Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 05'de InFamous 2 Hero Edition ve The Last Of Us Goty Edition almıştım 1'er tane, şu an stok yok diyor. Umarım gönderirler
  • Hiç yollamama durumu olacağını pek sanmıyorım. Belki belirli bir stok ayırdılar. Sipariş sırasına göre, stok sayısı içerisinde sipariş verenlere gönderebilirler.

Ya da hepsini yollayacaklar,
  • xbr kullanıcısına yanıt
    İnternet ve mağaza stoğu ayrı. Beyond Two Souls, LittleBigPlanet 3, Gran Turismo 6 mağazalarda varken inFamous 2 Hero Edition hiçbir mağazada yok. 4 yıl önce çıkmış oyunun özel sürümünü nereden bulup satışa çıkardılar gerçekten ilginç.
  • Az önce aradılar, iade edeceklermiş.

Şaka len şaka hala ümit etmeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

10 tane alanlara 1 tane yollayabilirler belki herkes tüm alanları mağdur etmektense.

Böyle bir sistemde daha önce çalıştığım için sistem öyle işlemiyor :) adam 100e böleceğine, 100 tane göndermek daha kolay geliyor :) eee Burası türkiye sonuçta parayı veren düdüğü çalar :)
  • musteri temsilcisi o kadar emin konustuki gelmesse arayip fircayi basicam:)
    -siz aldiginizda stok varmiydi beyfendi?
    -evet
    -ozaman gelmeme gibi bi ihtimal yok rahat olun.
    ozguven patlamasi vardi.zamaninda aldigim kitaplar icin temin edemiyoruz diyolardi.Umarim gelir herkesinki.Beklemeye devam:)

• mail attılar temin sorunsalından dolayı ücret iadesi yapılıcakmış
     D&R da tedarik Rezaleti!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriny -- 26 Ocak 2015; 12:11:24 >
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    Usta böyle şakalar yapma ya
  • Tedarik süreci bugünde devam edecektir. Cuma gününe anca belli olur kanımca
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Satışı yaptıkları için mecburen yollayacaklarını düşünüyorum . Eğer stokta yoksa bunu satış öncesi alıcıya bildirmeliler aksi takdirde alıcı ürünü satın aldıktan sonra (tedarik süreci biraz uzasada) tedarik edip alıcıya yollamaları gerekmekte .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eriny

mail attılar temin sorunsalından dolayı ücret iadesi yapılıcakmış

nezaman almıştınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eriny

mail attılar temin sorunsalından dolayı ücret iadesi yapılıcakmış

Geçmiş olsun beyler ürünler yattı Hocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz?

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    10 tane alan adam hediye veya kendine almıyordur çok belli ayrıca böyle özel koleksiyon ürünlerine umarım sınır koyarlar yani en fazla 1 adet almak gibi geri kalanı ticari anlamdaki alışlardır zaten bizler kullanıcı olarak bu adamlar yüzünden mağdur oluyoruz.
  • D&R siparişlerim hala tedarik sürecinde diyor, ümidi kestim sayılır. Ancak bimeks ürünler hazır, kargoya vercez kardeş diyor. Bakalım ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler var mı başka collecters edition herhangi bi sitede kaçırmayalım
  • Ürünler yattı ümitlenmeyin boşuna beyler

• bu sabah saat 9 da siparişlerim hakkında alısverısı yapıtığıma dair mail geldi. az önce müşteri hizmetlerini aradım. Elinizde olmayan bir ürünü nasıl var diye satmaya çalışıp daha sonradan sipariş iptal açıklamasında temin sorunu yazabiyorsunuz dedim. işte biz yetkili firmayı arıyoruz onların elinde yoksa iptal ediyoruz dedi. o zaman belli sayıda koyun insanları madur etmeyin. ki bununla kalmayıp ürünü taksitli alışveriş yapmıştım madem öyle kartıma taksit taksit ödenmesinide istemyorum dedim bunun için yapabiliceğimiz bir şey yok dedi. şikayet etmeyi düşünüyorum..
  • Sabah 10:50 gibi aldım ben infamous'u...Herhalde son alanlardan biri benim...Büyük ihtimal benim sipariş de güme gitti:)
  • d&r ın müşteri hizmetlerine çok güvenmem daha önce bluray bir film sip. vermiştim stok sorunu nedeniyle göndermediler ayrıca hiç temin zahmetine de girmediklerini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axiaziz

Bence de artık "stok bitti" olmasının sebebi, ellerindeki kadar sipariş almaları değil, hafta sonu açık bırakıp, pazartesi bu saatte birilerinin lütfedip stok kontrolü yapmasından.

Yani hepsi 3 gün alınabilip, şu an aynı anda stok bitmiş olamaz illa ki.
    Dünya kadar fazladan sipariş aldılar, net.

Haklı çıktınız hocam
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.