Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Adet InFamous 2 + 1 Adet Last Of Us kaptım.

Haber veren arkadaşlara teşekkürler.

Umarım bir sorun olmaz gönderirler.

Yukarıdaki Teknosa linkleri de çok iyiymiş.. PS3 son baharını yaşıyor heralde.
  • Ülkede bu oyunlardan bu kadar var mı gerçekten neyse indirim sakinleri #bugungunlerdenGalatasaray - Maçtan sonra takipteyim sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartım yok komisyonsuz olarak bana da 3 tane sipariş edebilecek bir babayiğit arıyorum parayı elden yada hesabına bir şekilde havale edeblirim. iyi günler.
  • kapışın beyler üçer beşer alın ihtiyacı olana bırakmayın sakın koyun kenara sonradan daha pahalıya satarsınız gariban adama kaçırmayın koşun
  • Arkadaşlar cidden üçer beşer almayın stok sıkıntısı oluşacak

• Sırf çanta ve figür için aldık bakalım hayırlısı olsun.
  • Bakalım salı çarşamba gelir herhalde oyun hakkında fikrim yok güzeldir umarım

• bu kadar siparişi sony tr eksiksiz göndersin diyecek bişey bulamam değerleri gözümde dahada artar. zaten adamlar gerektiği kadar desteği vermeye çalışıyor alt yazı olsun dublaj olsun. sonuçta bu kadar teknoloji sitesi hiç hesapta yokken bu kadar indirime gitmez demek ki sony'in elinde yeterli stok varki halen siparişler devam ediyor hani yok desek 2 gün öncesinden keserlerdi siparişleri. merakla bekliyorum sonuçları
  • Bu kadar InFamous 2 Hero Edition'u SONY üretmemiştir bile bence. kesin gelmicek siparişler düz göndericekler.
  • 2 gün sonra alıp hala gelecek diye umut edenler var. Bunlar koleksiyon sürümleri beyler dünyada bu kadar üretilmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt7n4

2 gün sonra alıp hala gelecek diye umut edenler var. Bunlar koleksiyon sürümleri beyler dünyada bu kadar üretilmiyor

İyi de birader d&r bunu bilmiyor mu bu rezilliği yaşayacağını bilse sipariş alır mı sence

• adres degişikligini fatura kesilmediyse yapabilirsin kendinde
  • ahmeddcicek kullanıcısına yanıt
    Dün gördüm ve avmye gittim sordum. Yoktu mağazada

• Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    Alıyorlar hocam dikkat etmiyor çoğu firma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Little Big Planet 3 şu anda "Ürün geçici olarak temin edilememektedir" gözüküyor. Stok varken ki sipariş ne olacak bakalım.

• Hepsiburada da infimaus 1 14 tl aldım kargoya verildi haberiniz olsun. Dr den de 3 oyunaldım. Gelmesse çekle kitap alırım np.

• Cuma gününe kadar geldi, geldi. Gelmezse umudunuzu kesin.
  • Aldım lbp 3. inşallah sıkıntı çıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 25 Ocak 2015; 17:07:35 >
  • Arkadaşlar lbpnin lbp 3 olduğuna emin misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Arkadaşlar lbpnin lbp 3 olduğuna emin misiniz?

ben de şüpheliyim aldım artık.Ama ps4 versiyonunda da 3 diye belirtmemişler.Eğer sıkıntı çıkarırlarsa ekran görüntüsünü çektim. delilim var.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.