Alayım hem 220TL'den inmiş dedim. 122TL'ye siparaşimi verdim. Tabi siparişimi geçtiğim tarih 3/9 yani bayramdı. Siteden takip etmeye başladım. Bir gün sonra baktım kargoya verilmemiş dedim herhalde bayram tatilindeler ondan vermediler. İki gün geçti yine vermediler. Hadi ertesi günü bekleyeyim vermezlerse MH'yi ararım dedim. 3 gün geçti yine vermediler. Aradım MH'yi siparişiniz tedarik aşamasında(sitede stokta olarak gözüküyor) eğer isterseniz öncelikli yapalım siparşinizi durumunuz acilse dediler bende olur yapın dedim. Sonra bir gün geçti bakmadım siteye bugün bi bakayım dedim ve bir de ne göreyim! Siparişim iptal olmuş. Hemen aradım MH'yi hayırdır dedim, şu anda benim sistemimde arıza var diyerek resmen beni başından savdı. Kartımdaki paraya bakim belki parayı geri göndrmişlerdir dedim o da yok. Birazdan tekrar arayacağım bakalım bu sefer ne diyecekler. Ben 122TL'mi almadan bırakmam.
Bu kadar acelecilik ne ya tam dh ruhlu işte. Sipariş iptal olduysa 1-2 haftaya gelir paran max
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
parayı iade almaya değil ürünü 122 tlye almaya uğraş paran her türlü iade edilir.