Şimdi Ara

D&R MI KİTAPKURDU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yılbaşında bir arkadaşımın verdiği hediye kartıyla D&R online'dan alışveriş yapayım dedim.
    verdiğim 4 kitabın tedarik süreci 7 iş günü oldu ki taahhüt edilen süre 5 iş gününe kadardı. 7 iş gününde de benim baskılarım sonucu gelebildi.

dün kitapyurdundan 5 kitap alışverişi yaptım, aynı gün kargoya verdiler.

ikisinin de fiyatları uygun ve aşağı yukarı aynı ama arada bariz bir kalite farkı var.

• Başlığı darmı karakurumu diye okudum...
  • Ben kitapkurdu nu tercih ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu candir sürekli oradan aliyorum hic bir sikinti cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitapkurdunda bi gariplik var ne zaman okuma kitabı istesem erken geliyor her ne zaman ders kitabı istesem geç geliyor ya da gelmiyor
  • Daha dün D&R 'dan siparişleri verdim, daha çok bekleyeceğim herhalde
  • Kesinlikte ve kesinlikte tek umudum d&r kalmış olsa dahi oradan alışveriş yapmam ve yaptırmam. Doğan ismine ve piyasada ki tecrübesine güvenerek verdiğim sipariş 3 haftalık süreçte tarafıma ulaştı. Ve dalga geçer gibi, attığım bilgi talep eden mesajlarım 3 hafta geçip de kargo elime ulaşınca şu şekilde cevaplandı: "kargonuz tarafınıza ulaşmıştır"

Ayrıca bir arkadaşım 2 adet kitap siparişi vermişti. 2 hafta tedarik sürecinde beklendi ve en son 1 kitap stokta yok denerek iptal edildi. İşin komik tarafı stokta yok denilerek iptal edilen kitap satışa uygun şekilde mağazada yer almaya devam etti.

Bu tip yerler "büyük" olarak anılır ama büyüklük isimle sınırlı kalınca bizler ne yazık ki mağdur oluyoruz. Müşteri memnuniyeti ne yazık ki yerlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Kesinlikte ve kesinlikte tek umudum d&r kalmış olsa dahi oradan alışveriş yapmam ve yaptırmam. Doğan ismine ve piyasada ki tecrübesine güvenerek verdiğim sipariş 3 haftalık süreçte tarafıma ulaştı. Ve dalga geçer gibi, attığım bilgi talep eden mesajlarım 3 hafta geçip de kargo elime ulaşınca şu şekilde cevaplandı: "kargonuz tarafınıza ulaşmıştır"

Ayrıca bir arkadaşım 2 adet kitap siparişi vermişti. 2 hafta tedarik sürecinde beklendi ve en son 1 kitap stokta yok denerek iptal edildi. İşin komik tarafı stokta yok denilerek iptal edilen kitap satışa uygun şekilde mağazada yer almaya devam etti.

Bu tip yerler "büyük" olarak anılır ama büyüklük isimle sınırlı kalınca bizler ne yazık ki mağdur oluyoruz. Müşteri memnuniyeti ne yazık ki yerlerde.

Aynen Idefix, kitapyurdu ve Pandora dan başka yerden kitap almam.

• D&R 'de kitaplar genelde pahalı oluyor
  • Idefix akar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.