Şimdi Ara

D&R da tedarik Rezaleti!? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.985
Cevap
29
Favori
63.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 Ocak 2015; 20:40:26 PlayStation bölümüne indirimin konusunu açmıştım ve 23.1.2015 20:55:34 Sipariş vermiştim. Kargo durumu Cumartesi günü güncellenmişti. Şimdi de "kargo indirildi." yazıyor.
  •  D&R da tedarik Rezaleti!?

d&r benim siparişimi iptal etmiş arkadaşlar, başka iptal gören var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metebyr -- 26 Ocak 2015; 13:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

23 Ocak 2015; 20:40:26 PlayStation bölümüne indirimin konusunu açmıştım ve 23.1.2015 20:55:34 Sipariş vermiştim. Kargo durumu Cumartesi günü güncellenmişti. Şimdi de "kargo indirildi." yazıyor.

hayırlı olsun,ben dün verdim siparişi eso ile birlikte,ikisi de tedarik sürecince ayriyetten teknosadan aldığım beyond da öyle...

•  D&R da tedarik Rezaleti!?

• 24 ocak 15.09'da vermişim siparişi, tedarik sürecinde gözüküyor hala. tlou ve uncharted 3 almıştım. gelir belki?
  • Sitesinde hala "Faturalandı, kargo bekleniyor" yazmasına rağmen, Bimeks geldi.
    Tahmin ettiğimiz gibi Bimeks' te sıkıntı yok.

D&R hala "tedarik aşamasında" yazamaya devam ediyor.
    Muhtemelen arkadaşlara gelmeye başladığına göre, sipariş sırasına göre göndermeye başladılar kısmet artık...

Ama bu kadar erken sipariş verene bile gelmeyen oyunlar oluyorsa, tahmin ettiğimiz gibi ellerine yüzlerine bulaştırdılar tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 26 Ocak 2015; 14:06:53 >
  • Benimkilerde iptal oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumda sonuna kadar giderim ben bu ürünleri almak için. D&R'a güvendik diğer yerlerden alabileceğimiz ürünleri D&R'dan aldık olan olaylara bak... Kampanyadan da yararlanamacağız iptal ederlerise...
  • 24 Ocak 00.03 de sipariş verdiğim tek oyun olan the last of us iptal arkadaşlar. Boşuna beklemeyin herkesinkini sırayla iptal ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mguldenn -- 26 Ocak 2015; 14:08:29 >
  • yanında xbox one controller da almıştım oda şuan temin edilemiyor yazıyor satış sayfasında onuda iptal ederlerse isyan çıkartırım gitsinler teknosadan vatandan amazondan alsın getirsinler
  • Ben de sağlam bir şikayet hazırlıyorum şimdiden, ha bir şey değişecek mi değişmeyecek.
    İçim soğur en azından biraz.
  • Sipariş verme sırasına göre mi iptal ediyorlar acaba. Sipariş zamanım "25.1.2015 14:05:15" henüz iptal edilmedi, ama eli kulağındadır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

D&R'dan aldığım ürünler yaklaşık bir saat önce geldi.

D&R da tedarik Rezaleti!?

Hayırlı uğurlu olsun güle güle oyna kardeşim.

• Olamaz olamaz kesinlikle olamaz iptal olamaz

• 2.5 saatte stoklar tükenmiş sanırım. Ürünleri gelen arkadaşla aramızda 2.5 saat var. Bence stoklarında 10 tane falan vardı
  • lan olm madem iptal edecektiniz neden bu kadar ürünü sattınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Sipariş verme sırasına göre mi iptal ediyorlar acaba. Sipariş zamanım "25.1.2015 14:05:15" henüz iptal edilmedi, ama eli kulağındadır :)

Aynen öyle, sırayla gidiyorlar, birazdan bizim gibi cumartesi sipariş verenlerin siparişlerine geçerler, sonra da pazar günü falan devam eder.

Koskoca D&R stoklarının da online bir database e bağlı olmadığını görmüş olduk.
    Bu kadar kalitesiz olabilirdi ancak, tebrik ederim.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: JasonBaba

quote:

Orijinalden alıntı: Axiaziz

Bence de artık "stok bitti" olmasının sebebi, ellerindeki kadar sipariş almaları değil, hafta sonu açık bırakıp, pazartesi bu saatte birilerinin lütfedip stok kontrolü yapmasından.

Yani hepsi 3 gün alınabilip, şu an aynı anda stok bitmiş olamaz illa ki.
    Dünya kadar fazladan sipariş aldılar, net.

Haklı çıktınız hocam

Maalesef evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 26 Ocak 2015; 14:22:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

yorumları görünce hemen dr ye baktım. 1 siparişte last of us ve 2 kitap almıştım onlar kargoya verilmiş gözüküyor . ayriyetten aldıgım hero edition ise tedarik sürecinde .

Hangi tarih ve saatte almistiniz acaba hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 26 Ocak 2015; 14:15:19 >
  • İptal mailleri bana da geldi. Bu sıcak fırsat sayesinde hafta sonum çok eğlenceli geçti, hatta kargo durumu güncellenir diye Pazartesi sendromu bile yaşamadım. Ama şimdi çok derin bir üzüntü içindeyim. Ne yapsak bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Olamaz olamaz kesinlikle olamaz iptal olamaz

Hotmailime bi geldi mail, JasonBaba JasonBaba. Bakıp okuyayım dedim, siparişler iptal yazıyor. Ne dedim siparişler iptal mi? Tekrar baktım iptal edildi yazıyor. Olamaz olamaz olamaaz, kesinlikle olamaz dedim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.