım Infamous 2 Hero Edition ve Last of Us GOTY oyunlarını. Şu an bu oyunlar için " Geçici olarak temin edilememektedir " yazıyor. Siparişlerim kısmında ise her ikisine de " Tedarik sürecinde " yazıyor. Umarım gönderirler bi umut işte özellikle COLE un sırt çantasına bayıldım :)

aynen anasayfadaki duyuruda kalkmış stok bitmiyor diyenler rahat nefes alabilir artık ama hala fazladan sipariş almış olma ihtimalleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

quote:

Cumartesi günü almıştım Infamous 2 Hero Edition ve Last of Us GOTY oyunlarını. Şu an bu oyunlar için " Geçici olarak temin edilememektedir " yazıyor. Siparişlerim kısmında ise her ikisine de " Tedarik sürecinde " yazıyor. Umarım gönderirler bi umut işte özellikle COLE un sırt çantasına bayıldım :)

aynen anasayfadaki duyuruda kalkmış stok bitmiyor diyenler rahat nefes alabilir artık ama hala fazladan sipariş almış olma ihtimalleri var

Umarım öyle birşey olmaz usta. Hevesimiz kursağımızda kalır eğer öyle olursa

• aynen hocam degisiyor arayuz surekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabat saat 9 da aldım şu an hepsinde stok yoktur diyor.
  • Ürünler tükenmiş, geçmiş olsun.

• Stoğun bittiğini duyduğuma bu kadar sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi valla

• Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    +1 aynen hocam

• Beyler o Hero Edition gelmeyecek gibi, umarım yanılırım.
    Daha önce benzer bir rezillik yaşanmıştı bu forumda.
    Ben de konu açıldıktan 1 saat sonra sipariş verdim hala tedarik sürecinde.
    Hani en kötü 100 adet stok koyarsın ama 4 gün sipariş aldılar forumda 10 tane alan adam var ki Hero edition zamanında iyi de sattı ve limitli bir sürüm bu kadar talep karşılanamaz.
    Tek tesellim zamanında Killzone Helghast Edition'ı 60 liradan satmışlardı aynı şekilde patlamıştı forum herkesin ürünü gelmişti bana da gelmişti ama kutusu yırtık idi o ayrı, kafam kadar helghast kaskı hala dolaplığımda belki bu da gelir aynı şekilde.
    Bu arada içinde çanta olduğunu yeni farkediyorum gayette şıkmış kullanırım ben onu.
    Dnr yetkililerinin de hiçbirinin bu konu hakkında bilgisi olduğunu sanmıyorum orada çalışan eleman tabi kesin gelir diyecek tabi sonuçta orda çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 26 Ocak 2015; 11:10:35 >

• Bu kadar siparişi gönderebilirlerse helal olsun. Biraz önce baktım, sipariş sayfasında herhangi bir değişiklik yok.
  • İade kabul ediyor, oynayamayacağınız oyunu arşivde tutmayın derim başka bir şey alırsınız. :)
  • last of us bitmiş:( infamous'u alabildim sadece
  • infamous 2 54.99 tl olmuş

• Bence de artık "stok bitti" olmasının sebebi, ellerindeki kadar sipariş almaları değil, hafta sonu açık bırakıp, pazartesi bu saatte birilerinin lütfedip stok kontrolü yapmasından.

Yani hepsi 3 gün alınabilip, şu an aynı anda stok bitmiş olamaz illa ki.
    Dünya kadar fazladan sipariş aldılar, net.
  • LOU türkçe altyazılı infamous 2 ise türkçe dublaj diye biliyorum. İngilizce olarak gelmez dimi? başka bi yer olsa anlarım da D&R da böyle birşey olmaz inşallah :(
  • Evet arkadaşlar an itibariyle D&R ' da ' geçici olarak temin edilememektedir' olarak görünen oyunların listesi ;

Sanırım genel bir stok kontrolü yapacaklar ne durumdayız? diye.

God of War Ascension Special Edition PS3
    InFamous 2 Hero Edition PS3 /TUR
    InFamous 2 Special Edition PS3 / TUR
    The Last Of Us Goty Edition PS3
    Uncharted 3: Drake's Deception Special Edition PS3
    Uncharted 3: Drake's Deception PS3
    God of War Ascension PS3
    Book of Spells/Wonderbook/EXP PS3
    Resistance Fall Of Man PS3
    Starhawk PS3
  • 10 tane alanlara 1 tane yollayabilirler belki herkes tüm alanları mağdur etmektense.
  • Bende Cuma ilk alanlardanım Hero edition,Last Of Goty ve Puppeteer almıştım aynı sipariş içinde ve hala sipariş takibine baktığımda tedarik ediliyor yazıyor.Aynı şey Teknosa'dan aldığım Beyond Two Souls ve Vatan'dan aldığım Little Big Planet 3 içinde geçerli.Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi Cuma'dan beri ilk defa stoklara bakıyorlarsa ki öyle bir ihtimal var,yandık demektir belkide hiçbiri gelmez.Ama heralde D&R ve yukarıda saydığım mağazaların İnternet stoğu ve mağaza stoğu ayrıdır diye düşünüyorum...Yoksa ben mi çok safım
  • quote:

LOU türkçe altyazılı infamous 2 ise türkçe dublaj diye biliyorum. İngilizce olarak gelmez dimi? başka bi yer olsa anlarım da D&R da böyle birşey olmaz inşallah :(

Last of Us'ın normal sürümü Türkçe ama GOTY sürümünde Türkçe var mı bilmiyorum. Şimdiye kadar mağazalarda bu sürümü hiç görmedim. Uncharted 3 GOTY'de Türkçe dil desteği olduğuna göre büyük ihtimalle onda da vardır.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.