Şimdi Ara

D&R KILLZONE 3 HELGHAST EDİTİON SADECE 99 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkraider

Öncelikle konuyu açan _2FAST4U_'a teşekkür ederim Yaklaşık 1 saat önce İzmir Bornova Forum D&R mağazasından 1 adet ben de satın aldım.Mağazada 2 adet daha vardı.Fakat bir tanesinin kutusu açılmış.İlgilenen arkadaşlar acele etsinler.Forum D&R telefon numarası 3740412.Ben evden çıkmadan arayıp sormuştum ellerinde kaldı mı diye.
    İlk baktığımda internet sayfasında stoklarda gözükmüyordu.Şu an itibariyle internet sitesinde de stoklarda gözüküyor.

Rica ederim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Az önce bende internetten sipariş ettim ancak 107tl gözüküyor bu 8 tlyi nerden aldilar ?

12 taksit seçeneğini seçmiş olabilirmisiniz 12 taksite 107 tl

Hmm doğru gözümden kaçmış olabilir.

Keşke bende hediye paketi yaptirsaydim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 28 Aralık 2011; 2:20:22 >
  • ULAN BENİM ŞİPARİŞ YETİŞMEYİP İPTAL EDİLİRSE EĞER ANA AVRAT UNUTAMAYACAKLARI BİR RESİTAL VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM DR MÜŞTERİ HİZMETLERİNE İLK ALAN BENİM SİPARİŞ HALA ONAYLANMADI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 27 Aralık 2011; 23:46:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: darkraider

Öncelikle konuyu açan _2FAST4U_'a teşekkür ederim Yaklaşık 1 saat önce İzmir Bornova Forum D&R mağazasından 1 adet ben de satın aldım.Mağazada 2 adet daha vardı.Fakat bir tanesinin kutusu açılmış.İlgilenen arkadaşlar acele etsinler.Forum D&R telefon numarası 3740412.Ben evden çıkmadan arayıp sormuştum ellerinde kaldı mı diye.
    İlk baktığımda internet sayfasında stoklarda gözükmüyordu.Şu an itibariyle internet sitesinde de stoklarda gözüküyor.

Rica ederim dostum

bende teşekkür ederim

• Rica ederim arkadaşlar ,işinize yaradıysa ki emiynim yaradı ne mutlu

Bende dün collector edition almamış olsaydım bende hemen 1 paket kapıcaktım .

@TMF Yaktın beni
  • bunu kapamadım ya, tüh... zamanında 115 liradan infamous 2 hero edition almıştık :) D&R'ı seviyorum açıkçası...
  • Haber için teşekkürler. Ben de aldım. Bakalım gelecek mi?
  • Dediğim gibi 3 gündür oyunlarımın satılmasını bekliyorum.Satılan bir çok oyun oldu bugün.Yarın bende Ya D&R şubeden yada İnternetten ( ki ilk tercihim ) Gidip alacağım.

3 gündür almak için hergün fiyat kontrölü yapıyordum aldıktan sonra dH'Ye konu açacaktım...Ama gel gör ki bütün planlar alt üst oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Dediğim gibi 3 gündür oyunlarımın satılmasını bekliyorum.Satılan bir çok oyun oldu bugün.Yarın bende Ya D&R şubeden yada İnternetten ( ki ilk tercihim ) Gidip alacağım.

3 gündür almak için hergün fiyat kontrölü yapıyordum aldıktan sonra dH'Ye konu açacaktım...Ama gel gör ki bütün planlar alt üst oldu

Bende cuma günü gördüm bu kampanyayı bende haber etmedim çünkü infamous 2 kampanyasında bazı oyun bozanlar çıkmıştı

• Aldık bakalım sağol Erol abi akşam akşam 100 lira gitti bu arada görüşemiyoruz onun içinde smileyim var özel
  • Fiyat güzel arşivciler kaçırmasın,1-2 ay oynayıp takas edecekler bulaşmasın,koleksiyoncuların önünü açın
  • Yok artık. 400 liraya satılan şey 99TL ye düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Aralık 2011; 0:12:37 >
  • quote:

Rica ederim arkadaşlar ,işinize yaradıysa ki emiynim yaradı ne mutlu

Bende dün collector edition almamış olsaydım bende hemen 1 paket kapıcaktım .

@TMF Yaktın beni

Herşeyde bir hayır vardır hocam
  • IF2 kampanyasını iyi yakalamıştık. D&R KZ3 için biraz geç davrandı ama fiyatı da çok sağlam indirmiş yine. U3 için de bi güzellik yapsa ya. Parayı ona saklayacağım artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

Aldık bakalım sağol Erol abi akşam akşam 100 lira gitti bu arada görüşemiyoruz onun içinde smileyim var özel

Haklısın kardeşim ama nedenlerim var .Konsolların mirasçısı Bebek geldi ,uzun zamandır konsol yerine onunla oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

bunu kapamadım ya, tüh... zamanında 115 liradan infamous 2 hero edition almıştık :) D&R'ı seviyorum açıkçası...

almayı düşünüyorsanız hala mağazaların çoğunda var diye biliyorum en azından netten sipariş ederseniz olan mağazadan istettirip 5 gün içerisinde yolluyorlar veya sipariş iptal oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

IF2 kampanyasını iyi yakalamıştık. D&R KZ3 için biraz geç davrandı ama fiyatı da çok sağlam indirmiş yine. U3 için de bi güzellik yapsa ya. Parayı ona saklayacağım artık..

hocam uncharted 3 collector ı boşa bekleme derim collector edition 1. ve 3. bölge oyunlarda var 2. bölgede explorer edition var oda türkiyeye resmi yollardan satış amacıyla girmedi çoğu avrupa ülkesinde kalmadı bile tek alternatif ebay nerden sallıyorsun dersen sallamıyorum epey uğraştım bulabilmek için sağolsun bir arkadaşım sayesinde polonyada bulabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

bunu kapamadım ya, tüh... zamanında 115 liradan infamous 2 hero edition almıştık :) D&R'ı seviyorum açıkçası...

almayı düşünüyorsanız hala mağazaların çoğunda var diye biliyorum en azından netten sipariş ederseniz olan mağazadan istettirip 5 gün içerisinde yolluyorlar veya sipariş iptal oluyor

Ben sipariş verdim. O şekilde temin edilip gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

Aldık bakalım sağol Erol abi akşam akşam 100 lira gitti bu arada görüşemiyoruz onun içinde smileyim var özel

Haklısın kardeşim ama nedenlerim var .Konsolların mirasçısı Bebek geldi ,uzun zamandır konsol yerine onunla oynuyorum

Anliyorum abi senin oyuncak daha havali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım bende sipariş verdim gelince elimdeki türkçeyi şatışa cıkarıcam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.