Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Intensifier

İmza kampanyası başlatılmış.

https://www.change.org/p/do%C4%9Fan-m%C3%BCzik-kitap-d-r-bize-cevap-verir-misin

İmzaladım sizlerde bir el atın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 4 Şubat 2017; 14:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    BKM ile alanlarda sıkıntı var demek ki benim de hala yatmadı bende bkm ye bir mesaj atayım birde ziraat banka harcama itirazında bulunayım bol bol kulaklarını çınlatacam bu d&r denilen bir daha bulaşmayacağım şirketin ekarte geldi hala iade yok

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    gelişme var mı :) . adamalar dolandırdı mı şimdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

gelişme var mı :) . adamalar dolandırdı mı şimdi :D

Yalnız güzel dolandırdılar ha. Kabul edelim iyi dolandırdılar. Hala iade yapılmamış. Çarşamba günü bankaya harcama itirazında bulunacağım.
  • Değişen bir şey yok hala iade yapılmamış

• Az önce müşteri hizmetlerini aradım tekrardan banka bilgileri ekranında hata olduğunu kredi kartına iade yapamadıklarını belirtti benden iban numarası istedi iadeyi havale eft ile yapacaklarmış. Sanırım bkm üzerinden alınanlarda böyle sorun oldu bkm ile alıp iadesi gerçekleşmeyen arkadaşlar arasın

• Hala iadem yapılmadı, defalarca mail attim cevap yok, telefonlara bakan yok ne yapicam simdi

• BKM ila almistim henuziade yok. 2 kere aradim, sikayetvar'a yazdim amasonuc alanadim. Son çare BKM ye durumu ozetleyen mail attim. Hayir 14,49 TL,sinde degilim de, yapilan sey hic hos degil, nasil olur boyle kurumsa bir firma bu sekilde davranir aklim almiyor. Ama yok bundan sonra tovbe, ne alisveris yaparim ne de magazisina girerim. Yazik, cok yazik...

• 22 gün sonra 2 siparisten birinin iadesi gelmiş . Diğer siparisten ses yok

• d&r'dan yaptığım bütün alışverişler sorunlu oluyor. mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. idefix daha hızlı ve daha çabuk temin ediyor. fiyat olarakda daha uygun
  • Ödemeyi BKM ile yapip da iade alabilen var mı? Varsa nasıl bir yol izlenmeli?

• bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm bkm ile ödeme yapmıştım. bkm geri iadeleri ile ilgili bir çalışma yapılıyor tamamlanınca iadeniz gelecek dedi, sistemde iade girişim yapılmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler olmuş ben ihtiyaçtan almıştım, siparişiniz isteğiniz üzerine iptal edildi diye bir mail gelmişti, iade edildi mi kontol de etmedim. İadeyi yapmıyorlar mı acaba
  • yine alışveriş yapmak gibi bir hataya düştüm. hala bekliyorum hazırlanmasını
  • Akillan miyoruz öluculeriz bedava yasamak bizim en dogal hakkimiz

• logitech mouse para iadesi gelen yokmu hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rezilligin unutulmamasi adina up

• Hala alamadım paramı Allah belasını versin bunların

• aldığım 2 mouse parasını da yollamadılar yıllar önce web sitesinden aldığım çalışmayan elektronik ürünü süresinde iade ettiğim halde ürünü geri almamışlardı tekrar yollayıncada kaybetmişlerdi öyle kaldı şimdiye kadar bu firma kadar sorun çıkaranı görmedim.
  • Bkm ile ödemiştim iade etmediler hala
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.