Şimdi Ara

D&R KILLZONE 3 HELGHAST EDİTİON SADECE 99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi sizeihanet ettim ya Ben aldiktan sonra konu açacaktim , artık DH'den midir kimdir bilmem hemen SONY bayiilerine yetiştiriyor

Duzenleme : 3 gund once websitesinde görsum Uncharted 3’ü satıp alacaktim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 27 Aralık 2011; 15:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Eşimin gazabı olmasa alacağım

hanım kapıda karşıladı daha sonrasını hatırlamıyorum

şaka bi yana eşinizede bir hediye alırsanız hiç ses çıkaracağını sanmıyorum tecrübe edilmiştir

Oyun almama birşey demez ama bu aralar abandım. UC 3, GTA 4, GTA: Two Episodes ve PSN kart falan derken ipin ucunu kaçırdım ki daha alacak tonlada oyun var ara vermekte fayda var.

• ben de kaptım 1 tane .uzun zamandır almak istiyordum. izmirde eski bestbuy mağazası şimdiki teknosa extrre mağazasında cam kübün içine koymuşlar o halghast figüre ve kask replikasını iç geçire geçire izler dururdum.Kpssyi kazanınca alırım diye planlamıştım bugün şans eseri bu başlığı görene kadar...

12 taksitle ayda 8.33 liraya kapmış oldum :D işallah stokta vardır da hepsiburada.com gibi rezil etmezler beni.

hburada.com sitesi verdiğim flaş bellek siparişini tam 17 gün bekletip üstüne üstlük kredi kartımdan da bedelini çekip 17.günün sonunda bana üzgünüz siparişinizi temin edemedik diye iptal etmişlerdi siparişimi. tabi bana da kartımdan çekilen bedel ile cebelleşmek kalmıştı.

banka diyor bu ay borç gibi gözükür öbür ay hesabınıza artı olarak yansıtıp kapatırız . iyi dedim ama onun da faizi binmediyse sorun yok. Kendi paramla rezil olmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 27 Aralık 2011; 16:09:25 >

• Bende sipariş geçtim ama stokla ilgili herhangi bir bilgi göremedim sitesinde.
    Bakalım sorun olmadan gelecek mi?
  • Az sonra karta para yatırmaya gideceğim.Geldiğimde hala stokta olursa kapacağım bende bir tane...İlk çıktığı günden beri almak istiyordum
  • Kargoya verildi maili geldi az önce

Bu ne hız maşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentencedTR

Kargoya verildi maili geldi az önce

Bu ne hız maşallah..

biz sabah yaptık ödemeyi eft ile hala onaylanmadı bile
  • http://www.youtube.com/watch?v=O_V_xO_1rCw

Figür,oyun hertürlü çıkartır parasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 27 Aralık 2011; 17:24:00 >
  • 17:00 da kargoya verildi maili geldi ama henuz takip no falan yok dogal olarak.
    Sitedeki durumda degismis yarin elimde olur sanirim :)
  • Oyunu alıp bitirdim bayadır da girmiyorum ama yinede alınabilir ya Eğer bir kaç ay daha devam ederse belki alırım dehşet ucuz
  • Kz3 alacak bahane çıktı.
    Adanada vardır umarım.
  • Benım oyunum geldi Aksiyon figür çok güzel,heykel beklediğimden büyük çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 27 Aralık 2011; 18:50:28 >
  • Sadece internete özel mi bu? Mağazaya gitsem bulabilir miyim acaba?
  • quote:

quote:

şaka bi yana eşinizede bir hediye alırsanız hiç ses çıkaracağını sanmıyorum tecrübe edilmiştir

abi 5 inidemi aldın yahu :D

bende yarın birr araştırma yapayım izmirde stokta kalan bir yer bilirseniz yazın başlığa arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

quote:

quote:

abi 5 inidemi aldın yahu :D

bende yarın birr araştırma yapayım izmirde stokta kalan bir yer bilirseniz yazın başlığa arkadaşlar

Anca Forum Bornova'da vardır.

• darısı diğer collectors oyunların başına bir ara izmir forum bornovadaki d&r mağazasında indirimli ürünler arasında üstü tozlanmış kaderine terkedilmiş cod özel versiyonu vardı ( uzaktan kumandalı araç içeren) o da talep olmayınca elde de tek kalmış galiba baya bir uygundu ama değmezdi bana göre.
  • Öncelikle konuyu açan _2FAST4U_'a teşekkür ederim Yaklaşık 1 saat önce İzmir Bornova Forum D&R mağazasından 1 adet ben de satın aldım.Mağazada 2 adet daha vardı.Fakat bir tanesinin kutusu açılmış.İlgilenen arkadaşlar acele etsinler.Forum D&R telefon numarası 3740412.Ben evden çıkmadan arayıp sormuştum ellerinde kaldı mı diye.
    İlk baktığımda internet sayfasında stoklarda gözükmüyordu.Şu an itibariyle internet sitesinde de stoklarda gözüküyor.
  • Az önce bende internetten sipariş ettim ancak 107tl gözüküyor bu 8 tlyi nerden aldilar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Az önce bende internetten sipariş ettim ancak 107tl gözüküyor bu 8 tlyi nerden aldilar ?

Allah Allah neden fiyat arttı ki

ben 99 liraya hediye paketi yapılsın seçeneğini bile işaretledim üzerine de iyi seneler yazdırttım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Az önce bende internetten sipariş ettim ancak 107tl gözüküyor bu 8 tlyi nerden aldilar ?

12 taksit seçeneğini seçmiş olabilirmisiniz 12 taksite 107 tl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.