Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapi kredi, D&R mouse iadem hala gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 Sony oyunları kampanyasından aldığım bir ürünü benden habersiz iptal etmişlerdi.
    Ertesi gün arayıp stoklarında hata olduğunu belirtip hem paramı iade ettiler hem de 50 tl hediye çeki tanımladılar hesabıma.
    Neredeyse her ay D&R' dan alışveriş yaparım hiç bir sorun yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum. Sağlam firmadır D&R..
  • erakan kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Eski D&R konularini inceleyin isterseniz, anlarsiniz ki gondermezler. Paranizi da 1 ay isletirler, sonra -belki- iade ederler.

3-5 tane siparis verip butcenizi zorlamayin, buyrun:

https://www.sikayetvar.com/d-r

Not: Batiyolar galiba acayip gonderilmeyen siparis sikayeti var.

Biz bunları zamanında yazmıştık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparisin uzerinden 6 gun gecti para yatmadi lafi cok geveliyorlar arkadan gulme sesleri geliyor troll sirket d&r bir daha bu firmanin yanindan gecersem beni diksinler

• Benimde iade bugün yatmış

• Halkbank iade az once yatti

• Vakıfbank worldcard bugün iade geldi.Site üzerinden değil info@dr.com.tr mail adresine mail atarsanız cevap gelmiyor ama işlem yapılıyor.Ben mail attım.2 işlem de yapıldı.
    İlk gönderdiğim mailde para iadesini yapın,dedim.Cevap gelmedi ama para iadesi yapıldı.
    İkinci gönderdiğim mailde üyeliğimi silip,mail listesinden çıkarın,dedim.Yine cevap gelmedi ama üyeliğim silinmiş.
  • parayıda iade etmediler. Ürünüde göndermediler. 1 hafta olacak neredeyse şimdi ise telefonları açmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

212 li numaraları var orayı arayın sizde ben bugün öyle yaptım kayıt oluşturdular birkaç güne belli olur dahada iade edilmezse bankadan harcama itirazı başlatmak lazım

212li numara nedir? Bana da hala iade yapilmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    0 212 478 07 77 numara bu diğer numaradan ulaşamadım ama bu numaradan 15 dakika bekledikten sonra ulaştım hali hazırda bende iademi alamadım pazarteside iade olmazsa bankadan harcama itirazı baslaticam

• Konu açıldığı gün aldığım kitaplardan sadece 1 tanesi geldi. Diğerlerini de mesaj yazarak istemiştim bugün, az önce şu mail geldi.

quote:

Sayın ...

D&R Web Mağazasıhttp://www.dr.com.trden verdiğiniz ... nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün 26.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.
    Yaşanan aksaklık nedeniyle özür dileriz.

Ürün Adı Adet
    Ertuğrul Gazi - Gizli Kurucu 1

Her seferinde bulaşma şu adamlara diyorum, yine bulaşıyorum... Şu anda hazırlanıyor durumda 4 farklı kitap siparişim daha var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 26 Ocak 2017; 21:49:20 >

• Tüketici hakem heyetine başvuracağım
  • Beyler parami aldim ama yeni sorun var dogan holdingin hic bir sitesinden para iadesi aldigim kartla alisveris yapamiyorum herhalde kartta sorun var dedim resmen kartimi engellemis adamlar baska bir kartla denedim hepsiburadada calisiyor ama diger kart dogan ile baslayan hic bir sitede calismiyor ulan bu ulkeye bi hayrin dokunsun be

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Adamlardaki rahatlığa bakın:

quote:

Sayın ...

D&R Web Mağazasıhttp://www.dr.com.trden verdiğiniz ... nolu siparişinizde yer alan aşağıdaki ürün 26.01.2017 tarihinde iptal edilmiştir.
    Yaşanan aksaklık nedeniyle özür dileriz.

Ürün Adı Adet
    Eğlenceli Bilgi (Tarih) - Dahi Fatih'in Muhteşem Fethi 1

Ne diyelim, ses çıkarmadığımız sürece bize müstehak.

Bu adamlar her yerde satılan bu kitabı temin edemiyorlarsa hiç kimse temin edemez. Amaç olsa olsa "Kargo Bedava" kampanyasıyla aldığımız bu kitapları "kargo ödememek için" yollamamak olabilir...

Kimse yok büyük firma, yok bilmem ne diye firmayı savunmaya çalışmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: matrik

İki adet mouse siparişimi "benim talebimle" iptal etmişler diye mail geldi bana da. Telefonla aradım, cevap veren müşteri temsilcisi arkadaş de papağan gibi aynı şeyleri tekrar edip durdu.

Tedarikçi kaynaklı olarak iptal etmişler siparişleri. Prosedür olarak da para iadesi 3-7 iş gününde gerçekleşecekmiş. Satın alırken 10 saniye sürmüştü parayı çekmeleri.

Satış sözleşmesinde tedarikçi kaynaklı iptal diye bir durum yok bu arada. Sadece tedarikçi kaynaklı gecikme durumu geçiyor, onda da alıcıya sorulur demişler siparişi iptal mi etmek istiyor yoksa para iadesi mi diye.

30 lira için çok da uğraşmak istemedim ama yaptıkları benim nezdimde etik değil.

Mouse siparişinden para bana da henüz yatmadı. Sanal kartla aldığım için emin de olamıyorum.

Siparişe baktığımda "İptal"den "Onay Bekliyor"a çekilmiş.

Haber de vermediler, bu nedir arkadaş!?

Güvenip beklemeli mi yoksa arayıp sorsam mı siparişi niye oyuncağa çevirdiklerini.

• Dh de oldlugum surece d&r i kotuleyecegim

• Ziraat kartımla bkm express ile almıştım hala iade edilmedi

• 3 gün önce iade yapıldı. Mail geldikten 2 gün sonra..

• BKMEkspress ile siparişi vermiştim paramı hala yatırmamışlar. Yani 15 lira için yaptıkları hareket yetmedi illaki sinirimi zorluyorlar davalık ol diye.
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    0212 li numaralarini ara kufur et hakeret et yaturiyorlar pasalar gibi

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.