Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayanamadım. Ben de sipariş verdim. Hadi hayırlısı.
  • Elbette bırakmayız ama , şu firma sıkıntı çıkarıyor demek yanlış değil mi?2 gün olmadı siparişi vereli , artık konuya girmeye üşeniyorum.Gelmezse gelmesin .Dünyanın sonu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverlion

quote:

Orijinalden alıntı: murattari

quote:

quote:

quote:

quote:

Ankara'da olan arkadaşlar.kızılaydaki Dost kitabevine bi uğrayın derim.birçok oyunda indirim var.somestr tatili dolayısıyla pes 2015 fifa 2015 ve bir çok oyun 60 tl

HOCAM PS4 OYUNUDA VARMI DOSTTA
    ?HOCAM PS4 OYUNUDA VARMI DOSTTA

var hocam.60 tl ye bir cok oyun var ps4 ps3 için son çikan oyunlardan

sincandan kalkıp gitcem gözünüze çarpan varmıydı

fifa 2015 pes 2015 call of duty nin son versiyonu.bir çok oyun 15 tatil indiriminde hocam

hocam fifa 15 ps4 60tl ise hemen koşayım sende gel bi yemegimi,y e olurmu

valla hocam ben şuan dikmendeyim.başka bir sefere nasip kısmet olursa yeriz yemek birlikte.hiç kaçırma koş hocam sor oradaki kasadakilere de.bitmeden yetiş.2 gün önce 60 tl idi yemin ederim bir çok yeni oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Elbette bırakmayız ama , şu firma sıkıntı çıkarıyor demek yanlış değil mi?2 gün olmadı siparişi vereli , artık konuya girmeye üşeniyorum.Gelmezse gelmesin .Dünyanın sonu değil

Dünyanın sonu değil de o kadar ümitlendi millet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ankara'da olan arkadaşlar.kızılaydaki Dost kitabevine bi uğrayın derim.birçok oyunda indirim var.somestr tatili dolayısıyla pes 2015 fifa 2015 ve bir çok oyun 60 tl

fifa 2015 pes 2015 call of duty nin son versiyonu.bir çok oyun 15 tatil indiriminde hocam

valla hocam ben şuan dikmendeyim.başka bir sefere nasip kısmet olursa yeriz yemek birlikte.hiç kaçırma koş hocam sor oradaki kasadakilere de.bitmeden yetiş.2 gün önce 60 tl idi yemin ederim bir çok yeni oyun

ya şimdi aradım 230tl 60 tl indirimi var 170tl dedi bana telefondaki eleman nasıl oldu çözemedim fifayı sordum ben ama yarın bi gideyim bakayım

• Alondate kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızda daha dikkatli ve seçici olursanız belki bu durumla karşılaşmazsınız.

Mağaza hakkında ve internet alışverişi hakkında bir şey bilmediğiniz çok açık. İnsanlar hakkında da bilginiz olmadan yorum yapmayın. Burada yaptığım alışverişlerle hava atacak da değilim ama bilmeden yorum yapmamanız sizi açınızdan da çok daha iyi olur. Böyle olursa belki bir gün forumda birine kızmadan, rahatça uyuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Arkadaşlar internetten almak varken niye mağazaya gidip kontrol ediyorsunuz ki?

Hocam yaşça küçük arkadaşlar da var forumda ya da kredi kartı kullanmayan veya nakit taşımayı seven.
  • Bu saatten sonra alsak gönderim yaparlar mı ? Yoksa oyalayıp iptal ederler mi ürünleri ?
  • Merhaba, önceden sipariş verenlerden eline ulaşan var mı ? Bulunduğum yerde 3 gün kalacağım, geliyorsa sipariş vermeyi düşünüyorum.

En garanti şekilde D&R'i arayıp soran oldu mu ?

No: (216) 554 16 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Ocak 2015; 18:55:25 >
  • quote:

Aynı ürün 10 dk'lık mesafedeki mağazada da varsa niye kargo ile alayım ve kargonun gelmesi için 1-2 gün bekleyeyim. Gidip mağazadan kontrol edip alır, eve gelince de oynamaya başlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Yorumlarınızda daha dikkatli ve seçici olursanız belki bu durumla karşılaşmazsınız.

Mağaza hakkında ve internet alışverişi hakkında bir şey bilmediğiniz çok açık. İnsanlar hakkında da bilginiz olmadan yorum yapmayın. Burada yaptığım alışverişlerle hava atacak da değilim ama bilmeden yorum yapmamanız sizi açınızdan da çok daha iyi olur. Böyle olursa belki bir gün forumda birine kızmadan, rahatça uyuyabilirsiniz.

Senin şu an burada birer birer ovecegin tum prestijli magazalardan ben sayisiz alisveris yaptim ve en azindan 1 kere ya kargom gec geldi, ya da urun elimizde kalmadi ayagi yapip ne ucreti geri verdiler ne de hediye ceki verdiler. Senin yaptigin tum isler hatasizdi diye kalan herkesin alisverisleri de oyle olacak degil mi cok haklisin gercekten

Ben musteriyim. 1 liranin, 1 gun bile gec gelen kargonun hesabini cok guzel de yaparim. Kimse de bana tek kelime edemez

İnsanlar hakkinda bir sey bilmeden konusma diyorsun da sen benim hakkimda ne biliyorsun? D&R'in cizgi roman-manga bolumundeki tum kitaplar komple benim kitapligimda. Sadece senin gibiler bilir bazı şeyleri tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alondate -- 25 Ocak 2015; 18:44:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya şimdi aradım 230tl 60 tl indirimi var 170tl dedi bana telefondaki eleman nasıl oldu çözemedim fifayı sordum ben ama yarın bi gideyim bakayım

valla gözümle gördüm hocam.yoksa niye yalan konuşayım.playstation 4 almaya niyetlendiydim.bi oyunlara bakayım dedim hatta dost kitabevinde yarıyıl indirimi oluyor çünkü herzaman.baktım evet indirimde birsürü oyun

• quote:

quote:

Hocam yaşça küçük arkadaşlar da var forumda ya da kredi kartı kullanmayan veya nakit taşımayı seven.

Hee anladım hocam pardon ben de sorun falan mı çıkıyor dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla gözümle gördüm hocam.yoksa niye yalan konuşayım.playstation 4 almaya niyetlendiydim.bi oyunlara bakayım dedim hatta dost kitabevinde yarıyıl indirimi oluyor çünkü herzaman.baktım evet indirimde birsürü oyun

hocam estafurullah öyle bir düşüncem olmadı ben diyalogu aktardım neyse bakalım yarın bi

• Alondate kullanıcısına yanıt
    İşte, "Burada yaptığım alışverişlerle hava atacak da değilim." derken bunu demek istemiştim. "D&R'in cizgi roman-manga bolumundeki tum kitaplar komple benim kitapligimda." diyerek nasıl biri olduğunuzu belli ediyorsunuz. Tebrik ediyorum, umarım bütün D&R sizin evinizde olur. Diyecek çok şey var yazdıklarınıza ama tartışmaya gerek yok yeri burası değil çünkü.
  • herodan bir sipariş geçtim oyun elimde olsa da figür için ve çanta için alınır açıkçası. 50 tlye tamamladım bari diğer ürünler gelse olmazsa iade çeki ile witcher 3 alırım -_-
  • Hero zor görünüyo bu saaten sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almadım çünkü göndermicekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşte, "Burada yaptığım alışverişlerle hava atacak da değilim." derken bunu demek istemiştim. "D&R'in cizgi roman-manga bolumundeki tum kitaplar komple benim kitapligimda." diyerek nasıl biri olduğunuzu belli ediyorsunuz. Tebrik ediyorum, umarım bütün D&R sizin evinizde olur. Diyecek çok şey var yazdıklarınıza ama tartışmaya gerek yok yeri burası değil çünkü.

Senin gibi kişiler nasıl sürekli başkalarının mesajlarını alıntılayıp, sonsuza kadar o tartışmayı devam ettiriyorsa ben de aynen öyle olacam artık Ben acaba bu oyunlar gelir mi gelmezse de neler yapılabilir mantıgı ile girmiştim bu konuya ama yine bir klasik dh forum ortamına denk geldim. Tamam sen çok kaliteli bir insansın, uslubun iyi, saygılısın ok anladık hepimiz

• Biz de yaptık bi hata. Ya tutarsa
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.